1. Hem
 2. Annan Stockholm

Care consulting Linnéa

betyg4.9 Fantastiskt bra(24 betyg)
Vulcanusgatan 5, 113 21, Stockholm
Om mig: Linnéa heter jag och är diplomerad samtalsterapeut- och coach i psykosyntes. Min motivation som yrkesperson är att nätverka med likasinnade, gå på kurser för att utvecklas och ha tid för återhämtning. Havet och naturen är mina element där jag hämtar livskraft. Personligen har jag kämpat med otrygg anknytning, stress och utmattning som givit mig erfarenheter och stor förståelse för er klienter. Jag har en 3,5 årig utbildning inom psykosyntes (psykodynamisk inriktning) på Humanova i Stockholm med en steg-1 utbildning i integrativ psykoterapi. Jag har tystnadsplikt, är medlem i psykosyntesförbundet där jag följer dom etiska reglerna för din och min trygghet samt går regelbundet i egenterapi och handledning. Varför ska du välja mig? ​ ​Jag arbetar holistiskt och förebyggande. Det betyder att jag inte behandlar, löser, diagnostiserar eller medicinerar dig. ​ Vi tittar närmare på hur allt hänger ihop. Det emotionella, fysiska, själsliga och relationella. ​ Till mig vänder du dig om du t.ex. har livskris, tappat kontakten med din kropp och ditt inre eller behöver samtalsstöd kring livets stora och små frågor. ​ Mina specialområden är traumabearbetning, läkning av inre barnet- och instängda känslor som kan bidra till bl.a. stress, oro och ångest. ​ Jag kommer ställa utmanande frågor kring ditt förflutna för att se sambandet med den du är idag. På så vis har du möjlighet att bryta dig loss och leva det liv som du vill med nya verktyg.
11324

Boka tjänst

Tjänst

 • Samtalsterapi digitalt 60 min
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • Lära-känna-samtal GRATIS
  20 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • SAMTAL & HEALING
  90 minuter, 1 900 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi fysiskt 60 min
  60 minuter, 1 250 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi digitalt 90 minuter
  90 minuter, 1 650 krMer info
  Boka

PAKETPRIS

 • Samtalsterapi- PAKETPRIS
  60 minuter, 4 500 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi-PAKETPRIS
  60 minuter, 6 500 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi - PAKETPRIS
  60 minuter, 7 600 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Linnéa Hellström
4.9
(24 betyg)
Samtalsterapeut
Linnéa heter jag och arbetar som samtalsterapeut i psykosyntes. Till mig vänder du dig om du lider av ångest, oro, sorg, avstängdhet, stress, ensamhet, konflikträdsla, prestationsångest, svårt med nära relationer eller kris och tappat bort dig själv. Mina specialområden är traumabearbetning som innefattar barndomen och inlärda mönster vi styrs av som vuxna.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
24 betyg
Sarha H.
till Linnéa Hellström
Jag är så tacksam över förmånen att ha blivit guidad av Linnéa på min inre resa i snart 1,5 års tid. Här möts du av en otroligt varm, inkännande och hjärtlig individ som använder kreativa metoder och medmänsklighet för att hjälpa dig att lära känna flera sidor av dig själv. Tacksam, nöjd och glad över denna pärla!

Visa mer

Philip E.
till Linnéa Hellström
Linnea var helt underbar och lätt att prata med! Rekommenderar starkt

Visa mer

Emma N.
till Linnéa Hellström
Fantastisk terapeut som hjälper mig enormt mycket framåt både i samtal och med andra verktyg. Så tacksam att jag funnit Linnéa.

Visa mer

Annika A.
till Linnéa Hellström
Jättefint bemötande och ett bra och varierande upplägg på våra möten.

Visa mer

Om företaget

Hej! Vad roligt att du hittat hit! Linnéa heter jag och arbetar som diplomerad samtalsterapeut- och coach. Jag har en 3,5 årig utbildning inom psykosyntes (psykodynamisk inriktning) på Humanova med en steg-1 utbildning i integrativ psykoterapi. Förutom själva samtalet som är fokus använder jag metoder som bl.a. avslappningsövningar, målning, gestaltterapi, anknytningsteori och KBT för att skapa dom bästa verktygen för dig. Min motivation som yrkesperson är att nätverka med likasinnade, gå på kurser för att utvecklas och ha tid för återhämtning. Jag har personligen kämpat med otrygg anknytning, stress och utmattning som givit mig erfarenheter och en stor förståelse för er klienter. Jag har tystnadsplikt, är medlem i psykosyntesförbundet där jag följer dom etiska reglerna för din och min trygghet samt går regelbundet i egenterapi och handledning.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • Tis10:00 - 14:00
  • Ons08:00 - 15:00
  • Tor12:00 - 20:00
  • Fre08:00 - 15:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07030683 XXVisa nummer

 • Vulcanusgatan 5, 113 21, Stockholm