Jessica Parnevik-Muth

betyg4.9 Fantastiskt bra(90 betyg)
Erik Dahlbergsgatan 37, ingång runt hörnet på Armfeltsgatan, 115 32, Stockholm

Boka tjänst

 • Sjukgymnastik Återbesök40 minuter, 890 kr · Mer info
  Boka
 • Sjukgymnastik Återbesök25 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • 1080MAP Rörelseanalys55 minuter, 1 475 kr · Mer info
  Boka
 • Personligt anpassade skoinlägg50 minuter, 1 475 kr · Mer info
  Boka
 • Sjukgymnastik Nybesök55 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jessica Parnevik Muth
(90 betyg)
Legitimerad Sjukgymnast
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
90 betyg
till Jessica Parnevik Muth
Jag har problem med spända axla och nacke. Jessica är väldigt kunnig och fokuserad på att hitta orsaken till besvären samt få till långsiktig förbättring genom medvetenhet och förebyggande övningar . Hon är min räddning - bästa hjälpen man kan få!
till Jessica Parnevik Muth
Kunskap i kubik.
till Jessica Parnevik Muth
Jessica är helt fantastisk! Vår 14-åriga son har problem med sin fot som smärtar och svullnar upp vid aktivitet. Jessica är gediget intresserad av att hjälpa honom att komma tillbaka till handbollen. Hon vill verkligen ta reda på vad som är orsaken till hans smärta. Hon har hjälpt honom med behandling, rehab och pepp vilket betyder otroligt mycket för vår son och oss föräldrar. Tack!
till Jessica Parnevik Muth
Otroligt bra hjälp

Om företaget

Jessica är legitimerad sjukgymnast i Sverige och USA med brinnade intresse för att analysera och hitta den verkliga orsaken till smärta. Området där vi har ont kompenserar ofta för en annan del i kroppen som inte gör det den ska. Hon är med sin inspiration och sitt brinnande intresse för rörelseanalys, biomekanik och funktionell träning en mycket uppskattad föreläsare. Sedan 2001 föreläser hon i ämnena både nationellt och internationellt. Hon är även en av grundarna till det validerade och reliabilitet säkrade testsystemet 1080 Movement Assessmet Profile (1080MAP). Om du är intresserade av att få fram din fulla potential, hitta orsaken till din smärtproblematik, utprova personligt anpassade skoinlägg eller skräddarsydda föreläsningar så hjälper hon dig gärna. Utbildning Legitimerad sjukgymnast i Serige och USA med vidare utbildningar inom idrottsmedicin, ortopedisk mauell terapi (OMT), biomekanik, kognitiv beteende terapi (KBT), Anatomy Trains, certifierad Fellow of Applied Functional Science och Nike 360 Golf Performance Specialist via Gray Institute. Gör personligt anpassade skoinlägg.

Bilder