Mitä haluat varata?

Hos Move Your Mind AB hittar du allt för ditt välmående - både invändigt och utvändigt! Massage, stresshantering, hypnos, yoga och mycket mer.

Använd friskvårdspengen till både kurser och behandlingar. (Förbetalda behandlingar och presentkort är giltiga i 1 år)

Vill du boka yoga- eller pilateskurs? Gå in på www.moveyourmind.nu  där hittar du all information!

OBS presentkort köpta via Boka Direkt sidan är enbart giltiga på massage, stresshantering och hypnos. De gäller inte yoga- och pilatesklasserna som bokas via hemsidan.Klarna
Offers online payment with Klarna

Massage

En djupavslappnande massage med fokus på rygg, nacke, huvud och ansikte. I massagen används tekniker från svensk klassisk massage, lymfmassage, tibetansk ansiktsmassage och healing massage.
Med hjälp av vibrationerna från Tibetanska skålar förs du djupt in i avslappning och lugn. Behandlingen löser upp spänningar, ökar energiflödet och cirkulationen i kroppen och ger en mycket djupgående massage. Den är bra för ledproblem, cirkulationsproblem, stresshantering och sömnproblem m m. Behandlingen utförs med kläderna på.
Lymfsystemet är viktigt för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag och renas sig från slaggprodukter. Det är även en viktig del av kroppens cirkulationssystem. I Lymfmassagen fokuserar man på att öka flödet av lymfvätska så att slaggprodukter i vävnader kan föras ut ur kroppen. Lymfmassagen minskar svullnad i kroppen och ökar immunförsvarets kapacitet.
Massagen är mjuk och behaglig.
Vid första besöket ingår information om egenvård i den bokade tiden.
Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet - och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?
Naturlig Facelift ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Metoden är en unik kombination av beprövad traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi.
Klassisk massage som ökar cirkulationen i dina muskler, lugnar ner nervsystemet och ökar ditt välmående. Massagen är förebyggande och minskar risken för framtida besvär i musklerna. Du kan välja mellan en lite kraftigare massage och en avslappnande mjuk antistressmassage.
Klassisk massage som ökar cirkulationen i dina muskler, lugnar ner nervsystemet och ökar ditt välmående. Massagen är förebyggande och minskar risken för framtida besvär i musklerna. Du kan välja mellan en lite kraftigare massage och en avslappnande mjuk antistress massage.
Klassisk massage som ökar cirkulationen i dina muskler, lugnar ner nervsystemet och ökar ditt välmående. Massagen är förebyggande och minskar risken för framtida besvär i musklerna. Du kan välja mellan en lite kraftigare massage och en avslappnande mjuk antistress massage.
Klassisk massage som ökar cirkulationen i dina muskler, lugnar ner nervsystemet och ökar ditt välmående. Massagen är förebyggande och minskar risken för framtida besvär i musklerna. Du kan välja mellan en lite kraftigare massage och en avslappnande mjuk antistress massage.
Genom 75 minuters guidad Mindfulnessmeditation i samband med en Taktil massage når du en djupare avslappning än nu normalt kan uppnå med en vanlig massage. Du kommer lära känna din egen kropp på ett helt nytt sätt och genom ökad kroppsmedvetenhet hitta ett inre lugn.

Mindfulness

Under åtta veckor träffas vi i två timmar varje vecka i en grupp på max 8 personer. Vi genomför programmen Mindfulness Based Stress Reduction och under programmet får du övningar och ljudfiler för att dagligen kunna praktisera Mindfulness.

Stresshantering

Ibland passar det inte in i livet att gå en kurs i stresshantering. Då kan du här få tillgång till Bl a mindfulnesstekniken genom individuella träffar. Vi ses mellan 3-5 gånger under en 8-veckors period och du får med dig övningsprogram och ljudfiler för att dagligen praktisera mindfulness. Programmet läggs upp utifrån dina behov.

Hypnos

Hypnos kan användas till att ändra invanda beteenden som t ex fobier, låg självkänsla, stress, beroenden och mycket mer. Med hjälp av suggestioner kommer du i direktkontakt med ditt undermedvetna och kan programmera om invanda föreställningar.
Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning, koncentration och inlevelse som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett alltså fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. En person i hypnos sover inte utan väljer bara att temporärt vara mer inre upplevande än yttre, mer inre fokuserad än yttre.
Regressionsterapi är en terapi där man genom hypnos går in i minnen av tidigare liv. Minnen av tidigare platser och personer väcks till liv. Att uppleva tidigare liv kan vara mycket läkande och helande. Man behöver inte ens tro på tidigare liv utan kan välja att se det som en spegling av situationer som uppstått i nuvarande liv. Oavsett så är det här en terapi som kan hjälpa till att lösa upp problem och personliga egenskaper och besvär som hindrar din utveckling och du ser dig själv i ett större perspektiv. Du kan även genomgå en regression till tidigare liv av ren nyfikenhet. En garanterat spännande resa i tid och rum!
Hypnos kan användas till att ändra invanda beteenden som t ex låg självkänsla, stress, beroenden, fobier och mycket mer. Med hjälp av suggestioner kommer du i direktkontakt med ditt undermedvetna och kan programmera om invanda föreställningar.
Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning, koncentration och inlevelse som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett alltså fullständigt normalt fenomen med förutsägbara verkningar. En person i hypnos sover inte utan väljer bara att temporärt vara mer inre upplevande än yttre, mer inre fokuserad än yttre.
Stresshantering med hjälp av hypnos och djupavslappning. Vi lägger upp ett individuellt program på valfritt antal gånger baserat på dina behov och utmaningar. Du får även med dig ljufiler att öva på hemma.
Hypnosen hjälper dig att slappna av om programmera om hur du agerar i stressande situationer. Du får även lära dig självhypnos för att snabbt ta kontroll över stressande situationer.

Move Your Mind

Hos Move Your Mind AB hittar du metoder för att öka ditt välbefinnande och minska stress oro och depression. Ring gärna för att få en individuell konsultation i vad som kan vara bäst för dig!

Vi erbjuder kurser i Mindfulness och yoga i våra fina kurslokaler på Täppgatan 16 i Södertälje. Där kan du även få hypnosterapi, regressionsterapi (tidigare-liv terapi), parterapi, individuell stresshantering och behandlingar i olika former av massage.

Vi behöver alla en balans mellan träning och vila - stress och avkoppling för att må optimalt bra.

Vår önskan är att få dig hitta din inneboende fulla potential!

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Enligt tidsbokning!
Osoite
Täppgatan 16
151 33 Södertälje
Avaa Google-kartoissa 🗗