1. Hem
 2. Vad Tyresö

Sport Dog Academy

betyg4.9 Fantastiskt bra(792 betyg)
Studiovägen 10, 135 48, Tyresö
Så här betalar du för besöket: Du betalar ditt besök med kort på plats hos oss. Var rädd om de bokade tiderna! Vi har många patienter som önskar få en tid hos oss och om du vet med dig att du måste avboka din tid så ber vi dig göra det så snart du kan, så har vi möjlighet att erbjuda tiden åt en annan patient som är i behov av snar behandling. Om din tid inte avbokas kommer den att ligga kvar i vårt bokningssystem och tiden kan då inte bokas av annan patient. Följande avbokningsregler gäller: - Avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokat besök. - Avbokning sker via Bokadirekt. Ni får en bokningsbekräftelse i samband med att ni slutför er bokning via Bokadirekt och i denna bekräftelse finns även information om hur besöket avbokas. Systemet låser sig 24 timmar före bokad tid vilket omöjliggör senare avbokning. - Icke avbokade besök eller besök avbokade senare än 24 timmar innan besökstidens start debiteras till 100 %. Undantag från detta görs vid uppvisande av giltigt veterinär- eller läkarintyg. Det går alltså INTE att avboka ett besök via sms, telefon eller epost! Anledningen till detta är att vi inte kan säkerställa att meddelandet avläses/lyssnas av i tid för att avbokning ska kunna ske 24-timmar innan starttiden för det bokade besöket. Välkomna till oss!

Boka tjänst

Hundbehandlingar

 • Nybesök hund
  45 minuter, 1 200 krMer info
 • Återbesök hund
  30 minuter, 900 krMer info
 • Upplägg rehabplan hund
  60 minuter, 1 500 krMer info
 • Upplägg fysplan sporthund
  60 minuter, 1 500 krMer info

Humanbehandlingar

 • Nybesök humankiropraktik
  45 minuter, 1 000 krMer info
 • Återbesök humankiropraktik
  30 minuter, 800 krMer info

Du&dinhund

 • Du&dinhund Nybesök
  90 minuter, 2 000 krMer info
 • Du&dinhund Återbesök
  60 minuter, 1 600 krMer info

Kattbehandlingar

 • Nybesök katt
  45 minuter, 1 200 krMer info
 • Återbesök katt
  30 minuter, 900 krMer info

utövare

noImage
Eva Solstrand
(790 betyg)
Hundkiropraktor, humankiropraktor och massör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
792 betyg
Natalie T.
till Eva Solstrand
Superbra hjälp, går igenom hunden noga och berättar och visar hur man skall fortsätta behandlingen för att hjälpa hunden ytterligare. Supernöjd med besöket!

Visa mer

Susan B.
till Eva Solstrand
Clara tjöt av glädje när hon kom dit idag och hon njöt av behandlingen ❤ Har varit hos Eva i många år och kan varmt rekommendera ett besök!

Visa mer

Camilla H.
till Eva Solstrand
Eva är så mjuk och fin med min hund. Hon är väldigt skicklig att kunna känna/läsa av hur hunden reagerar. Är super nöjd med våra besök och min hund håller nog med. Från att vara halt och inte kunna gallopera pga låsningar och spända muskler. Till att vara en framfusig studsboll i vild galopp är ett fantastiskt resultat av Evas behandling.

Visa mer

Caroline H.
till Eva Solstrand
Eva är kunnig och mild och vänlig mot hundar och ägare. Känns alltid tryggt att komma dit.

Visa mer

Om företaget

Vi på Sport Dog Academy vill gärna hjälpa din hund och dig till ett bättre mående genom förbättrad kroppskontroll och optimering av era rörelser. Vore det inte härligt att kunna leva livet så fullt ut som det bara går, varje dag, utan att behöva begränsa sig till följd av smärta och rörelsestörning? På Sport Dog Academy kan vi erbjuda förebyggande friskvård och funktionell rehabilitering individuellt framtagen för just era behov. Vi har lång erfarenhet av att möta och bemöta olika hundindivider. Välkomna till oss på Sport Dog Academy!

Bilder

Detaljer och kontakt