6 - 12 majVecka 19

Mån6
Tis7
Ons8
Idag9
Fre10
Lör11
Sön12

Boka Makeup course - YOU:TIME, Stockholm - Bokadirekt

*Kursen bokas in via mail, direkt med vår Makeupartist: makeup@linaekh.se Boka en professionell sminkkurs med den välrenommerade Makeupartisten Lina Ekh och få hjälp med att skapa en personlig makeupstil som passar just dig. Steg för steg kommer du få lära dig grunderna i makeup vilket kommer fördjupa dina färdigheter i att sminka ditt eget ansikte. 

 På kursen får du lära dig hur du väljer rätt produkter, appliceringsteknikerna som framhäver dina unika drag och vi går igenom vilka verktyg du behöver för att uppnå bästa makeupresultat. Välj mellan en skräddarsydd inriktning efter dina egna önskemål eller låt mig guida dig och lära dig de bästa knepen för antingen vardags eller fest.

 När kursen är avslutad kommer du inte bara att ha förvärvat en ny kunskap som kommer göra din sminkrutin enklare, utan du kommer även få med dig en ny glädje till smink, ett nytt självförtroende och en detaljerad produktlista med allt som användes under kursen. 

Det här är din biljett till att kunna sminka den bästa versionen av dig själv hemma på egen hand! Obs! Sminkkursen är helt oberoende och är kunskapsstyrd, inte varumärkesstyrd. Detta innebär att produkterna handplockas utifrån vad som passar dig och inget annat. Vill boka in en brynkonsultation i anslutning till sminkkursen? Maila Lina på: makeup@linaekh.se

Visa mer

1 vald tjänst