1. Hem
 2. Annan Stockholm

JGP Massage & friskvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(96 betyg)
Eriksdalsgatan 21, 118 59, Stockholm
Hej! Under april och maj har vi tills vidare stängt för bokning. Du kan betala med Swish eller kontant. Behandlingen räknas som friskvård och du får ett kvitto med ditt namn, en PDF via mail som du kan ge din arbetsgivare. JGP Massage erbjuder ett utbud av massagebehandlingar från en svensk Klassisk massage, en djupgående helkroppsmassage som lättar upp spänningar i spända muskler och ger en skön avslappning till en Avslappningsmassage som är en avstressande, energigivande mjuk massage som ger kroppen en chans för avkoppling och välbefinnande. Nyhet: Helkroppsmassage Delux I helkroppsmassage Delux används grepp från den svenska Klassiska massagen och djupgående bindvävs massage. Massagen avslutas med en skön nack-och skalpmassage. Massagen lättar upp spänningar i spända muskler och ger en skön avslappning. Massagen ger även ökad blodcirkulationen i musklerna och bidrar även till att du känner dig mer rörlig. Alla massagebehandlingar anpassas individuellt utifrån dig som kund. Vi pratar igenom om det är något speciellt område dom du behöver lätta upp, t.ex. axlar eller om du vill ha en mjukare eller hårdare massage. Välkommen!
11496

Boka tjänst

Massagebehandlingar

 • Avslappningsmassage 50 min Södermalm
  50 minuter, 700 kr
  Boka
 • Avslappningsmassage 90 min Södermalm
  90 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • Helkroppsmassage Deluxe 50 min Södermalm
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Helkroppsmassage Deluxe 90 min Södermalm
  90 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • Svensk Klassisk massage 50 min Södermalm
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Svensk Klassisk massage 90 min Södermalm
  90 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • Massage rygg nacke 50 min Södermalm
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Peter
4.8
(96 betyg)
Dipl. Massageterapeut
Massör sedan 2017 Utb. Axelsons Institut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
96 betyg
Staffan A.
till Peter
Peter är kunnig och otroligt hjälpsam med alla problem man har. Visar hemma övningar som hjälper bra.

Visa mer

Sanna H.
till Peter
Utan tvekan den bästa massage jag har fått, Peter var lyhörd och tog hänsyn till både problemområden och smärttröskel och anpassade därefter. Kroppen kändes både avslappnad och lättare efteråt. Bonus var alla tips om stretching. Kommer definitivt återvända.

Visa mer

Marita F.
till Peter
Bra upplevelse idag hos Peter på JGP Massage & Friskvård!

Visa mer

Reidun R.
till Peter
Fantastiskt professionell massage! Väldigt nöjd!

Visa mer

Om företaget

JGP Massage, professionella massagebehandlingar på Erikdalsgatan 21, Södermalm i Stockholm. JGP Massage erbjuder ett utbud av massagebehandlingar från en svensk Klassisk massage, en djupgående helkroppsmassage som lättar upp spänningar i spända muskler och ger en skön avslappning till en Avslappningsmassage som är en avstressande, energigivande mjuk massage som ger kroppen en chans för avkoppling och välbefinnande. Nyhet: Helkroppsmassage Delux I helkroppsmassage Delux används grepp från den svenska Klassiska massagen och djupgående bindvävs massage. Massagen avslutas med en skön nack-och skalpmassage. Massagen lättar upp spänningar i spända muskler och ger en skön avslappning. Massagen ger även ökad blodcirkulationen i musklerna och bidrar även till att du känner dig mer rörlig. Alla massagebehandlingar anpassas individuellt utifrån dig som kund. Vi pratar igenom om det är något speciellt område dom du behöver lätta upp, t.ex. axlar eller om du vill ha en mjukare eller hårdare massage. Peter Pettersson är utbildad till Medicinsk Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut som har den mest ansedda massageutbildningen för svensk Klassisk massage. Peter är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansvarsförsäkrad. BETALNINGSFORMER Kontant eller Swish. Obs! Ej kort.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
 • 07053248 XXVisa nummer

 • Eriksdalsgatan 21, 118 59, Stockholm