Luiza Elik - Terapeut & Coach

betyg4.9 Fantastiskt bra(67 betyg)
Hej! Januari 2021 flyttar jag till Japan och kommer endast arbeta online. Välkommen på: Samtalsterapi/NLP Livscoaching Din Sanning EFT & Tapping Parcoaching Singelcoaching . . . Är du osäker på vilken terapiform du behöver, välj då samtalsterapi/NLP. Vid sessionen vet vi vilken som är bäst för just dig! Mitt mål är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för det som händer i ditt liv allt från prestationsångest till depressioner. Syftet är att du snabbt ska märka skillnad när du går i terapi och personlig utveckling hos mig. Jag tror att du, precis som andra jag hjälpt, har kapacitet till ett lyckligare liv med högre livskvalité. För att du ska kunna nå den livskvalitén använder jag mig av samtalsterapi, livscoaching, NLP och EFT, som jag anser vara de mest effektiva terapiformerna i dagsläget. Har du beslutat dig för en förändring arbetar vi tillsammans bort det som hindrar dig från att leva det liv du vill leva. Du är hjärtligt välkommen till mig.

Boka tjänst

 • Samtalsterapi/NLP 50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Livscoaching 50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Din Sanning50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • EFT & Tapping50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Parcoaching/Parterapi50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Singelcoaching/Dejtingcoaching50 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Luiza Elik
(67 betyg)
Mental Coach & Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
67 betyg
till Luiza Elik
Trevligt och avslappnat möte, början på en längre session framöver där vi försökte hitta faktorer längs vägen som skapat ångest och negativa känslor sedan barndomen. Ser fram emot att få fortsätta detta och få verktyg att hitta lugnet i mig själv.
till Luiza Elik
Professionell, upplyftande och rak. Kände att jag fick vad jag behövde. En tung sten från bröstet försvann och gick även hem med nya riktlinjer som kan hjälpa mig framöver.
till Luiza Elik
Luiza är bäst!
till Luiza Elik
Vet inte vad för ord som kan ge Luiza rättvisa. Rekommenderar henne varmt till alla som känner sig redo för att ta livet till nya höjder.

Om företaget

Luiza Elik har arbetat med Samtalsterapi, Livscoaching, Mental Coaching & Rådgivning sedan 2009. En erfaren och mycket skicklig Coach, Terapeut och Föreläsare. För dig som vill ha snabba resultat är Luiza den man går till. Hon kan hantera alldagliga problem men även djupare sår som kan ha orsakats i barndomen.

Bilder

Inga bilder ännu.