22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Tor25
Fre26
Idag27
Sön28

Boka Chakra behandling •Manipura/Solarplexuschakra• - Yoga Shala Kungälv, Kungälv - Bokadirekt

CHAKRA Behandling -- Vi introducerar nyhet i vårt behandlingsutbud Vår chakrabehandling integrerar olika terapeutiska element; chakra, marmapunkter, soundhealing, reiki, kristaller, medicinalväxter och eteriska oljor som holistisk metod att främja hälsa och välbefinnande. Vi, liksom alla andra levande varelser på denna planet, är sammansatta av energi. Vid hinder eller svagt energiflöde uppstår obalans, vare sig det är fysiskt, psykiskt eller på en själslig nivå. Begreppet "chakra" härstammar från sanskrit och betyder bokstavligen "hjul". Det symboliserar ett snurrande hjul av ljus där prana, livskraften, rör sig. När prana flödar fritt genom kroppen resulteras det i ett hälsosamt och önskvärt tillstånd. Varje chakra är unikt och motsvarar en specifik frekvens samt består av en distinkt del av vår väsen. Trots deras individuella egenskaper utgör de tillsammans ett holistiskt energisystem som påverkar alla nivåer i vårt liv och fungerar som en länk mellan själen, alltet och den fysiska verkligheten. Genom att arbeta med chakrana öppnar vi också nya möjligheter i våra liv. Vi förbättrar inte bara vår hälsa utan uppnår också en känsla av helhet, en djupare förbindelse med dem omkring oss och en känsla av harmoni med världen och vår roll och uppgift i den. Marma är viktiga kommunikationsvägar mellan fysiska kroppen och subtila kvantkroppen. All information om vårt väsen är lagrad i kvantkroppen, inklusive minnen, upplevelser, erfarenheter och vår struktur.
Sound Healing baseras på vetenskapen om vibration och energi, där varje stämgaffel resonanserar med ett specifikt Chakra för att främja helande. Reiki, en energiläkningsteknik, stimulerar kroppens naturliga förmåga att läka och återhämta sig.
Kristaller är rena energireserver, var och en bärande sin unika frekvens som assisterar oss i att återställa balansen.
Aromaterapi är en terapeutisk behandlingsmetod som använder naturliga växtextrakt, särskilt eteriska oljor för att främja holistisk hälsa. Basoljan vi använder är ekologisk kallpressad Ayurvedisk mogen sesamolja. Vi blandar in önskade växter/eteriska oljor av bästa kvalité.
En rekommendation av Yoga/Andning/Meditations/Energi övning följer med specifikt chakra. 8 olika chakra behandlingar finns bokningsbara. En för varje chakra och en för Fält/Aura/Himmel&Jordens punkt. Första behandling är HjärtChakrat, övriga tillfällen är valfria. Vi arbetar med ett specifikt chakra under en behandling. En unik behandling som förenar uråldrig visdom med dagens kunskap. Denna behandling är, som alla våra behandlingar, individuellt anpassade. Behandlingen inleds med att du har valt vilket Chakra som ska behandlas och bokat en tid. Vid din ankomst förklarar jag Yoga/Meditation/Andning/Mantra/Mudra, Affirmations och energiövningar som är anpassade för det valda Chakrat. Du får med dig en skriftlig beskrivning hem för att fortsätta öva på egen hand. Vi samtalar om det som behövs och jag förklarar behandlingens process. Du ligger på behaglig massagebänk i ett väl omhändertaget utrymme. Behandlingen inleds med en önskan om optimal hälsa på alla nivåer. Därefter ger jag Reiki på huvudet och fötterna innan jag arbetar med en vald stämgaffel som matchar frekvensen för det specifika Chakrat, både i ditt energifält och fysiskt på Chakraområdet. Marmapunkterna och Chakrat behandlas med noga utvalda oljor, örter och essentiella oljor, som masseras in med mina händer och en ”laserkristall” (speciellt skuren Bergskristall). Under behandlingen placeras Chakrakristaller på din kropp, även under massagebänken. Vi arbetar på fram eller/och baksidan av kroppen. Eventuellt tonar jag Mantra eller/och behaglig musik spelas i bakgrunden som passar frekvensen vid arbetar med. Avslutningsvis ges några minuters vila och tystnad, följt av en avkopplande stund i vår fina Lounge med en varm kopp örtte. Behandlingen är anpassad för alla Doshor: Vata, Pitta och Kapha och har en varaktighet på 50 minuter till ett pris av 895 kr. En privat Konsultationstimme utöver behandlingen rekommenderas starkt, för att gå djupare i förståelsen och kvalitén på arbetande Chakra. 20% rabatt ges om du köper 1 Chakrabehandling och 1 Konsultationstid som kombinationspacket. •Det tredje chakrat, Manipura eller Solarplexuschakra• är lokaliserat i solarplexus området vid naveln och ansvarar för utvecklingen och integrationen av vår individuella kraft, vilja och identitet. Det associeras med eldelementet och fungerar som källan till vår energi, beslutsamhet och känsla av kapacitet för ambitiösa strävanden i livet. Här lagras prana. Som centrum för vår vilja och drivkraft hjälper Solar Plexus Chakrat till att gradvis konsolidera en integrerad självuppfattning - en fullständigt formad förståelse av vem vi är - samt en enad vilja. Inom Solar Plexus Chakrat lär vi oss att forma externa händelser och vårt eget öde genom vilja, beslutsamhet och ambition. Med detta chakra i balans har du tillit till den inre elden och har en djupare förståelse av flödet att ta emot och släppa taget. Det är i det tredje chakrat som vi utvecklar förmågan att kristallisera och stärka vår personliga identitet.

Visa mer

1 vald tjänst