1. Hem
 2. Massage Kungälv

Rörelseträning och Samtalsterapi - Sol & Sand

betyg4.9 Fantastiskt bra(52 betyg)
Färjevägen 3, 442 31, Kungälv
RÖRELSETRÄNING Bli av med onödig smärta och värk. Förbättra din hållning och få verktyg i att på bästa sätt hantera din vardag - alla är olika och har olika förutsättningar. Boka först en rörelseanalys för att sedan börja träna! Behöver man byta om? Nej det behövs inte men den kan vara skönt med lite mjukare kläder! SAMTALSTERAPI Samtalet sker i en atmosfär av värme, respekt och empati. Amanda erbjuder samtalsterapi på svenska eller engelska och även online. 𝗛𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗳å𝘁𝘁 𝗲𝘁𝘁 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝗻𝘁𝗸𝗼𝗿𝘁? Om det inte är BokaDirekts egna presentkort så väljer du "betala på plats". 𝗛𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗻å𝗴𝗿𝗮 𝗮𝗻𝗱𝗿𝗮 𝗳𝗿å𝗴𝗼𝗿 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗮𝗿 𝗿𝗶𝗻𝗴 𝟬𝟯𝟬𝟯-𝟵𝟯𝟯𝟲𝟱 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝘀𝗸𝗶𝗰𝗸𝗮 𝗲𝘁𝘁 𝗺𝗲𝗷𝗹 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝗶𝗻𝗳𝗼@𝘀𝗼𝗹𝗼𝗰𝗵𝘀𝗮𝗻𝗱.𝘀𝗲 𝗩ä𝗹𝗸𝗼𝗺𝗻𝗮 BOKA Massage, klicka på följande länk: http://solsandmassage.bokadirekt.se BOKA Ljusterapi, klicka på följande länk: http://solsandljusterapi.bokadirekt.se
18015

Boka tjänst

Rörelseträning

 • Friskvård
  Rörelseanalys
  30 minuter, 500 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Rörelseträning
  50 minuter, 800 krMer info
  Boka

Samtalsterapi och Samtalscoachning

 • Samtalscoachning
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi 90 min
  90 minuter, 1 275 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Samtalsterapeut Amanda Göransson
5
(19 betyg)
Dipl. samtalsterapeut och samtalscoach
SAMTALSTERAPI Alla har vi behov av att prata och få stöd av någon annan ibland. Kanske befinner du dig i omständigheter i livet som känns tunga, som du inte riktigt behärskar själv eller förstår? Det kan gälla relationer, tankar, arbetssituation, familj, konflikter, ja allt möjligt. Eller kanske du vill utvecklas som människa och lära känna dig själv bättre? Samtalsterapi erbjuder dig en möjlighet att få hjälp att navigera igenom just din situation.
noImage
Rörelsecoach Camilla Christiansson
4.8
(33 betyg)
dipl. Rörelsecoach
DU ÄR UNIK Du är unik – så är också ditt rörelsemönster. HUR du rör dig kan påverka din livskvalitet. Vi pratar om din unika potential, inte vad du gör för fel, när du rör dig. Hur vi står och går är viktigt, kanske mer än vi förstår, eftersom rörelse är en stor del av vårt liv. Vi tror att allt hänger ihop, om du t. ex. har stress i kroppen så visar det sig i kroppen. Vi tror att kroppen läker som bäst när den är i rörelse, men självklart på ett mjukt och skonsamt sätt. Vi hjälper dig att hitta det bäst rörelsemönstret för just din kropp. Vår Rörelseträning handlar om att utforska ditt sätt att gå och göra små justeringar för att hitta ditt naturliga, och mest skonsamma rörelsemönster.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
52 betyg
Åsa O.
till Samtalsterapeut Amanda Göransson
Trygg, öppen och förlösande

Visa mer

Marita A.
till Rörelsecoach Camilla Christiansson
Känner mig taggad efter så fin introduktion i mitt rörelsemönster

Visa mer

Magdalena B.
till Samtalsterapeut Amanda Göransson
Så inlyssnande och bra samtal Väldigt bra vägledning om hållning

Visa mer

Anita G.
till Rörelsecoach Camilla Christiansson
Det kändes bra .

Visa mer

Om företaget

Sol & Sand i Kungälv AB startade hösten 2009. Vi erbjuder Ljusterapi, massage, samtalsterapi och rörelseträning. Läs mer på vår hemsida: www.solochsand.se Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Vi har öppet efter bokning. Om ytterdörren är låst och du har bokat en tid, så dröj kvar så kommer vi strax och öppnar. Ring oss gärna om ni önskar göra gruppbokning 030393365 Mvh Sol & Sand
 • 07694703 XXVisa nummer

 • Färjevägen 3, 442 31, Kungälv