InreBalans

betyg4.9 Fantastiskt bra(8 betyg)
Backsippvägen 11A, 388 32, Ljungbyholm
Varmt Välkommen till InreBalans och stressreduktion! Med lugn och ro i våra inre system faller så mycket i "livet" på plats. När vi förstår hur vi kan samverka med vår kropp för minskad spänning och stress, ökar också vår allmänna hälsa och vårt välbefinnande. Vi kan ha glömt hur det känns -att vara mjuk och avslappnad ända in i själen. InreBalans Energi-Coaching och Kropps-Energi-behandlingar hjälper kropp och sinne att minnas djupare lugn och inre balans.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Carina Frendin
(8 betyg)
socionom, coach, kroppsenergiterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
8 betyg
till Carina Frendin
En underbar behandling av en ytterst kompetent terapeut.
till Carina Frendin
Behandlingen gav en fantastisk skön avkoppling i både kropp och själ. Är inne i en rätt stressig tid i livet, så det här var perfekt för mig. Affirmationerna känner jag kommer hjälpa mig mycket och påminna mig om VAD som är viktigt och att JAG är viktig!!
till Carina Frendin
Jag blev rekommenderad att prova på Lifetherapy eftersom jag kände mig så kraftlös och uppgiven. Det var en väldigt kärleksfull upplevelse att få och jag är jättenöjd med Carinas behandling och samtal. Det gav mig djup vila och energi tillbaka, och verktyg att använda mig av i framtiden. Regndroppsmassagen jag tog hos Carina var ett fantastiskt sätt att komma ner i varv och landa i min kropp med. Både Lifetherapy och Regndroppsmassagen är definitivt behandlingar jag kommer göra igen / Birgitta
till Carina Frendin
Jag tog en behandling hos Carina som har hjälpt mig på olika sätt, bland annat bättre sömn och inre lugn. Jag rekommenderar henne varmt.

Om företaget

InreBalans ger olika energi- behandlingar och -sessioner för stressreduktion. Det hjälper kropp och sinne att slappna av, landa och återta sin egen ursprungs-energi. Med ökad livsenergi i våra inre system känner vi oss mjukare, gladare, lättare och har mera kraft att göra det vi längtar efter. Välkommen!

Bilder