Karin Holm Esoterisk Konsulting

betyg4.2 Mycket bra(9 betyg)
, Umeå
Välkommen till mig! Mitt namn är Karin och jag brinner för personlig och andlig utveckling. Jag vill vägleda och hjälpa människor så att de kan hitta sig själva ,må bra och följa sitt hjärta. Ett holistiskt synsätt är viktigt för mig. Vi är en helhet, kropp, själ och ande. Jag ger vägledning i livets många frågor, änglakort, energiavläsningar mm. Erbjuder också behandlingar som ger avslappning,energipåfyllnad och en bättre livkvalitet. Hittar du inga bokningsbara tider kan du mejla mig så ordnar jag en tid åt dig för behandling eller tjänst.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.2Mycket bra
9 betyg
till Karin Holm
Fick svar som gav mig trygghet och styrka att slappna av i att jag är på rätt väg. Svaren på mina frågor kändes rätt och jag känner mig väldigt nöjd med det bemötande jag fått❤️Ibland behövs det en hjälpande hand då det känns tufft, Karin gav mig precis det, tack🙏🏻💙
till Karin Holm
Tack för en fin barnavläsning. Allt stämmer in på min son och vi har mycket input och jobba vidare med😊

Om företaget

Välkommen till mig! Mitt namn är Karin Holm och jag brinner för personlig och andlig utveckling. Jag vill vägleda och hjälpa människor så att de kan hitta sig själva ,må bra och följa sitt hjärta. Jag ger rådgivning i livets många frågor. Ett holistiskt synsätt är viktigt för mig. Vi är en helhet, kropp, själ och ande. Jag bor i Umeå med min familj som består av mig, min make, 2 gemensamma barn och 2 bonusbarn. Jag har jobbat inom vården i 26år. Genom en period av utbrändhet hittade jag mig själv. Det har varit en tuff väg tillbaka från utbrändheten till ett vanligt liv igen. Metoder jag använt är Japansk Reiki och därför har jag stor erfarenhet av effekterna av Reiki. Genom Japansk Reiki kunde jag läka mig själv. Det var också då mitt inre sökandet började, att hitta mig själv, mitt sanna jag och följa mitt hjärta istället för att följa strömmen och minsta motståndets lag. Jag började sedan utbilda mig i olika esoteriska metoder till medium, änglamedium och esoterisk rådgivare. Det är det bästa jag gjort! Utbildningar: Reiklärare i Klassisk Japansk Reiki Esoterisk rådgivare Certifierat medium Certifierat Änglamedium Nefertiti kosmisk healing® Sorgebearbetning och förlusthantering för eget bruk Personlig utveckling Sann Essens Lärare i Änglamedvetande Erbjuder vägledande samtal Hittar du inga bokningsbara tider kan du skicka ett mejl så ordnar vi en tid åt dig för behandling eller tjänst. Jag återkommer till dig så fort jag kan. Betalning: Swish 123-3997376 Bg: 464-3433 Företaget har F-skattsedel Jag har tystnadsplikt vilket innebär att det som kommer fram under sittning,distans eller avläsningen stannar mellan oss. Är du under 18 år jag vill jag ha målsmans tillstånd.

Bilder