Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Dressyrträning

På Lennartsnäs på egen häst.

Sadelinpassning

Vi träffas i Annexet och går igenom dina utmaningar som ryttare. Du får provsitta olika sadlar med syftet att hitta rätt sadel till din kropp, utifrån dina förutsättningar.
Vill du sedan låna med dig sadlar hem för att prova så går det bra. Vanliga lånevillkor gäller. Alternativt går vi sedan vidare med utprovning på din häst.
Målet är att hitta den bästa sadeln som passar både dig OCH din häst.
Om din sadel redan är inpassad för din häst men behöver justeras kan du boka den här tjänsten.
Att prova ut och passa in en WoWsadel tar ofta lite längre tid. Jag har därför lagt på 30min när inpassningen gäller en WoWsadel.
Sadelinpassning av ny eller begagnad sadel. Jag hjälper dig att hitta rätt sadel till dig och din häst.
Nya sadlar: Equipe, Antares, Connector, Lippo, Pessoa, Wow, mfl.
Massor av begagnade sadlar tex. Childeric, Prestige, Röösli, Albion mfl.
Välkommen!
Har du funderingar på om din sadel passar? Den kanske behöver stoppas om eller ändras i bomvidd ( om det är en sådan som det göra att göra på ) ? Padd eller ej?
För att göra den bästa bedömningen så gör vi det uppsuttet i ridhuset.
Välkommen!

By Horse

Charlotte Frisch har diplom från Engelska Society of Master Saddlers. Hon är mycket duktig på måttning av Equipe, Prestige och Butet men givetvis även en klippa på övriga märken efter många års erfarenhet. Oavsett om du vill ha din befintliga sadel kollad eller hjälp att hitta en ny eller begagnad sadel kan du boka tid med Charlotte. Förutom en gedigen kunskap om sadelinpassning är Charlotte diplomerad C-tränare i dressyr. Sin verksamhet driver Charlotte på Lennartsnäs ridanläggning i Kungsängen.
Välkommen!

Hitta hit:
Lennartsnäs Säteri ligger ca 5 km från E18 Enköpingsvägen, avfart Brunna.
Efter avfarten, sväng vänster mot Kungsängen, , kör rakt fram i rondellen vid OKQ8, under järnvägen, följ sedan skyltar mot Lennartsnäs.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Svarar i telefon efter bästa förmåga mellan 9-16 alla vardagar. Det går alltid bra att skicka SMS så ringer vi upp så snart vi kan.
Adress
Lennartsnäs Säteri
19634 Kungsängen
Upplands-bro
Öppna i Google Maps 🗗