Carinas Kropp & Själ

betyg4.8 Fantastiskt bra(155 betyg)
Metallvägen 5, 435 33, Mölnlycke
TACK ❣ för att du bokar av din tid om du har minsta förkylningssymptom. Hör av dig så hittar vi en ny tid lite längre fram. Jag har öppet som vanligt och har extra fokus på städning och renlighet i lokalen. Ta hand om er ❣ MASSAGE I nuläget kan jag tyvärr inte ta emot nya massagekunder. Ni som har presentkort eller förskottsbetalat för massager kommer givetvis att kunna nyttja dessa ( bokas genom mejl.) Jag säljer Presentkort! Hör av dig så kan du handla det på plats. Kan även skicka det på posten, portoavgift tillkommer. Kurser: start höstterminen 2021 * Qi gong - Meditation Med Qigongens mjuka rörelser och stillheten i meditation hittar du ditt inre lugn, kraft och balans. Vi träffas 5 gånger, 1 tim per gång * Intuitions träffar FULLBOKAD! Vi kommer att öva och träna lekfullt på vår intuition. Träffarna börjar med en kort meditation och därefter provar vi på att känna in energier. Det kommer bli härliga, spännande och roliga träffar tillsammans! Vi träffas 4 gånger, 2 tim per gång. Datumen är: 20/10 , 3/11 , 17/11 , 1/12 Med hänsyn till allergiker vill vi be er att undvika att ha parfymer eller andra produkter som doftar när ni kommer på behandling. Om du ej finner någon tid som passar för behandling så hör av dig! Det går oftast att lösa. Varmt Välkommen!

Boka tjänst

 • Medial konsultation60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Qi gong och Meditation60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Healing-Reiki60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Healing-Reiki75 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Kinesiologi60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Kropp & Själ60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Kropp & Själ75 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Carina Johansson
(155 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
155 betyg
till Carina Johansson
Stort kunnande och en fantastiskt trevlig person, kan bara bli bra! Supernöjd!
till Carina Johansson
En fantastisk avstressande miljö, masssge och bemötande
till Carina Johansson
Så fint bemötande och bra jobbat med min kropp 😊
till Carina Johansson
Carina var både närvarande och omtänksam. Massagen var precis vad den borde, efter behovet. Kände mig ur fast lättare när jag gick därifrån 🙏🏼 Tacksam

Om företaget

Mina utbildningar: Diplomerad Friskvårdsterapeut och massör på GGI-Göteborgs gymnastiska institut . Dipl. Reiki healing. Cert. Qi-andnings Qi gong instruktör Cert. Power Qi gong instruktör Cert. Mindfullness & Meditation Coach Jag vill kunna vara Din hjälp på vägen, med de olika behandlingsformer jag har att erbjuda, till att Du ska finna balans i kropp och själ. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. OBS! Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid. För sent avbokad tid debiteras fullt. Varmt Välkommen!

Bilder