1. Hem
  2. Spa Smögen

Smögen SPA - Yoga / Träning

betyg4.9 Fantastiskt bra(63 betyg)
Oskar Fredriksgatan 23, 456 51, Smögen
UTOMHUSYOGA SOMMAREN 2024  HATHA - YIN - YOGABOLLAR PLATS: SEALODGE SOLTERASS SMÖGEN Tisdag, onsadag och fredag. kl.8-9, 9.15-10.30 Pris: 180:- All yogautrustning som behövs inför din klass finns på plats. Tänk på att ha med en varm tröja eller många lager av kläder vid vind/kyla. Speciellt på yinyogan då vi ligger still längre i positionerna. Vid regn/blåst ställs passet in. Kommer att meddelas innan passet via mail. Vid få deltagare kan passet ställas in. Avboka din plats senast 2 tim innan om du får förhinder, bokad plats och no-show debiteras. All träning sker på egen risk.  Betalning: Swishnr. 1231480003 (Geete Innovation AB) eller kontant på plats. PASSA PÅ ATT PROVA PÅ: PRIVAT YOGA - https://www.smogenspa.se/personligtranare PRIVAT GRUPP - https://www.smogenspa.se/privatgrupp För mer frågor ring 0708-183828 eller info maila; info@smogenspa.se SMÖGEN - BEHANDLINGAR:             http://spaismogen.bokadirekt.se STOCKHOLM - YOGA / TRÄNING:     http://yogaisthlm.bokadirekt.se STOCKHOLM - BEHANDLINGAR:       http://spaisthlm.bokadirekt.se
18744

Boka tjänst

Imorgon

12:00

Introduktion terapeutiska Yogabollar på Tumlaren i Väjern

120 minuter, 550 kr
6 platser kvar
Mer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
63 betyg
Mona-Lisa S.
Fantastiskt skön allsidig träning, härlig känsla utomhus vid havet.

Visa mer

Carolina R.
Helt underbart!

Visa mer

Gisela M.
En fantastik upplevelse! Underbar start på dagen! Mkt proffsig instruktör. Utomhusyogan på Sea Lodge, Smögen rekommenderas varmt!

Visa mer

Eva A.
Morgonyoga på en brygga på Smögen i solen med vågskvalp och måsar i bakgrunden och en toppenbra instruktör. Avsluta med ett bad i havet. Bra start på dagen.

Visa mer

Om företaget

Smögen SPA bedriver sin verksamhet i Stockholm och på Smögen. Vi är inget traditionellt spa utan erbjuder annorlunda och skräddarsydda lösningar för vår hälsa på in- och utsidan. Tanken är att du som kund ska kunna få en upplevelse i lugn och harmonisk miljö. Där du både kan se och känna ett resultat. Med olika träningsformer, mätbara hälsoinstrument erbjuder vi det allra senaste inom anti-aging teknologin, nyheter och innovationer för hud & hälsa. • Yoga - Träna på att slappna av i kroppen, minska din stress i en härlig personlig miljö. Efteråt känner du dig fylld av energi och mer harmonisk. * Yin yoga - är en stillsam form där vi stannar i ett antal olika positioner i 3 – 5 minuter. På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament. Vi blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibla. En lugn yogaform som passar alla. • Stavgångpass med Bungy Pump - Lär dig gå/springa med BungyPumpstavar i ett inspirerande och fartfyllt stavgångspass • Mind To Body - ett nytt koncept baserat på 25 års erfarenhet från olika traditioner och sporter. I individuella sessioner lär du dig designade tekniker och former som ger dig möjlighet att hitta balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den rikting du önskar. • Galvaniska skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken för att bromsa åldrandet – en innovation som kallas för age LOC. • Scanna av ditt antioxidantvärde. Detta mäter vi med en så kallad Bio-Photonic scanner. I mätningen ingår information om varför detta värde är så viktigt och hur du kan förbättra det. • Mätning av dina inre hälsoresurser med pulsdiagnostik som visar kondition, energiresurser, stressnivå, puls, kroppsstyrka och biologisk ålder. För mer information om oss, läs på boka direkt om passen eller besök vår hemsida smogenspa.se. Slå gärna en signal. Varmt Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07081838 XXVisa nummer

  • Oskar Fredriksgatan 23, 456 51, Smögen