1. Hem
 2. Kiropraktik Stockholm

Welledge

betyg4.8 Fantastiskt bra(1327 betyg)
Kornhamnstorg 6, 11127, Stockholm
Du hittar återbesökstider till Martin Fransson på https://welledge.nu/bokatid Alla som arbetar på Welledge i Gamla stan Stockholm har mycket lång erfarenhet av sitt arbetsformat.  Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. Vi arbetar tillsammans för att du skall må ditt bästa och så din kropp kan!
18961

Boka tjänst

Martin Fransson

 • 1. Nybesök Kiropraktor –Konsultation
  45 minuter, 1 000 krMer info
  Boka

Helena Sandgren

 • 1. Session 25 min
  30 minuter, 1 300 krMer info
  Boka
 • 2. Session 55 min
  2 500 krMer info
  Boka
 • 3. Online Session 25 min
  30 minuter, 1 300 krMer info
  Boka
 • 4. Online session 50 min
  60 minuter, 2 500 krMer info
  Boka

Pauli Marsen

 • 1.Individuell session 25 min
  30 minuter, 2 500 krMer info
  Boka
 • 2. Individuell Session 55 min
  60 minuter, 4 800 krMer info
  Boka
 • 3. Den närvarande kroppen, klinik
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • 4. Kväll 30min
  30 minuter, 200 krMer info
  Boka
 • 5. Kväll 90 min
  90 minuter, 300 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Martin Fransson
4.8
(1004 betyg)
Kiropraktor
De flesta som söker Martin kommer för smärt- och stressproblematik som inte fått hjälp med tidigare. Genom en förståelse kring hur hjärnan-, nervsystemet och övriga kroppen samverkar vid stress och återhämtning väver Martin samman program som integrerar unika kiropraktiska applikationer, bio- och neurofeedback med andra framgångsrika arbetsformat för att stödja nervsystemet så att hjärnan och övriga kroppen kan samverka mer effektivt för förbättrad Hälsa. Martin har utövat kiropraktik sedan 1996 i en integrativ, hjärnbaserad modell som integrerar funktionell neurologi, funktionell medicin och en modell som beaktar kropp-sinne-själ. Grundade Welledge 2005 och var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Har specialiserat sig på mjuka kiropraktiska system för analys och korrigering såsom SOT (Sacro Occipital Technique), Network Spinal (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), Koren Specific Technique (KST), Talsky Tonal och ZonKiropraktik som integrerat i ett unikt eget system för optimalt omhändertagande.
noImage
Helena Sandgren
4.9
(90 betyg)
Chock & Anknytningstraumaterapeut
Helena har en lång erfarenhet inom området nervsystemsreglering. Hon har intresserat sig för hur nervsystemet blir påverkat av tidiga trauman, speciellt då det sker i kombination med anknytningstrauma eller transgenerationstrauma. Hennes klienter söker ofta för kronisk utmattningssyndrom, utbrändhet och kroniskt trötthetssyndrom. Helena är utbildad Kraniosakral terapeut och varit verksam i många år med att ge privat sessioner. Hon väver in kompetens från traumaarbete och flera andra behandlingsmetoder. Helena är utbildad och certifierad inom NARM & NAT (Neuro Affektive Relation Model) en modell för att arbeta med anknytningstrauma.
noImage
Pauli Marsen
4.8
(233 betyg)
Chock & anknytningstraumaterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1327 betyg
Kristina B.
till Pauli Marsen
Pauli är fantastiskt bra på det han gör!

Visa mer

Belsam A.
till Pauli Marsen
Jag var på min första konstellationskväll med Pauli M och det var en jättegivande och intressant upplevelse. Pauli var proffsig, lugn och tydlig. Kände mig trygg i gruppen och full av insikter efter som jag kommer att ta god tid på mig att bearbeta. Kliniken var fräsch och mottagandet var varmt. Rekommenderar!

Visa mer

Petra P.
till Martin Fransson
Så glad att jag blev tipsad om Helena och Martin på Welledge! Efter 7 besök hos Helena och 6 hos Martin så är mina ”hjärnspöken” från barndomen borta och min matsmältning fungerar som de ska. Jag är evigt tacksam. Tack för att jag har fått tillbaka livet 🙏🏻💕/Petra

Visa mer

Maria W.
till Martin Fransson
Martin är helt fantastisk ! Väldigt kunnig och erfaren. Vänligt bemötande, inlyssnande och hjälpsam. Han ser till helheten gällande kropp och knopp hur hänger ihop. Martin är bäst !

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Welledge Kiropraktik i Gamla stan Stockholm Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. Vår ambition är att du skall må bra och uppnå de hälsoresultat du önskar med vårt stöd så snabbt som möjligt med varaktigt resultat. Vi vill stödja din utveckling för att uppnå nya nivåer av hälsa och välbefinnande, istället för att bara återställa dig till där du var innan eventuella symtom och sjukdom. Vi som arbetar på Welledge är legitimerade kiropraktorer, fysioterapeuter och chock- & anknytningstraumaterapeuter. Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet. Hur du tar dig hit Tunnelbanestationen Gamla Stan ligger ett kvarter bort, med både grön och röd linje, och bussförbindelserna är också goda med Linjerna 2, 3, 43, 53, 55, 71 och 76 inom 5 minuters gångväg. För våra kunder som bor utanför Stockholm ligger centralstationen endast på 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter är lättast vid Riddarholmen eller längs Skeppsbron.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån09:00 - 19:00
  • Tis08:00 - 17:00
  • Ons09:00 - 19:00
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre09:00 - 17:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 0879696 XXVisa nummer

 • Kornhamnstorg 6, 11127, Stockholm