1. Hem
  2. Hälsa Ljungby

YOU by Jessica

betyg4.8 Fantastiskt bra(764 betyg)
Stationsgatan 2, 341 60, Ljungby
Välkommen till You by Jessica. Jag finns på Garvaren plan 3 i Ljungby och online. Jag erbjuder intuitiv coaching, healing för människa och häst, medial vägledning och tema- yogaklasser. Intuitiv Coaching utifrån min egna metod YOU. Där du plockar av masken, tar bort den ytliga fasaden och får vara ditt sanna jag. Genom dom tre stegen Yttre påverkan, ditt Omedvetna och ditt Undermedvetna. I våra samtal släpper din guard och får vara precis den du är och känna det du känner och en gång för alla ta av masken och hitta ditt TRUE YOU! Healing är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Vid Healing arbetar vi med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Healing kan stärka kroppens egen förmåga till läkning och kan lösgöra blockeringar. Behandlingen sker på brits fullt påklädd. Healing jobbar inte enbart på det fysiska planet utan verkar oftast även starkt på det mentala planet, vilket i sin tur medför ett ökat välbefinnande och lugn. Healing handlar om att balansera kropp och sinne. För intresse av hästhealing maila på info@youbyjessica.com Du kan se klipp på hästhealing på min instagram @you.by_jessica För temayogaklasser se event och intresseanmälan på www.youbyjessia.com Varmt välkommen.
4261

Boka tjänst

Energibehandlingar från Access Consciousness

  • Friskvård
    Access Bars-behandling
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka

Coaching

  • Friskvård
    Intuitiv Coaching 1-1 TRUE YOU via ZOOM
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Intuitiv Coaching 1-1 TRUE YOU på plats
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka

Mindfulness

  • Vägledning med Orakelkort via ZOOM
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka
  • Healing via ZOOM
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Healing på plats
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka
  • Vägledning med Orakelkort
    60 minuter, 1 195 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Jessica Furunäs
4.8
(764 betyg)
Intuitiv Stresscoach, Energi Healer, Yogalärare

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
764 betyg
Charlotta A.
till Jessica Furunäs
Healing & coachning.. Jessica är väldigt duktig på sitt jobb, ställer "rätt" frågor och får en att tänka på ett nytt sätt. Jag kan varmt rekommendera både healing & coachning hos henne💫💫

Visa mer

Fanny W.
till Jessica Furunäs
Fantastisk upplevelse!! Sjuuuukt avslappnande! ❤️

Visa mer

Jennie L.
till Jessica Furunäs
Kom in till Jessica och tänkte att idag behöver jag ingen coaching.. Men 5 minuter senare inser vi att det behövde jag visst det ;) Och som alltid så guidar Jessica med trygg hand och sylvass intuition genom att leda en mot att komma fram till tydliga insikter, steg och handlingar att ta vidare framåt.

Visa mer

Tezz M.
till Jessica Furunäs
En fantastisk varm och godhjärtad "kollega" som sprider ljus och balans till alla. Seriöst, noggrant och kärleksfullt. Rekommenderar från djupet av mitt hjärta att gå till Jessica för personlig utveckling, både spirituellt & kroppsligt.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till You by Jessica En trygg plats där du får möjlighet till förändring. Genom samtalscoaching och healing fokuserar vi på din inre hälsa och vad du behöver. Varmt välkommen.

Bilder

Detaljer och kontakt