Cecilias Gröna Hälsa AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(11 betyg)
Vattenverksvägen 2, 603 36, Norrköping
Varför ska man ta hand om sitt lymfsystem, undrar du kanske. Lymfsystemet är ett av kroppens cirkulationssystem, ungefär lika omfattande som vårt blodomlopp. Det är en stor del av kroppens immunförsvar och ett reningssystem som rensar ut bakterier, virus, toxiner och annat. Ibland blir det stagnation eller blockeringar i lymfsystemet och då kan kroppen inte riktigt återhämta sig. Trötthet, hjärndimma, ödem, inflammation, återkommande infektioner, värk eller övervikt som inte vill försvinna är alla signaler om att lymfans flöde kan behöva hjälp på traven. Blockeringar i lymfsystemet kan bero på en mängd olika orsaker, exempelvis en medfödd underkapacitet i systemet, långvarig stress, alltför hård träning, felaktig kost, ärr efter operationer eller åtsittande kläder. Med hjälp av lymfmassage i kombination med egenvård kan du få igång flödet igen och på så vis hjälpa kroppen att må sitt allra bästa. Hos mig får du en individanpassad behandling som fokuserar på just dina behov. I och med att lymfproblem kan bero på så många olika orsaker är det viktigt för mig att vi tillsammans försöker hitta nyckeln till just dina problem. En väldigt vanlig reaktion på mina behandlingar är att klienten känner sig mycket avslappnad efteråt. Så även om du inte har några direkta problem med ditt lymfflöde går det bra att boka in en massage för att få hjälp att bara komma ner i varv. Det är lämpligt att boka flera på varandra följande tillfällen för att verkligen få igång flödet i ett lymfsystem som det uppstått blockeringar i. Därför får du rabatt om du bokar tre tillfällen vid samma bokningstillfälle. Rabattkortet hittar du under rubriken Presentkort här på sidan (om du klickar på "köp"-knappen kommer du till en sida med alla mina presentkort och rabattkort och där kan du klicka dig vidare till min Klarna-butik). När du köpt rabattkortet - vanliga Klarna-tidsfrister gäller - kan du sedan gå in och göra dina bokningar och då använda rabattkortet som betalning. Jag rekommenderar att du lägger bokningarna så att du får minst en men max två veckors mellanrum mellan varje behandling. Det är viktigt att du känner dig trygg i mina lokaler. Därför finns det goda möjligheter att hålla avstånd till andra i väntrummet och handsprit finns placerad precis innanför dörren. Naturligtvis träffas vi inte om någon av oss har influensa-symtom. Du har möjlighet att boka av med mycket kort varsel utan kostnad. Varmt välkommen! Cecilia

Boka tjänst

  • Lymfmassage 60 minuter60 minuter, 840 kr · Mer info
    Boka
  • Lymfyoga i Söderköping torsdagar 18:30-20:0090 minuter, 120 kr · Mer info
    Boka
  • Lymfmassage 90 minuter90 minuter, 1 040 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Cecilia Lind
(11 betyg)
Licensierad Lymfolog
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
11 betyg
till Cecilia Lind
Så skönt! Kommer gärna tillbaka!
till Cecilia Lind
Lugnt, skönt ,avslappnande och ett professionellt bemötande av en kunnig massör.
till Cecilia Lind
Fantastiskt avslappnande att få denna massage av Cecilias säkra och varsamma händer. Nu efteråt känns det som efter en lång, djup sömn. Säkert mycket välgörande t.ex. för den som behöver komma ner ordentligt i varv.
till Cecilia Lind
Lugnt, avslappnande och skönt

Om företaget

Cecilias Gröna Hälsa AB startades hösten 2020. Jag har alltid intresserat mig för friskvård, men det var inte förrän jag genomgick en livskris för ett par år sedan som jag på allvar började sätta mig in i hur man på olika sätt själv kan påverka sin hälsa och sitt mående. Mitt sökande efter kunskap om hur jag kan leva mer hälsosamt ledde mig till en utbildning om lymfsystemets betydelse i kroppen. Jag är idag licencierad lymfolog och instruktör i lymfatisk yoga. Min mission är att hjälpa andra att hitta sina pusselbitar för en bättre hälsa! Det är viktigt för mig att du känner dig trygg i mina lokaler. Därför finns det goda möjligheter att hålla avstånd till andra i väntrummet och handsprit finns alltid tillgänglig precis innanför dörren. Naturligtvis träffas vi inte om någon av oss känner av influensa-symtom. Du har möjlighet att boka av med mycket kort varsel utan kostnad. Innehar F-skattsedel. Patient & ansvarsförsäkring.

Bilder