Klara Sinnerstad

betyg4.5 Mycket bra(54 betyg)
Östra Vintergatan 106, 703 43, Örebro
Sedan starten 2018 har jag haft förmånen att få inspirera och vägleda ett stort antal personer på resan mot bättre hälsa och en ökad medvetenhet kring hälsa. Mina kunder beskriver bland annat att de har fått mindre ont i kroppen, blivit lugnare/gladare, fått bättre fungerande mage, blivit piggare, börjat sova bättre, fått bukt med eksem och gått ned i vikt utan att vara hungriga. Bland tidigare och nuvarande kunder finns exempelvis personer med sköldkörtelsjukdom, kopparöverskott, trötthet, utmattning, mild depression, oro/mild ångest, autoimmuna sjukdomar, candida, IBS, ”krånglande mage”, tungmetallbelastning, ont i kroppen, stela leder, närings- och hormonobalanser, pollenallergi och övervikt. Samtliga tjänster erbjuds både på plats i min lokal och på distans. För dig som är ny rekommenderar jag ett kostnadsfritt inledande/undersökande samtal. Välkommen att boka en tjänst eller hör av dig på info@klarasinnerstad.com om du har frågor. Kostrådgivning, hårmineralanalys, fettsyraprofil och ImuPro födoämnesallergi går bra att betala med ePassi eller Actiway.

Boka tjänst

 • Inledande/undersökande samtal20 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Näringsterapi nybesök90 minuter, 1 995 kr · Mer info
  Boka
 • Kostrådgivning nybesök90 minuter, 1 495 kr · Mer info
  Boka
 • Näringsterapi återbesök60 minuter, 1 495 kr · Mer info
  Boka
 • Kostrådgivning återbesök60 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • Rådgivning för klienter30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Analyssvar genomgång60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Hälsoscreening genomgång90 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Hårmineralanalys60 minuter, 2 495 kr · Mer info
  Boka
 • ImuPro födoämnesallergi60 minuter, 2 995 kr · Mer info
  Boka
 • Fettsyraprofil60 minuter, 1 995 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsoscreening analyspaket60 minuter, 5 495 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Klara Sinnerstad
(57 betyg)
Näringsterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
54 betyg
till Klara Sinnerstad
Mycket bra samtal.
till Klara Sinnerstad
Lärorikt och utvecklande med olika vägar att gå.
till Klara Sinnerstad
Klara är kunnig och engagerad.
till Klara Sinnerstad
Klara lyssnar och ger feedback, hon har massor att värdefull kunskap och hjälper hitta rätt verktyg i kostdjungeln. Efter hårmineralanalys har hon även hittat individuella lösningar som kompletterat och förbättrat mina besvär. Tack vara hennes jobb med min hårmineralanys samt fettsyraprofil mår jag redan nu efter ett halvår bättre än innan! Väl investerade pengar för min hälsa!

Om företaget

Sedan hösten 2018 erbjuder min enskilda firma ”Klara Sinnerstad” tjänster inom kostrådgivning och näringsterapi. Bakgrunden är en personlig hälsoresa som började 2014 där jag har läkt mig själv från ångest, panikångest, depression, övervikt, ”krånglande mage” och reumatiska smärtor i kroppen. Mer om min egen hälsoresa finns att läsa på hemsidan klarasinnerstad.se. Jag är uppvuxen med två läkarföräldrar och har en god inblick i hur sjukvården fungerar. Själv är jag utbildad till Civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik och därifrån har jag med mig ett vetenskapligt tillvägagångssätt och en förkärlek för att mäta olika parametrar. Jag är utbildad till kostrådgivare och näringsterapeut vid Näringsmedicinska skolan i Stockholm där vi undervisades av bland annat Peter Wilhelmsson, Steven Acuff, Lisa Kock och Bitten Johnsson.

Bilder