Akupunktur för Hälsa Stockholm AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(13 betyg)
Jag befinner mig för närvarande "emellan kliniker". Så snart som jag är på plats i min nya klinik, så kommer bokningsbara tider för akupunktur att finnas utlagda här i bokadirekt. --------------------------------------------------------------------------------- Varmt välkommen på akupunktur! För dig som får friskvårdsbidrag via din arbetsgivare, ingår akupunktur som avslappning som en skattefri förmån. Jag jobbar som akupunktör sedan 2008 och har under åren hjälpt många med lindring av besvär såsom: Migrän/huvudvärk, muskelsmärtor, pollenallergi, pälsdjursallergi, födoämnesallergi, oro, nedstämdhet, sorg, sömnbesvär, menssmärtor, klimakteriebesvär, energilöshet samt många andra tillstånd.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
13 betyg
Trevlig och trygg miljö. Tryggt bemötande.
Avslappnande miljö och vänligt och tydligt bemötande. Min första behandling och jag var ganska förväntansfull och blev inte besviken.
Lollo är lika bra fast på nytt ställe. Kan varmt rekommendera henne om du vill ha hjälp med sömnen. Zzzzzz
Jag vet vad jag får varje gång jag kommer till Lollo. Hon gör min kropp hel. Helt fantastiskt att få akupunktur hos just henne. Denna gång jobbade hon med att bota min pollenallergi och ge mig mer energi. Vilket blev en succé. Hon har även hjälpt mig med vuxenacne och nedstämdhet.

Om företaget

Jag är diplomerad och auktoriserad akupunktör sedan 2008 och har hjälpt många att må bra och bli av med besvär såsom t ex: - Huvudvärk/svår migrän - Pollenallergi - Mensvärk - Nedstämdhet och oro - Depression - Övergångsbesvär - Energilöshet - Muskelvärk - Golfarmbåge - Tennisarmbåge - Sömnbesvär - Högt blodtryck - Stress Välkommen att boka in några behandlingar på min trivsamma och fridfulla mottagning!

Bilder