Massage & Muskelbehandling

betyg4.8 Fantastiskt bra(499 betyg)
Långgatan 34, 541 30, Skövde
Nu börjar vi förbereda oss för flytt till de nya lokalerna och vad är då viktigast om inte vi som jobbar här. Nu finns Lisa Alfsson bokningsbar. En riktig glädjespridare som utbildats på plusgymnasiet här i Skövde. Hennes driftighet har fört henne runt i Sverige på stora spa anläggningar o i sommar masserade hon på västkusten. Nu väntar henne min Lenifiering men vill ändå att hon behåller sin personliga stil. Under november o december är Alexandra Herlin tillbaka på besök från föräldraledighet. Alexandra Anneer fortsätter även under våren - tack för det! Den nya lokalen ligger bara ett stenkast från min nuvarande vid samma mysiga innergård o kommer att vara på 100 m2, ha 4 behandlingsrum som jag själv fått bestämma utformningen på....underbart! Hoppas att du som kund kommer att känna det som mera lyx i vardagen! Välkommen Så snart vi flyttat klart kommer vi att öppna upp ett sparum med bla örtbad o bodyscrub som nyheter. Jag läser o lyssnar gärna på feedback från dig som kund o tack för att du tar dig tid att lämna ett "betyg". Härlig höst o välkommen

Boka tjänst

 • Massage Lena60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Lena45 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Lena30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Kraniosacral terapi 60 min60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Stötvågsbehandling30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Alexandra60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Alexandra45 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Alexandra30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Lisa60 minuter, 750 kr
  Boka
 • Massage Lisa45 minuter, 650 kr
  Boka
 • Massage Lisa30 minuter, 550 kr
  Boka

utövare

noImage
Anniina Massör
(7 betyg)
Presentkort
noImage
Lena Persson
(236 betyg)
Massageterapeut
PresentkortKlarna
noImage
Alexandra Aneer
(62 betyg)
Massageterapeut
PresentkortKlarna
noImage
Lisa AlfssonMassör
PresentkortKlarna
noImage
Alexandra Herlin
(190 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
499 betyg
till Alexandra Aneer
Det är en massage som blir till en helhetsupplevelse som jag bara kan ge högsta betyg. Rekommenderar det verkligen till ALLA.
till Lena Persson
Kanon ställe! Jag kan varmt rekommendera det. Man känner sig som en ny människa efter en behandling😊
till Lena Persson
Bra service och professionell behandling.
till Lena Persson
Lena, trevlig och professionell.

Om företaget

Med ett professionellt bemötande levererar vi individanpassade behandlingar i en trevlig miljö Välkommen till Massage & Muskelbehandling i Skövde. Jag heter Lena och startade företaget 2002. Mina behandlingar riktar sig främst till personer med problem/smärta i rörelseapparaten. Nu blir temat mera lyx i vardagen när vi 1 november smyger över 1 rum i taget till de närliggande nya lokalerna vid samma innergård. Hoppas på överseende med lite stök i början... Under februari kommer vi att introducera en "ny" rutinerad massör som även hon heter Alexandra o kommer att vikariera för Alexandra Herlin under hennes föräldraledighet. Jag kallar vår typ av massage muskelbehandling. Kärt barn har många namn som djupgående, sport/idrottsmassage. Välkommen att prova om det passar dig. Nu närmar sig vår flytt till nya fina lokaler som ligger snett över innergården o blir i samma härliga miljö som nu. Trolig flytt blir i september. Då kommer även nya medarbetare att introduceras. Jag ser mycket fram emot denna höst. Välkommen Jag kallar min typ av massage för muskelbehandling. Kärt barn har många namn som idrottsmassage, sportmassage, djupgående massage... vårt signum"en rejäl genomkörare" Behandlingarna skräddarsys för varje enskild individ.

Bilder