Johanna Gumpert

betyg4.9 Fantastiskt bra(41 betyg)
Säterivägen 6, 653 41, Karlstad
Har du fått godkänt av ditt försäkringsbolag att komma till mig på Klarälvsklinken, boka via info@klaralvskliniken.se Hittar du ingen tid som passar - hör av dig via mail så försöker vi lösa det! kiropraktorjohannagumpert@gmail.com Välkommen!

Boka tjänst

 • Kiropraktik Återbesök KMTI30 minuter, 600 kr
  Boka
 • Kiropraktik Nybesök KMTI45 minuter, 600 kr
  Boka
 • Gravidmassage KMTI45 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Stötvågsbehandling, Återbesök20 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Stötvågsbehandling, Nybesök 30 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Johanna Gumpert
(41 betyg)
Leg. Kiropraktor
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
41 betyg
till Johanna Gumpert
Proffsig, inkännande, noggrann i sin analys av mina krämpor. Fin i sin behandling och dessutom en behaglig och trevlig person.
till Johanna Gumpert
Mycket förtroendeingivande intryck av hela besöket
till Johanna Gumpert
Duktig, proffsig o trevlig!
till Johanna Gumpert
Super gullig och duktig!

Om företaget

Välkommen till legitimerad Kiropraktor Johanna, examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 2012. Kiropraktik omfattar diagnostik, förebyggande åtgärder och rådgivning samt behandling av smärta och nedsatt funktion i rörelseapparaten för att optimera rörelse och hälsa. Mitt mål är alltid att ge behandling utifrån patientens behov. Behandling sker med manuella tekniker så som manipulation, mobilisering och/eller triggerpunktspressur, mjukdelsbehandling samt rådgivning kring träning. Som kiropraktor bedömer och behandlar jag smärta i nacke, rygg, bäcken, höft, skuldror, ”falsk ischias”, domningar/smärta till armar, kristallyrsel och spänningshuvudvärk m.m. Jag har tidigare jobbat för Region Stockholm är van att arbeta med patienter i alla åldrar och i alla faser av livet. Jag brinner lite extra för kvinnohälsa och är vidareutbildad inom graviditet och tiden efter graviditet (postpartum).

Bilder