Yogahälsan - Yogamassage & Hälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(34 betyg)
Mommagatan 3, 981 32, Kiruna
Covid-info: Jag är fullvaccinerad och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du kan känna dig trygg med att boka en tid hos mig. Välkommen till Yogahälsan! Jag är yogamassageterapeut utbildad på Axelsons i Stockholm och ger yogamassage som är en effektiv och djupgående terapeutisk helkroppsbehandling baserad på ayurvedisk massage och assisterad stretching. Jag använder mig av en mängd stretchar för att öppna upp spända och stela muskler, och vi kommer djupare varje gång. Efter en serie behandlingar är du mer rörlig, andas djupare, har bättre hållning och mer energi. Du behöver inte ha erfarenhet av yoga för att få yogamassage. På Yogahälsans hemsida kan du läsa allt om hur yogamassage går till (http://yogahalsan.se/yogamassage/) För yogamassage som friskvård rekommenderar jag att du bokar tid en gång i månaden, eller så ofta som du vill. För terapeutiskt behandling mot specifika problem rekommenderar jag att du bokar tider med ca en veckas mellanrum, eller oftare. Ibland kan det ta upp till 5 behandlingar innan t.ex. låsta skulderblad öppnar upp och frigör andning och full rörelseförmåga, och behandlingarna är mer effektiva ju tätare de följer på varandra. Att ta en serie på fem behandlingar med en veckas mellanrum ger garanterat resultat. Du har möjlighet att köpa 3, 5 eller 7 behandlingar till rabatterat paketpris. Abhyangamassage & Shirodhara Jag ger också avslappnande ayurvedisk abhyangamassage om med långa strykande massagegrepp och mycket varm sesamolja lugnar nervsystemet och den ayurvediska behandlingen Shirodhara som inducerar djup meditation genom varm olja som flödar i en stråle över tredje ögat. Läs mer om behandlingarna nedan. Om ingen av de tider som finns ute passar dig kan du ringa eller mejla mig så kanske vi kan lösa det. Välkommen! Daniel Valfridsson

Boka tjänst

 • Butik20 minuter · Mer info
  Boka
 • Rådgivning20 minuter · Mer info
  Boka
 • Yogamassage - Massage med assisterad stretching 90 min90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Yogamassage - Massage med assisterad stretching 60 min60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Yogamassage - Massage med assisterad stretching 45 min45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Stresshantering med digitala verktyg - Första besöket30 minuter, 125 kr · Mer info
  Boka
 • Stresshantering med digitala verktyg - Uppföljning och coachning60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Blodprov - har du inflammationer i kroppen?30 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Abhyangamassage 75 min75 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Abhyangamassage 60 min60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Abhyangamassage 45 min45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Daniel Valfridsson
(34 betyg)
Yogamassageterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
34 betyg
till Daniel Valfridsson
Det var lite annorlunda än vanlig massage fast mycket bättre. Känns skönt när han har stretcha ut musklerna. Mindre ont i kroppen. Rekommenderas varmt.
till Daniel Valfridsson
Avslappnande och bra behandling rekomenerar verkligen
till Daniel Valfridsson
Wow! Vilken härlig upplevelse. Alla borde prova yogamassage. Djupgående på ett för mig nytt sätt. Skönt avslut med aromaolja och avslappning. Daniel är en proffsig massör.
till Daniel Valfridsson
En jätte bra behandling

Om företaget

Yogahälsan ger dig behandlingar baserade på yoga och ayurveda och har din hälsa i fokus. Välkommen!

Bilder