22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Tor25
Idag26
Lör27
Sön28

Boka Microblading strå teknik 4400:- smsa före eller efter bokning för mer info på 0739348359 - Teres Ani, Västerås - Bokadirekt

ag är över 18 år, är inte påverkad av droger eller alkohol. Är jag gravid så informerar jag om detta. Jag är villig att genomföra den nedan angivna permanenta kosmetiska proceduren. Jag har blivit informerad om typen av procedur,risker och möjliga komplikationer såsom infektioner, färgförändringar som beror på ålder,hud och levnadsstil.
 Jag förstår att den permanenta hudpigmenteringsproceduren kan ge kända och okända komplikationer. Det finns en risk till en allergisk reaktion mot pigment. Ett test är lämplig att göra minst 24h innan. Jag har valt att avstå från detta test ...... eller har gjort detta test smsa för mer info Jag förstår att om jag genomgått någon form av laserbehandling, har ärrbildning eller tidigare gjort tatuering på behandlingsområdet så finns alltid risk att pigment inte fastnar pga tidigare skador i hud. Om jag äter mediciner så informerar jag om detta. Jag godkänner att fotografier måste tas både före och efter i samband med denna procedur.
 Jag försäkrar härmed att jag läst ovanstående text och fått den förklarad till min förståelse detta samtycke till tatueringsproceduren. Jag avsäger all skyldighet gentemot teknikern om jag senare skulle ångra mig efter genomförd procedur. Jag är medveten om att ett återbesök ingår för eventuell korrigering och betalar sedan för extra återbesök om detta skulle behövas.

Visa mer

1 vald tjänst