Presentkort

  • Direkt leverans
    Presentkortet levereras direkt till din epost.
  • Enkelt att boka
    Använd presentkortet och boka direkt online på Bokadirekt.se.
  • Betala med Klarna
    Välj mellan att betala direkt eller senare på faktura.
Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp

Something went wrong

Sorry for any inconvenience, please try reloading the checkout page or try again later.

If the problem persists it maybe be because you are using an old version of the web browser which is not safe nor compatible with modern web sites. For a smoother checkout experience, please install a newer browser.

Presentkortet säljs av Skincare by Caroline (640830-1189), DAHLGRENS VÄG 1, 13147, Nacka

Skincare by Caroline www.skincarebycaroline.se

https://www.bokadirekt.se/places/skincare-by-caroline--30553/giftcards/buy?marketplace=v1Jag heter Caroline Orrenius och är auktoriserad Hud- och spaterapeut. Salongen hittar du i hemmiljö centralt i Nacka. Jag innehar Gesällbrev i yrket, är medlem i SHR, innehar F-skatt och är givetvis försäkrad.

Huden, vårt största organ, är fascinerande och fyller många viktiga funktioner. Huden kan befinna sig i olika tillstånd så det är viktigt att vårda den på bästa sätt. Jag har alltid varit intresserad av hudvård och brinner för att hjälpa människor till en bättre hudhälsa. Jag har valt att arbeta med det medicinska hudvårdsmärket Exuviance från USA som bevisligen ger verkliga resultat. NBE radiofrekvens Hudföryngring och Biorevitaliserande Anti-Age behandlingen PRX-t33.

Många är upptagna av att ta hand om andra, eller prioriterar tiden till annat - det är lätt att glömma sig själv. Nu är det din tur att unna dig en behandling - en start till en bättre hudhälsa.

Kontakta mig så vägleder jag dig till rätt behandling, varmt Välkommen!

Caroline

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Salongen har inga fasta öppettider. Vid frågor, tveka inte att höra av dig via telefon: 0733-781781 eller meil: caroline.orrenius64@gmail.com Här kan du betala med Swish eller Klarna.
Adress
Dahlgrens väg 1a 1 tr (ej hiss)
131 47 Nacka
Nacka
Öppna i Google Maps 🗗