1. Hem
  2. Osteopati Umeå

Osteopat Simon Dahlström

betyg4.7 Fantastiskt bra(107 betyg)
Kungsgatan 58, 3tr, 903 26, Umeå
Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag erbjuder osteopatisk behandling inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Hos mig kan du betala med kort eller swish och använda ditt friskvårdsbidrag.

Boka tjänst

Osteopatisk behandling

  • Osteopatisk behandling - Återbesök
    45 minuter, 900 kr
  • Osteopatisk behandling - Nybesök
    45 minuter, 900 kr

utövare

noImage
Simon Dahlström
(107 betyg)
Osteopat D. O, B. Sc

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
107 betyg
Natalia I.
till Simon Dahlström
Trevlig, kunnig, hittat orsaken till smärtan jag haft ett tag runt höftled. Med hjälp av övningar jag fått med mig så går det åt rätt håll nu.

Visa mer

Roger E.
till Simon Dahlström
Kanon behandling. Det känns hela tiden så naturligt då man får bra information om vad som blir nästa rörelse, varför och hur den kommer utföras. Extra pluss för förebyggande övningar att göra hemma. Grymt nöjd med besöket och redo för nya utmaningar.

Visa mer

Bitte N.
till Simon Dahlström
Det var tryggt, han var lugn o förstående. Övningar som jag ska använda mig av. Återkomma om det inte känns bra

Visa mer

Jessica K.
till Simon Dahlström
Spända muskler ett minne blott efter 1 timmes behandling. Bara bra inget att anmärka på.

Visa mer

Om företaget

Osteopati är en manuell behandlingform som primärt använder händerna som redskap. En osteopat diagnostiserar och behandlar smärta och värk relaterade till rörelseorganet. En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Tekniker för muskler, leder, ligament, nervsystem och fascia är vanligt förekommande under behandling. Vanliga besvär som patienter söker för är bland annat bäcken, höft, knä, rygg, axel och nacksmärta, huvudvärk, yrsel och migrän, tennis- och golfarmbåge, förslitningsskador, stress. Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag är verksam inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). Hos mig kan du även använda ditt friskvårdsbidrag.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Varierande öppettider. Hittar du ingen tid som passar dig, kontakta mig via mail eller telefon så bokar vi en tid som passar!
  • 07020054 XXVisa nummer

  • Kungsgatan 58, 3tr, 903 26, Umeå