1. Hem
 2. Massage Stockholm

Naprapatstudion Ida Anstey Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(220 betyg)
Engelbrektsgatan 35B, 114 32, Stockholm
Ni hittar oss på Östermalm i Stockholm. Vi erbjuder naprapati och massagebehandlingar för muskel- och ledrelaterade besvär. Vi behandlar effektivt både akuta och mer långvariga smärtproblematiker. Vi ser alltid till helheten och fokuserar på att hitta grundorsaken till ditt besvär för att du ska bli hållbart bättre. Målet är att du ska besvärsfri så snabbt möjligt och därefter får du råd och hemövningar för att motverka att besväret kommer tillbaka i framtiden. Vi erbjuder även Maternity Health by MammaMage som passar dig som upplever besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Ida Anstey samt min kollega Leg. Naprapat Sandra Almgren. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. Länk till Sandras bokningssida: https://naprapatstudionsandraalmgren.bokadirekt.se/ AVBOKNINGSREGLER: Avbokning senare än 24 timmar före utsatt tid debiteras med fullt pris. Enda undantag från detta är om du blir sjuk eller får förkylningssymptom, men då vill vi ändå att du kontaktar oss så fort som möjligt (läs mer under "sjukdomspolicy"). Övriga anledningar debiteras fullt pris. SJUKDOMSPOLICY: Du får ej komma på behandling om du är förkyld eller sjuk. Har du sjukdomssymptom måste du omboka din behandling oavsett om avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka om din tid till nästkommande vecka. Vill du hellre avboka tiden istället för att omboka den till nästkommande vecka debiteras fullt pris. Avbokar/ombokar du mindre än 3 h innan utsatt tid debiteras du oavsett. BETALNING: Betalning på plats sker med Swish eller kort. Vi tar ej emot kontanter. ÖNSKEMÅL OM TID? Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig.
17322

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapat
  40 minuter, 720 krMer info
  Boka
 • Förlängd Naprapatbehandling
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Rabatterad Naprapatbehandling/ Behandlande massage (ungdom, student, pensionär)
  40 minuter, 670 krMer info
  Boka
 • Behandlande massage (ej friskvård)
  40 minuter, 720 krMer info
  Boka

Friskvård

 • Friskvård
  Friskvårdande massage
  40 minuter, 850 krMer info
  Boka

Maternity health by MammaMage

 • Friskvård
  MammaMage rehab
  40 minuter, 670 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Ida Anstey
4.9
(220 betyg)
Leg. Naprapat
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
220 betyg
Timmy R.
till Ida Anstey
Ida är en väldigt kunnig och trevlig naprapat. Hon har hjälpt mig med många krämpor genom åren, kan varmt rekommendera henne.

Visa mer

Lina H.
till Ida Anstey
Mycket bra 🙏

Visa mer

Freya O.
till Ida Anstey
Ida är bara bäst! Lyssnar verkligen på en och är så himla grym på det hon gör!

Visa mer

Emmie T.
till Ida Anstey
Lika proffsig som alltid! Fint bemötande och hon vet vad hon gör! Rekommenderar alla att gå till Ida❤️

Visa mer

Om företaget

Ida Anstey Leg. Naprapat Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage Jag har arbetat som naprapat sedan 2013 då jag tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och Maternity health by MammaMage. Hos mig kan du få hjälp med allt från vanliga besvär så som exempelvis huvudvärk, ryggvärk och nackvärk till idrottskador. Jag kan även hjälpa dig med smärta i kroppen i samband med samt efter en graviditet. Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013. Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån13:00 - 19:00
  • TisStängd
  • Ons07:30 - 14:00
  • TorStängd
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig.  Om du önskar att boka en behandling på helgen, vänligen kontakta mig.
 • 07054646 XXVisa nummer

 • Engelbrektsgatan 35B, 114 32, Stockholm