Innersta Rum

betyg4.9 Fantastiskt bra(124 betyg)
Tullgatan 19, 852 31, Sundsvall
Innersta Rum erbjuder holistiska behandlingar för naturlig självläkning, personligt och själsligt växande. Här finns möjlighet till inre vägledning, healing och sköna kroppsbehandlingar. Relationen med dig själv är den viktigaste, den varar livet ut.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Maria Sahlin
(124 betyg)
Livscoach, andlig vägledare, massör, healer.
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
124 betyg
till Maria Sahlin
Tack Maria för att du kan vända tung energi till lätt! Så tacksam för allt du gör! 🙏❤️
till Maria Sahlin
Magiska Maria!
till Maria Sahlin
Healande samtal Varsamt hållen och guidad tillbaka till mig ❣️✨
till Maria Sahlin
Maria har sådan bredd i sin kunskaper och kan flexibelt anpassa behandlingen efter vad som dyker upp under tiden då man är där. Fantastiskt❣️✨🙏😇🌺✨

Om företaget

Jag heter Maria och driver Innersta Rum, som är ett växthus för kroppen, själen och hjärtat. En oas belägen mitt i centrala Sundsvall. Jag erbjuder livscoaching, andlig vägledning, intuitiv massageterapi, healing, kurser och retreats. Hos mig är det alltid Du som är i fokus och det är dina behov vi utgår ifrån. I lugn rogivande miljö skapas återhämtning, balans och ny energi. Jag betraktar allt levande ur ett holistiskt perspektiv och tror på vår inre läkande kraft. Min gåva och medicin är att guida dig till ditt innersta rum. Med medkänsla, visdom och förmågan att se nya möjligheter hjälper jag till att lösa upp både fysiska och själsliga knutar. Relationen med dig själv är den viktigaste och den varar livet ut. Varmt välkommen att boka en tid bara för dig.

Bilder