What would you like to book?

De flesta behandlingar som du bokar här visar 0kr. Detta är för att vi inte vet exakt VAD du önskar göra. Slutsumman får du reda på innan behandlingen ska utföras.

Det är mycket lätt att ta bilen hit, Valhallavägen har mycket bra parkeringsmöjligheter.

OBS! Onlinebokning funkar bäst från vanlig dator. Från mobiltelefon och Ipad kan det ibland strula.

- Stina och Jessica - arbetar med alla typer av injektioner
- Karin tar hand om alla våra hudpatienter

Varmt välkommen!
Stina (Auer) Chauvet, Jessica B och Karin Dahlöf
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Få en ordentlig och synlig förbättring av huden. Detta är helt klart vår mest populära hudbehandling som ger tydlig förbättring på huden. Minimera tydligt porer, ger mer lyster, jämnare färgton, kollagenstimulering och är ordentligt hudföryngrande.
1- 2 dagar kan du förvänta dig att vara röd i ansiktet efter.
Du får 2ml filler till kindben som du personligen går igenom med Dr Jessica. Därutöver får du 1 område Botox GRATIS. Områden för Botox är:
- Argrynkan (Glabella)
- Kårksparkar
- Panna
- Läpplyft
- Läpprynkor

Ordinare pris för detta 12.300kr och nu endast 7700kr

Varmt välkommen!
ERBJUDANDE RETINOLPEEL!


Retinol peel är en av vår mest avancerade antiage behandling som förbättrar hudens struktur ordentligt, skapar spänst, jämnar ut hudtonen, minimerar linjer och rynkor och porer, förbättrar pigment, akne och orenheter.

En fjällning av huden uppkommer efter ca 2-4 dagar och är olika kraftig hos olika personer.
Peelingen appliceras hos och du som pateinter går hem med peelen på och den tvättas av hemma eller dagen efter om man gör behandlingen sent på dagen.
Retinolpeel passar nästan alla hudtyper och ger en ordentlig och synbar förbättring på huden.


Om man använder mycket Retinol och AHA produkter hemma ska dessa undvikas 1 vecka innan peelingen då dessa ökar känsligheten.
I en vecka efter behandlingen används endast återfuktande produkter och gärna med solskydd på dagtid.
För bästa resultat, minst 2 behandlingar med 6 v mellanrum.
Huden får en helt ny lyster.

Passa på att boka Karins erbjduanden Retinolpeel som gäller mellan
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där potenta och aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring.
Det finns en uppskjö olika syror och ämnen man kan behandla med för att uppnå en så perfekt hy som möjligt. Vår hudspecialist går igenom allt med dig på plats och också VILKEN typ av kemisk peeling som skulle ge tydliga resultat för dig.

Med kemisk peeling får man:
- Mer lyster
- Tydligt mindre porer
- Minre knottror och ojämnheter
- Jämnare hudton
- Mindre orenheter
- Behandla mot akne
- Minimera ärr
- Minimera fina linjer och rynkor
- Läka huden
- Behandla mot toff och fnasig hud
- Se till att dina hudprodukter kommer ner i cellerna i stället för att lägga sig ett lager på en hud med för mycket döda hudceller så att ingen kräm penetrerar
- Behandla fet och glansig hud
- Få fräschare hud

Det finns ingen som inte älskar kemsik peel, det är den enklaste vägen till fin hud.
Man kan vara rosig någon timme efter coh en lättfjällning av huden kan ske dag 2-3
Få en ordentlig och synlig förbättring av huden. Detta är helt klart vår mest populära hudbehandling som ger tydlig förbättring på huden. Minimera tydligt porer, ger mer lyster, jämnare färgton, kollagenstimulering och är ordentligt hudföryngrande.
1- 2 dagar kan du förvänta dig att vara röd i ansiktet efter.
Neostratas Retinolpeel är en kemisk peel som innehåller 3% Retinol och Retinol Boosting Complex. Retinol (A-vitamin) är ett extremt åldersförebyggande ämne och ger omedelbar verkan på minimering av fina linjer och rynkor.
Retinol är också fantastiskt för behanlding av Akne. Oftast försvinner aknen helt av 2-3 behandlingar med denna Retinolpeel och därutöver får mindre proera, mer lyster och ålderförebyggande på många olika sätt.


Peelingen läggs på av vår hudespecialist och tvättas av av patienten själbv 8 timmar senare hemma. Man kan få en mild fjällning 2-3 dagar efter.

Köper man produkterna vill detta tillfälle kostar besöket ingenting. Annars 500kr endast för konsultation.
Du har redan träffat Jessica och Stina, gått hos någon av dem för Botox och du vet vad du önskar och vill inte att det tar för lång tid. Du får samma fantastiska resultat men utan konsultation innan.
Medicinsk hudvård fårn Neostrata skiljer sig avsevärt från vanlig hudvård (Biotherm, Dermalogica, Clinique etc) då den arbetar med mycket portenta aktiva ämnen som bara får säljas där läkare och sjuksköterska är ansvarig på kliniken. Neostarta är vädligt resultatinriktad och du kommer se tydliga förbättringar på huden mycket snart efter användning.

Boka in dig hos vår hudspecialist Karin som gdunligt går igenom vad DU behöver för att få ut maximalt resultat på din hud.

Hjälper mot, lyster, porer, acne, åldrande, fina linjer, gråhet, torrhet, fet hud, oljig hud etc etc
Du har redan haft konsultationen och ska nu bara få behandlingen utförd.

Improvements by Stina Auer

Improvements by Stina Auer är en medicinsk, estetisk klinik med mer än 10 års erfarenhet inom alla typer av av förändringar, förbättringar och föryngringar i ansiktet med injektioner såsom fillers och Botox. Vi arbetar även med att föryngra huden med starka kemiska peeler och avancerad Dermapen. Läs mer på hemsidan.


Varmt välkommen!
Stina (Auer) Chauvet Leg, specialistsjuksköterska
Jessica B Leg.Läkare och
Karin Dahlöf Spec.hudterapeut

Phone +46735451748
Website
Email
Opening hours Öppet alla dagar, boka Online.
Address
Sibyllegatan 50B
114 43 Stockholm
Stockholm