Osteopat Simon Dahlström

betyg4.7 Fantastiskt bra(54 betyg)
Kungsgatan 58, 3tr, 903 26, Umeå
Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag erbjuder osteopatisk behandling inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Hos mig kan du betala med kort eller swish och använda ditt friskvårdsbidrag.

Boka tjänst

  • Osteopatisk behandling - Återbesök45 minuter, 850 kr
    Boka
  • Osteopatisk behandling - Nybesök45 minuter, 850 kr
    Boka

utövare

noImage
Simon Dahlström
(54 betyg)
Osteopat D. O, B. Sc

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
54 betyg
till Simon Dahlström
Kunnig inom sitt område och lyckades få bort en hel del av stelheten som jag haft i nackpartiet. Rekommenderas starkt
till Simon Dahlström
Fantastiskt kunnig och avhjälpte min kropp och själ otroligt under 1 besök. Tog sig tid och gjorde det grundligt. Tusrn tack 🙏
till Simon Dahlström
Trevlig och kunnig
till Simon Dahlström
Efter bara en behandling fick Simon bort smärtan och stelheten jag haft i nacken under lång period. Rekommenderas!!

Om företaget

Osteopati är en manuell behandlingform som primärt använder händerna som redskap. En osteopat diagnostiserar och behandlar smärta och värk relaterade till rörelseorganet. En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Tekniker för muskler, leder, ligament, nervsystem och fascia är vanligt förekommande under behandling. Vanliga besvär som patienter söker för är bland annat bäcken, höft, knä, rygg, axel och nacksmärta, huvudvärk, yrsel och migrän, tennis- och golfarmbåge, förslitningsskador, stress. Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag är verksam inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). Hos mig kan du även använda ditt friskvårdsbidrag.

Bilder