1. Hem
  2. Annan Årsta

living light STHLM

betyg5 Fantastiskt bra(29 betyg)
Sköntorpsvägen 83, 120 53, Årsta
Förutom kroppsbehandlingar erbjuder nu living light STHLM även yogaretreater en gång i månaden, oftast sista lördagen i månaden kl. 10.00-16.00. Om det är fullbokat kan du skicka ett mejl och be att få stå på reservlistan. Undervisningen sker i ett vackert litet rum på Bliss Café Södermalm. Endast fyra bokningsbara platser. Alla är välkomna, män, kvinnor, stela kroppar, mjuka kroppar, erfarna, oerfarna. Varmt välkommen!
10521

Boka tjänst

Lymfmassage och koppning

  • Lymfmassage 90 min
    90 minuter, 1 190 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage 105 min
    105 minuter, 1 260 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage 120 min
    120 minuter, 1 440 krMer info
    Boka

Yoga/meditation workshop

  • Yoga/meditation workshop
    360 minuter, 840 krMer info
    Boka

Ayurvediska behandlingar

  • Abhyangha
    60 minuter, 790 krMer info
    Boka
  • Garshana + Abhyangha
    90 minuter, 1 190 krMer info
    Boka

Rytmisk insmörjning enligt Wegman/Hauschka

  • Rytmisk insmörjning enligt Wegman/Hauschka
    50 minuter, 590 krMer info
    Boka
  • Rytmisk insmörjning enligt Wegman/Hauschka pensionär/sjukskriven
    50 minuter, 540 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Malva Helena
5
(29 betyg)
Kroppsterapeut
Jag har i hela mitt yrkesliv valt att arbeta med människor, inom vård/omsorg, pedagogik/kultur och inom hälsa/ friskvård. Sedan år 1997 har jag regelbundet praktiserat yoga. År 2003-2005 utbildade jag mig till yogalärare vid Satyananda yoga ashram i Hälsingland. Året därpå startade jag mitt första företag och drev under de följande tio åren yogaskola parallellt med arbete som museipedagog. Yoga har blivit en naturlig del av min vardag, ett sätt att leva helt enkelt. År 2016 kom en brytpunkt, jag behövde stanna upp och byta riktning. Jag visste väl inte riktigt då vart jag var på väg. Jag hade en tid tagit emot behandlingar i Rytmisk insmörjning enligt Wegman/ Hauschka och upplevde en så positiv effekt av dessa att jag bestämde mig för att lära mig metoden för att själv kunna ge den vidare. År 2016-2017 utbildade jag mig vid Vidarkliniken i Ytterjärna och har sedan dess gett Rytmisk insmörjning, som inte är en massage utan snarare en beröringsterapi. I samband med den utbildningen kom jag i kontakt med en Lymfmassör som inspirerade mig att även lära mig ge lymfmassage. Den första kursen var vid Axelssons gymnastiska institut år 2017 och påbyggnadskurserna vid Lymfsalongen i Bromma år 2018. Jag började därefter arbeta på Lymfsalongen som drivs av min lärare. Våren 2019 påbörjade jag en utbildning vid Skandinaviska Ayurveda-akademin och kände att jag hade hade hittat hem. Nu var jag även certifierad ayurvedamassör. Dessa tre behandlingsmetoder skiljer sig mycket från varandra, men kompletterar också varandra fint. När jag arbetar så kan jag fritt röra mig mellan lymfmassagen och t.ex. abhyanga, som är ayurvedans motsvarighet till lymfbehandling. Oavsett vilken behandling jag utför så bär jag med mig respekten för människan och kroppens egen förmåga till läkning samt en helhetssyn där kropp, själ och ande samverkar. Det är ett stort förtroende för mig att få ge kroppsbehandling och massage till dig som kommer och det är för mig viktigt att du ska känna dig trygg och omhändertagen under behandlingen. Varmt välkommen!

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
29 betyg
Monica S.
till Malva Helena
Lugn skön yoga i rörelse på fm, goda teer och smaklig raw food lunch på café Bliss (optional) följt av andningsfokus och mer meditativ yoga på em 🪷 En härlig dag; att landa i lugn o närvaro befriar och gör en glad! Varmt tack för din suveränt fina yogadag Malva Helena! 🪷

Visa mer

Tessan M.
till Malva Helena
Mycket bra och välgörande lymfmassage av inkännande , fantastiska Malva!

Visa mer

Laila H.
till Malva Helena
Väldigt bra lymfmassage, känner mig alltid väl omhändertagen och trygg hos Malva!

Visa mer

Mickan S.
till Malva Helena
Malva Helena är mycket inkännande och kunnig. Jag känner mig alltid genuint omhändertagen och trygg. Finns egentligen inte ord att beskriva hur välgörande massagen är. Hela den djuplodande upplevelsen är magisk och verkar på många olika plan. Absolut toppklass, kan varmt rekommenderas!

Visa mer

Om företaget

living light STHLM drivs av mig, Malva Helena Karinsdotter. Jag arbetar med tre olika kroppsbehandlingar och tar endast emot kvinnor. Här får du landa och bara vara en stund. Mottagningen ligger i ett bostadshus i Årsta. Här blir du väl omhändertagen i en lugn och avslappnande miljö. Katter finns i lokalen. Om du är allergisk kan du mejla så försöker vi boka in tid i annan lokal. Du kan välja mellan Ayurvediska behandlingar, Lymfmassage och Rytmisk insmörjning enligt Wegman/Hauschka. Oljorna som används är rena och ekologiska. Alla behandlingar är förebyggande för en god hälsa. Har du frågor om behandlingarna eller är osäker på vad som passar dig bäst är du välkommen att höra av dig innan du bokar. Varmt välkommen!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • 07072116 XXVisa nummer

  • Sköntorpsvägen 83, 120 53, Årsta