Åda Golf & Country Club

betyg4.6 Fantastiskt bra(220 betyg)
Åda Golf & Country Club, 619 91, Trosa
Nu startar vi snart säsongen 2021 på Åda! Vi öppnar i april upp vår Golfstoreshop med mängder av nyheter! Titleist, Cobra, Callaway, Lindeberg Peak, Foot Joy är några av årets heta varumärken! Vi hjälper dig självklart att ta fram och skräddarsy nya klubbor till just din sving och ditt spel. Behöver du hjälpa att komma igång? Ett par lektioner eller en Kom-igång-kurs är då något du behöver En heldag med som boostar igång din golf, vi tränar närspel i två timmar, äter en god lunch och får energi, tränar sen svingen och avslutar med att lära oss att slå långt och rakt med drivern. Välkommen att boka!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Johan Tärnström
(220 betyg)
PGA Head Professional

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
220 betyg
till Johan Tärnström
Pedagogisk, intressant och kul!
till Johan Tärnström
Pedagogisk och relevant. Alltid personliga tips. Toppen
till Johan Tärnström
Duktig på att snabbt se och förklara grundorsaken till ett problem. Filmar också. Rekommenderar en lektion hos Johan😀🏌‍♀️🏌‍♂️⛳
till Johan Tärnström
Så bra upplägg och givande! Johan ger så bra tips och är så vänlig!

Om företaget

Välkommen till Åda Golf & Country Club, en uppskattad golfanläggning mellan skogen och havet i Trosa. Vi erbjuder en av Sörmlands bästa golfbanor med 18 hål, range och Golfstore shop. Vi har en restaurang med bar som har öppet året runt samt 18 fina hotellrum. Välkommen!

Bilder