22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Tor25
Idag26
Lör27
Sön28

Boka Fillers Juves 1,25 ml - Gorgeous Looks, Sundbyberg Storskogen - Bokadirekt

Juves klassas som den tredje generationens hudfiller. Juves består av hyaluronsyra som är ett kroppseget icke-animaliskt, och inte ett permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym tex i läppar och kinder. 

 Viktigt att känna till efter en behandling är att viss svullnad och eventuella blåmärken kan uppstå. Svullnaden bör lägga sig efter ett par dygn. Blåmärken stannar i regel lite längre men kan variera från person till person. Att tänka på efter: - Viktigt att återfukta läpparna ofta med ett mjukgörande läppbalsam (vi säljer Juves läppbalsam också) - Drick gärna mycket vatten för att få ett så bra och hållbart resultat som möjligt av behandlingen 
- Rör ej behandlade området inom 6 timmar. Små sticksåren som blir efter kanylen är öppna och bör få den tiden att läka ihop först för att undvika infektion - Undvik makeup de första 12 timmarna. 

 VIKTIGT:
 Utsätt inte läpparna för värme de första två veckorna. Hyaluronsyra tål inte höga temperaturer. Hållbarheten av din behandling kommer bli mycket kortare om du tex solar solarium eller bastar.

Visa mer

1 vald tjänst