Hälsocoachen i norr

betyg4.7 Fantastiskt bra(22 betyg)
Lappstavägen 9, 962 31, Jokkmokk
Välkommen till Hälsocoachen i norr, mig träffar du på plats på Lappstavägen 9 i Jokkmokk eller via telefon eller zoom beroende på vad som passar dig. Jag erbjuder coachande samtal för dig som inte mår bra, men även dig som funderar över din framtid. Du kanske behöver hjälp att sätta mål i livet, eller så står du i ett vägskäl och vet inte vilken väg du ska ta. Min uppgift som coach är att fråga, stödja, uppmuntra och utmana dig i våra samtal så du hittar tillbaka till din egen motivation och kan se din egen potential och dina egna möjligheter. Jag erbjuder även pass med meditation och rörelse både i grupp och individuellt. Meditation hjälper till att minska stress genom att tysta dina tankar för en stund. Du blir mer avslappnad och närvarande vilket öppnar upp för att bli medveten om vad som är viktigt för dig. Att mjukt och kärleksfullt röra på kroppen kan stilla värk och lindra stelhet. Spänningar släpper och välbefinnandet ökar. För företag eller företagshälsovård som är intresserad av mina tjänster hör av er till mig via telefon eller mejl.

Boka tjänst

  • Coachande samtal60 minuter, 800 kr · Mer info
  • Meditation och rörelse60 minuter, 140 kr · Mer info

utövare

noImage
Anna Köhler
(22 betyg)
Beteendevetare och Life Coach Holistic

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
22 betyg
till Anna Köhler
Skönt avspänd i kropp o själ. Mjukare o rörligare i kroppen. Underbart som motvikt till stressiga arbetsdagar.

Visa mer

till Anna Köhler
Du lyfte min dag! Blev så glad av lunchpasset☀️

Visa mer

till Anna Köhler
Smidigare i kroppen o nedvarvning för knoppen. Verkligen välbehövligt. Hjärtligt tack Anna❣

Visa mer

till Anna Köhler
Avkoppling mitt i vardagens arbete, bra kombination med rörelse och meditation, bra instruktion och duktig ledare 😊 rekommenderas för dig som behöver ta en paus och få energi.

Visa mer

Om företaget

Jag erbjuder coachande samtal för dig som behöver hjälp att nå dina mål, eller hjälp att bena i svåra vägval i livet, om tillvaron skaver eller din vardag är väldigt stressfylld och du inte mår bra. Meditation och rörelse erbjuds i grupp eller individuellt och är effektiva verktyg för hantering av stressfylld vardag. Jag jobbar även med föreläsningar och utbildningar om stress och hälsa till företag och företagshälsovård.

Bilder