1. Hem
  2. Annan Stockholm

Samtalsterapeut Eva Karlsson

betyg4.7 Fantastiskt bra(42 betyg)
Långholmsgatan 20, 117 33, Stockholm
Hur fungerar det för dig just nu? Hur vill du att jag på bästa sätt stöttar dig? Vad är viktigt på riktigt för dig? Är det dax? Kanske, ställa dig följande fråga "Hur tror du att livet kommer se ut om 3 år? Har det blivit annorlunda? Vad skulle ditt framtida jag skicka för meddelande till dig?" -Nedstämdhet - Separation - Känsla av otillräcklighet - Stress - Oro - Skilsmässa -Förändring - Trött - Pressad - Ältande - Gnäll - Kontrollbehov - Längtan framåt Samtalsterapi Ibland kan händelser i livet göra att vi behöver hjälp, någon att prata med, stöd i en förändringstid eller känner att det är dags att hitta bättre balans i livet. Att få berätta din historia i mötet med en terapeut innebär att kunna synliggöra dig själv och att få möta dig själv på ett respektfullt sätt. Någon vid din sida och guidar dig på din personliga resa. Psykosyntes är en praktisk psykologi där vi arbetar med olika hjälpmedel kan arbeta för att kunna omsätta dina insikter i praktisk verklighet. - Längtan - dax att ta nästa steg - utvecka - nya utmaningar - jag är redo - jag vill - agera nytt - framtid - karriärsbyte - Coachning Coachande samtal är insiktsfrämjande och mer inriktade på nuet och framtiden än på det förflutna. Coachens arbetssätt är att ha målet i fokus och kräver ibland att insikt följt av handling. En coach är en vägledare som hjälper dig att bli dirigenten i ditt eget liv, hitta viljan och använda den medvetet. Tillsammans ser man på din outnyttjade potential, utforskar framåt och arbetar mot ett resultat.
11302

Boka tjänst

Samtal

  • Samtal
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi - Coaching
    55 minuter, 980 krMer info
    Boka

Program

  • Gratis uppstartssamtal - Bättre självkänsla
    55 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • 10 steg till Bättre självkänsla
    55 minuter, 9 800 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Eva Karlsson
4.7
(42 betyg)
Samtalsterapeut och Coach

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
42 betyg
Ann-Mari S.
till Eva Karlsson
Eva är fantastisk! Lyssnar, känner av och ger handfasta verktyg att kunna förändra.

Visa mer

Ann-Mari S.
till Eva Karlsson
För tidigt efter endast ett möte att lämna omdöme. Första mötet väldigt positivt, ser fram emot kommande.

Visa mer

Anneli K.
till Eva Karlsson
Bra, engagerad och mycket kunnig. Det underlättar att det man pratar om finns samlad i en pärm som man kan titta tillbaka i samt att man får uppgifter att lösa.

Visa mer

Erika B.
till Eva Karlsson
Bra, tryggt,inkännande.

Visa mer

Om företaget

Diplomerad Samtalsterapeut- och Coach i Psykosyntes Diplomerad Mindfulness instruktör Diplomerad Familjekonstellatör Diplomerad Medlare baserad på Empatisk kommunikation. Driver Coachprogrammet Bättre självkänsla sedan Psykosyntes är en modern utvecklingsmetod för individer och organisationer med en stark terapeutisk verkan och fokus på det friska hos människan. Psykosyntes används i samtalterapi, handledning, personlig utveckling och organisationsutveckling. Inom psykosyntesen kombineras egna tekniker och övningar med metoder från andra psykologiska riktningar som psykoanalys, gestaltterapi och KBT/ACT. Influenser hämtas från filosofi, religion, medicin och modern vetenskap. För 10 år sedan läste till samtalsterapeut i psykosyntes på Humanova. Kort där efter kompletterade jag också med coachdiplomet. Engagerad i det goda och kreativa samtalet. Baserad på den erfarenhet jag har fått genom att arbeta med mötet mellan människor använder jag nu detta på ett givande och spännande plan. Har en stor kärlek för kommunikationen med sig själv och andra, livs- och utvecklingsprocessen och äkta relationer. Arbetar ständigt för mitt egen livsförfattande. Jag följer i mitt arbete de etiska riktlinjer som Psykosyntesförbundets etiska råd har samanställt och som bland annat förbinder mig att arbeta under tystnadsplikt. Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och har ansvarsförsäkring och F-skattsedel. Att vara diplomerad av HumaNova och inte legitimerad av Socialstyrelsen betyder att jag inte arbetar med klienter med diagnostiska psykiska sjukdomar. Jag vidareutbildar mig regelbundet och har regelbunden handledning både för att kvalitétssäkra min kompetens för din trygghet som klient.    

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • Tis09:00 - 15:00
    • OnsStängd
    • Tor09:00 - 15:00
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07081443 XXVisa nummer

  • Långholmsgatan 20, 117 33, Stockholm