1. Hem
 2. Friskvård Ulricehamn

Sense Touch by Saga

betyg4.7 Fantastiskt bra(155 betyg)
GARVAREGRÄND 2, 523 30, Ulricehamn
Friskvård, behandling och funktionell träning i form av Osteopati och Postural Träning. Har du besvär med rygg, höft, knä eller axlar? Återkommande besvär? Flera olika besvär samtidigt, såsom ländrygg och knä problematik? Vill du förbättra din prestationsförmåga? Då kan Postural Träning vara metoden för dig.  Postural Träning är ett helhetskoncept med en kombination av behandling och ett individanpassat träningsprogram för att åtgärda kompensatoriska obalanser och hitta grundorsaken till din smärtproblematik. Under besöket utförs en noggrann undersökning och funktionsanalys som ligger till grund för upplägget. Du får ett skräddarsytt träningsprogram i form av enkla egenkroppsövningar som korrigerar dina obalanser och kompletteras med behandling efter behov. De flesta upplever symtomlindring redan efter första besöket, men för att kunna åtgärda grundorsaken och få ett bestående resultat rekommenderas ca 3 besök. Osteopati är en mjuk holistisk behandlingsform vid smärta, skador eller stelhet i rygg, nacke, axlar, armar, höft, knä och fot. Du kan också få hjälp med huvudvärk, belastningsskador, stressrelaterade besvär m.m. En individanpassad behandling som strävar efter att hjälpa kroppen att återskapa sin normala funktion genom att främja kroppens egen självläkningsförmåga. Välkommen på ett besök! Om du inte hittar någon passande tid, hör av dig för det kan finnas möjlighet till andra tider än de som visas här. Du kan även kontakta mig för kostnadsfri rådgivning.  Saga Terrvik, tel. 0706-942221 eller email: saga@terrvik.se
13403

Boka tjänst

Osteopati

 • Osteopatbehandling
  40 minuter, 795 krMer info
  Boka
 • Osteopatbehandling (60min)
  60 minuter, 1 195 krMer info
  Boka

Träning

 • Postural Träning
  80 minuter, 1 500 krMer info
  Boka

MSTR

 • MSTR-ärrbehandling
  40 minuter, 750 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Saga Terrvik
4.7
(155 betyg)
Osteopat D. O

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
155 betyg
Petra N.
till Saga Terrvik
Går alltid därifrån men en känsla av harmoni o ett lugn i kroppen, bara gott att säga om Saga.

Visa mer

Robert E.
till Saga Terrvik
Duktig och lyhörd. Väldig proffsig. Rekommenderas starkt

Visa mer

Josefin L.
till Saga Terrvik
Har gått på ärrvävnadsbehandling och fått mycket bra resultat, blev stor skillnad redan efter en-två behandlingar. Kan varmt rekommendera Saga, hon är inkännande och kunnig.

Visa mer

INGER N.
till Saga Terrvik
Saga har hjälpt mej, är inte färdigblandad än, men har gott hopp

Visa mer

Om företaget

Osteopati och Postural Träning i Ulricehamn. Sense Touch by Saga drivs av Saga Terrvik som är Osteopat D.O och Postural Terapeut. Min vision är att kunna hjälpa dig till ett mer funktionellt och friskare liv. Fokus ligger på att hitta själva grundorsaken och att se till helheten för att kunna uppnå optimal hälsa, skapa rörelsefrihet och ökad prestationsförmåga. När kroppen är i balans och har god funktion sker rörelser på ett energieffektivtsätt vilket skapar en känsla av lätthet och frihet. Som i sin tur leder till en ökad inre harmoni och ett bättre välmående. Genom behandling, träning och utbildning hjälpa varje individ till bättre hälsa. Läs mer på hemsidan sagaterrvik.se om mig och mina tjänster.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån13:00 - 18:30
  • Tis13:00 - 19:00
  • Ons08:00 - 13:00
  • Tor13:00 - 19:00
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07069422 XXVisa nummer

 • GARVAREGRÄND 2, 523 30, Ulricehamn