Book Pedikyr 75 min , 875,00 kr

För dig som inte har större problem med dina fötter. Behandlingen börjar med ett härligt fotbad följt efter nagelvård och filning av fotsulor. Lackning av tånaglar ingår om så önskas. Ta gärna med eget lack om du har en favoritfärg.
Avslutas med härlig fotmassage.

wellness7.jpg
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Jen&Co. Skönhet och Hälsa

Mitt namn är Jennie Hansson och är diplomerad fotterapeut Medicinsk Fotvård med Examen från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Jag erbjuder konsultation och olika behandlingar inom medicinsk fotvård samt vaxning.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter vilken är en fri och obunden yrkesorganisation. Medlemskap innefattar bland annat en behandling- och skadeförsäkring som är ett extra skydd för dig som kund. Det ger dig även en trygghet och garanti för godkänd utbildning.

Jag vänder mig både till dig som privatperson som till företag och föreningar. Till företag och föreningar erbjuder jag möjligheten att komma ut till er arbetsplats och ge fotbehandlingar i era lokaler. I mån av tid gör jag även hembesök i närområdet till privatpersoner som inte har möjligheten att komma till mig.

Mellan 2010-2014 arbetade jag på Liljeholmens Idrottsklinik och driver sedan 2014 Jen&Co. Skönhet och Hälsa på Engelbrektsgatan 16 i Stockholm.

Show contact information
Websted
Åbningstider Varierande öppettider efter bokningar
Adresse
Engelbrektsgatan 16
114 32 Stockholm
Östermalm
Åbn i Google Maps 🗗