Hvad vil du booke?

Läs vad kunderna tycker: https://www.reco.se/sundelins-fotvard
Jobbar med Wellnet och ActiWay men tar tyvärr inte emot remisser.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

Medicinsk fotvård
Djamila Sundelin, 595,00 kr, value 595,00 kr
...more cards
Show all card offers at Sundelins fotvård

Fotvård

Behandlingen inleds med ett skönt fotbad. Sedan görs en besiktning av fötterna som blir planen för behandlingen. Det första som görs är att snygga till naglarna genom att rensa, klippa och putsa dem. Om naglarna är kraftiga tunnas de ur till normal storlek. Finns vårtor och/eller nageltrång så behandlas det. Avslutningsvis filas och masseras fötterna med en behaglig kräm.

En fotvårdsbehandling är även nyttigt för att förebygga fotbesvär genom bra underhåll. Fötterna får tillfälle att bli ompysslade och de blir mjuka och fina.Medicinsk fotvård med en längre fot och underbensmassage. Lackning av tånaglar om så önskas.
Friskvårdspaketet omfattar en behandling av dina fötter så att de blir mjuka och fina. Syftet är att förebygga fotbesvär och ge fötterna tillfälle att bli ompysslade. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage.
Massagen sätter fart på blodcirkulationen och lättar på spända muskler. Den mjukar upp lederna och ger en avslappning i hela kroppen. Rekommenderas till alla, men kanske lite extra till dig som har stela leder, har promenerat mycket eller ansträngt dig på annat sätt.
Här tas förhårdnader bort runt vårtan. Det finns ett antal metoder för att behandla vårtor, så jag kikar på den och så kommer vi överens om vilken behandling som passar dig. Främst är det vårtmedel eller frysning som blir aktuellt.
Liktornar är en förhårdnad som ibland kan göra ont. Även om det inte gör ont så är det vettigt att ta bort dem för att förhindra mer besvär i framtiden. Förhårdnaden och den hårda kärnan, som oftast finns i mitten av liktornen, tas bort. För att få bort trycket mot det irriterande stället görs sedan en avlastning över området.Hälsprickor kan vara smärtsamma men även orsaka infektioner. Det är förhårdnader och torr hud som oftast är bekymret.

Förhårdnader tas bort runt sprickorna och sedan masseras en fet kräm in. Om sprickorna är djupa tejpas de för att ge bättre förutsättningar för läkning.

Vanligtvis är det stortån som påverkas av nageltrång. Vanliga symtom på nageltrång är bland andra:

- Värk och ömhet i tån
- Rodnad kring nageln
- Svullnad av tån
- Varig tå

Här letar man reda på den "tagg" som gör ont och tar bort den. Om det är varigt och infekterat rekommenderas att uppsöka vårdcentralen.
Bokas med fördel i samband med fotvårdsbehandling.
Om du har funderingar om dina fötter så kan du boka in en gratis konsultation och då görs samtidigt en behandlingsplan.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Sundelins fotvård

Välkommen till mig på fotvård!

Jag finns hos Frisören Korpkulla, 2 minuters gångväg från Upplands Väsby Station. Hembesök går att ordna efter överenskommelse.

Jag är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut och piggar upp dina fötter med omsorg. Här får du hjälp med fotbesvär, förebyggande behandling och underhåll av dina fötter. Du kan känna dig trygg med att arbetet sker under tystnadsplikt och att förbundets etiska regler följs.

Jag är medlem i Sveriges fotterapeuter, arbetar i enlighet med gällande hygienföreskrifter och innehar ansvarsförsäkring.

Varmt välkommen!
Hälsningar
Djamila

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag - Fredag 8.00 - 20.00
Lördag 8.00 - 17.00
Adresse
Kvarnvägen 1B
194 77 Upplands Väsby
Upplands Väsby station
Åbn i Google Maps 🗗