1. Hem
 2. Massage Skillingaryd

Akupressur hos J

betyg4.8 Fantastiskt bra(39 betyg)
Tegnérgatan 10, 56830, Skillingaryd
Vad behöver du för att må bättre? Massage, koppning, personlig träning, kostrådgivning, akupressur eller stresshantering? Då jag är under utbildning på Bergqvist skola för massage i Linköping kommer jag kunna erbjuda fler metoder och tekniker framöver - håll utkik! Vill du ha hjälp med att boka en tid som passar dig? Skicka mig ett sms på 070-2694589 så hör jag av mig så snart jag kan!
9639

Boka tjänst

Svensk Klassisk Massage

 • Massage 30 min
  30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Massage 45 min
  45 minuter, 475 kr
  Boka
 • Massage 60 min
  60 minuter, 595 kr
  Boka
 • Massage 75 min
  75 minuter, 725 krMer info
  Boka

Andning och Thoracal mobilisering

 • Lotorpsmetoden
  75 minuter, 850 krMer info
  Boka

Koppning

 • Koppning 40 min
  40 minuter, 400 krMer info
  Boka

Akupressur

 • Akupressur 75 min
  75 minuter, 595 kr
  Boka

Personal

noImage
Jeanette
4.8
(39 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
39 betyg
Linda D.
till Jeanette
Väldigt nöjd

Visa mer

Sahin O.
till Jeanette
😃😃😃

Visa mer

Anita L.
till Jeanette
Tack vare Jeanettes behandling av min onda rygg,kan jag numera utföra sysslor utan att få kramper o ta värktabletter!Vill också lovorda Jeanette,inte bara för hennes kompetens,utan även för det lugn o empati hon utstrålar under hela behandlingen! En behandling som oftast är mkt kännbar,då muskler dragit ihop sig,men slutar i att jag mår så bra!

Visa mer

Björn S.
till Jeanette
Lika bra och trevlig som vanligt

Visa mer

Om företaget

En klassisk massage för avkoppling, trötta muskler eller ömma knutor - eller en akupressurbehandling för att söka ro i sinnet och komma runt kroppsliga besvär... I mina möten söker jag lösningar som passar dig. Stelhet och smärta i kroppen, stress eller svårt att andas - kanske är sömnen och magen ur balans? Vi sätter dina symtom i fokus och anpassar behandlingen för att den ska göra skillnad för dig. Lotorpmetoden - för dig med astma och andningsproblematik. Uppskattningsvis lider 10-20 % av Sveriges befolkning mer eller mindre av andningsbesvär. Lotorpsmetoden är en specifik massagebehandling som inriktar sig på behandling av andningsrelaterade problem. Resultatet av en vetenskaplig studie gjord på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg visade att 93% av patienterna blev bättre efter 3 behandlingar med Lotorpsmetoden. Vad är akupressur? Som akupunktur, men utan nålar. Du som blir behandlad tar emot en individuellt sammansatt behandling genom kläderna för att lösa upp spänningar och obalanser i energierna. Akupressurens balanserande förmåga ger ofta effekter på fler områden än de som behandlats och upplevs som mycket avkopplande. Massagen jag erbjuder är svensk klassisk massage. Den passar dig som upplever stela, trötta och ömma muskler. Mitt mål är att leda dig framåt du kan stretcha ut eller träna upp styrkan för att bli bättre i området på sikt. Koppning är ett bra komplement till såväl massage som akupressur. Genom att skapa ett undertryck i koppen lyfts huden och ger en ökad blodgenomströmning. Metoden är djupgående och avslappnande för muskler och bindväv. Även kroppens akupunkter påverkas och har effekter på kroppen och måendet i stort. Kan med fördel användas på områden med t.ex ödem eller vid IT-bandsproblematik.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07026945 XXVisa nummer

 • Tegnérgatan 10, 56830, Skillingaryd