Vad vill du boka?

Välkommen till Citystylisterna! Utöver våra ordinarie öppettider kan vi självklart hjälpa dig på din stora dag eller för andra evenemang! Är kalendern inte öppen för bokning på en tid du är intresserad av går det bra att maila eller ringa oss, alternativt kontakta oss via vår facebooksida, för att se om vi kan boka in dig/er då. CityStylisterna on tour (#citystylisternaontour) åker även runt till fitnesstävlingar, filminspelningar, bröllop mm, ring för bokningsförfrågan (tillägg för tex resekostnad mm kan förekomma). Tel: 021-18 68 41

Boka in bal och bröllop styling hos oss! Vi skräddarsyr ofta tiderna på helger för att det ska passa just dig! 

PS! Har du svårt att hitta tider hos oss kan vi även hjälpa dig på vår systersalong "Stars of Beauty" på Krangatan 1. Finns även här på bokadirekt: 
https://www.bokadirekt.se/places/stars-of-beauty-18204"

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Erbjudande & Tips på Citystylisterna

Passa på att få vita rena tänder med kvalitetsprodukter från Toothfairy som bleker skonsamt, effektivt utan ilningar och obehag! Få ca 5-9 nyanser vitare på bara en behandling, och vill du kan du göra om behandlingen efter minst två veckor för ännu bättre resultat. Ord. pris 1995kr

Se referensbilder på instagram genom #toothfairysweden
Vill du ha en mer naturlig nagelförlängning, testa att förlänga med denna "wrap" metod hos våra duktiga nagelterapeuter / nagelteknologer. Naglarna ser mycket mer lika dina naturlig naglar med denna metod, lite tunnare än de andra materialen men blir starka och hållbara. Har du tidigare haft problem med släpp från gelé eller akryl kan denna förlängning vara värd att prova!

Vill du ha färg ovanpå kan vi lägga på ett permanentlack för endast 50:- (kan bokas i separat tjänst eller bestämmas på plats)

Tjänsten utförs av nyutbildad som gått klart utbildningen men jobbar upp teknik och fart. Ord pris 650kr

* Tips & erbjudande behandlingar *

Få fylligare och längre hår med hårförlängning! Vi kan sätta i tejp, keratin eler microringar, denna bokning avser hårförlängning med "tejpteknik".

Boka in en gratis konsultation innan så kan vi beställa in löshår för dig om vi inte redan har det i lager.
(Annars går det bra att ta med ditt eget köpta hår men vi kan inte ge samma garanti på alla märken Kolla gärna med oss innan. I denna behandling ska du i så fall ha med dig tejphår).

Kostnaden för ditt löshår ingår inte i detta pris som endast avser isättningen av håret samt styling. Kostnaden för håret tillkommer, vilket du får exakt pris på i konsultationen som är gratis!

Ord pris 1400Kr


Konsultationer

Välkommen in för en gratis konsultation inför din hårförlängning där vi går igenom vilka metoder du kan välja mellan, vilken längd och färg du ska ha och beställer eventuellt in löshår efter ditt önskemål. Detta bör göras ca en vecka innan själva isättningen av löshåret.


Välkommen till Citystylisterna för extensions med keratin, tejphår eller microringar!
Provsminkning genomgång av hårstyling samt andra tips bokar du med denna tjänst några veckor eller dagar innan själva bröllopet så går vi igenom allt!

Observera att denna tjänst inte kostar något om du bokat ett paket där den ingår, annars kostar det 500kr/h.

Tandblekning

Passa på nu att sätta ett tandsmycke till ett bättre pris!
Det passar bäst i hop med att du utför din tandblekning. Håller 6-12 månader beroende på just din tandemalj. (Oftast väldigt länge och vissa kan ha de i flera år)

Priserna kan variera beroende på vilket smycke du väljer, men det tar lika lång tid och detta är ett från-pris, dvs det det kostar att sätta på standardsmycke (kristall). Kostnader för äkta guld / vit guld +150kr/smycke
Nu kan vi äntligen erbjuda professionell, säker och effektiv tandblekning hos oss på Citystylisterna! Med kvalitetsprodukter utan väteperoxid (som nu är förbjudet i tandblekningsprodukter i Sverige) bleker vi dina tänder 4-7 nyanser vitare på bara en behandling (ibland mer).

Kom in på en gratis konsultation innan om du känner dig osäker och vill veta mer. Se referensbilder från några tidigare på vår instagram @Citystylisterna
Nu kan vi äntligen erbjuda professionell, säker och effektiv tandblekning hos oss på Citystylisterna! Med kvalitetsprodukter utan väteperoxid (som nu är förbjudet i tandblekningsprodukter i Sverige) bleker vi dina tänder 4-7 nyanser vitare på bara en behandling! Behöver du ännu bättre resultat går det att komma på återbesök efter ca 2 veckor.

En tandblekning bleker upp till 8 nyanser vitare på en gång, vill du ha ännu vitare kommer du tillbaka tidigast efter två veckor och bleker en gång till för att få önskat resultat. Tandblekningen skadar inte dina tänder eller tandkött, och har du ojämnt färgade tänder kan vi rätta till så de blir mer lika.

Kommer du tillbaka efter mellan 2-12 veckor får du betala ett rabatterat återbesöks-pris! (ord.pris 1995kr, normalt återbesökspris 1495kr, men just nu kan du boka ditt återbesök till specialpris!!)

OBS. Det är inte nödvändigt att komma tillbaka, det kan räcka med EN tandblekning å sen underhålla det var 6:e till 12:e månad. Tandblekningen håller dock upp till 2 år men beroende på hur hårt dina tänder utsätts för tex rökning, kaffe, läsk.

Makeup & Airbrush Kurser

Supen på ny inspiration? Gå denna 2,5 timmars kurs och få svar på frågor som, hur lägger man den där perfekta basen? Vad passar du i för färger, EGENTLIGEN? Vad är Countouring, Non-touring, och hur lägger man just DEN där favvo skuggan hållbart?

Vi anpassar oss efter er frågor och behov, och vi har fina lokaler som passar perfekt om ni vill ha denna kurs som en liten förfest inför kvällen.. :-)

Priset är totala kostnaden. Ni kan komma 1-4 personer och delar på kostnaden helt enkelt.. (det räcker med att en person bokar, men skriv gärna hur många ni är)

Fransar & ögonbryn

Fransförlängning med single tekniken. Fransarna sätts då en och en på dina naturliga fransar.Kom osminkad eller i god tid för att ta bort ditt smink innan behandlingen.
Mellan fyllning av fransar ca var tredje vecka. Max 23 dagar sedan ditt senaste besök.

Fyllning av dina dina fransar inom 3 veckor. Fransförlängning med single tekniken.
Stor fyllning av fransar ca var fjärde vecka. Max 30 dagar sedan ditt senaste besök.

Fyll på dina fransar! Fransförlängning med single tekniken.
Inom 4 veckor
Fransar som är tunnare än vanliga singelfransar då de sätts i "ett knippe" för mer fluff och volym, på en naturlig frans.

Kom osminkad eller i god tid för att ta bort ditt smink innan behandlingen.
Liten fyllning av volymfransar ca varannan vecka. Max 16 dagar sedan ditt senaste besök.

Påfyllning av volymfransar inom 2 veckor.
Mellan fyllning av fransar ca var tredje vecka. Max 23 dagar sedan ditt senaste besök.

Påfyllning av volymfransar inom 3 veckor.
Stor fyllning av fransar ca var fjärde vecka. Max 31 dagar sedan ditt senaste besök.

Påfyllning av volymfransar inom 4 veckor.

Efter 31 dagar krävs ett nytt set!!
Om du vill ta bort en fransförlängning gör vi det på ett skonsamt sätt och färgar sen dina fransar på köpet!
Färga dina fransar och framhäver dina ögon! Det ger ett naturligt resultat. Färga dina fransar så slipper du mascara! Resultatet håller upp till 6 veckor.
Ge ögat ett lyft med fransfärg och brynfärg inkl. brynplockning!
Perfekt komplement för dig som inte vill göra fransförlängning men ändå få ett definierat öga. Plus att du med gott samvete kan slippa sminket.

Färgade fransar och bryn gör så mycket för helheten i ansiktet och resultatet håller upp till 6 veckor.

Ord. pris 350 kr
Denna behandling livar upp ansiktet!

Ge ögonbrynen färg, en mer långvarig lösning än att fylla i med smink. Definierade ögonbryn gör väldigt mycket för ansiktet. Resultatet håller upp till 6 veckor.

I behandlingen ingår även brynvaxning / plockning av bryn.
Skriv i meddelande vid bokning om du har önskemål om plock eller vax av bryn.
Ge dina fransar och bryn ett lyft!

Färgen ger ett naturligt intryck håller i upp till 6 veckor.

Definierade fransar och ögonbryn gör mycket för helheten i ansiktet, ger ett piggare uttryck och fungerar utmärkt som komplement till smink.

Bröllop & Brud

Vill du inte ha en uppsättning kanske det räcker med denna hårstylingstjänst på 30 min. Vi lockar, plattar och eller stylar med flättekniker. 30 min
Vill du inte ha bruduppsättning men har mycket hår som du vill locka eller styla, kanske med nån fläta eller så, så kan du välja denna tjänst!
Bli vacker till bröllopet med en riktigt snygg håruppsättning! En snygg bal- brudfrisyr kan göra stor skillnad på wow och WOW. Denna tid ärlite längre än baluppsättning så vi kan sätta in tex slöja, tiara och blommor, men går såklart lika bra att boka även inför bal och annan fest!
Denna sminkning avser en enklare variant av brudmakeup utan lösfransar och med läppglans istället för läppstift med läppenna mm. Less is more!

Välkommen att boka din brudmakeup hos oss! Vill du är du välkommen in för en snabb konsultation hos oss innan, men det ingår INGEN provsminkning i denna tjänst. Se i så fall våra bröllopspaket.

Detta pris gäller under våra ordinarie öppettider. I annat fall, kolla våra brudpaket.

För bröllop och fest går det att boka även utanför öppettider. Kontakta oss via www.citystylisterna.se eller ring!

Brud-, tärn- och festmakeup av professionella Makeup Artister /Airbrush Makeup Artister som använder enbart professionella produkter.

I denna sminkning ingår lösfransar och en extra hållbar makeup blandad av airbrushmakeup & fetsmink, utvecklad för att hålla hela natten lång...

Välkommen att boka din brudmakeup hos oss! Vill du är du välkommen in för en snabb konsultation hos oss innan, men det ingår INGEN provsminkning i denna tjänst. Se i så fall våra bröllopspaket.

Detta pris gäller under våra ordinarie öppettider. I annat fall kolla våra brudpaket.

För bröllop och fest går det att boka även utanför öppettider och vi kan även åka ut till ert bröllop. Hör av er för mer information. Kontakta oss via www.citystylisterna.se om

Brud-, tärn- och festmakeup av professionella Makeup Artister /Airbrush Makeup Artister som använder enbart professionella produkter. Lösfransar ingår (om det önskas).

I detta paket får du strålande makeup samt en håruppsättning/hårstyling på ditt bröllop inklusive
För bröllop och fest går det att boka även utanför öppettider. Kontakta oss via www.citystylisterna.se

Brudmakeup av professionella Makeup Artister /Airbrush Makeup Artister som använder enbart professionella produkter. Lösfransar ingår (om det önskas). Håruppsättning med eller utan krona/slöja enligt dina önskemål som vi kommer överens om på konsultationsdagen.

Varför kostar denna brudsminkning mer än en vanlig festsminkning? För att i brudmakeup paketet ingår även en ordentlig provsminkning /testuppsättning & konsultation 1-2 veckor innan bröllopet där vi går igenom allt inklusive testar hela makeupen och går igenom håret så det känns perfekt.

På bröllopsdagen är våra öppettider anpassade just efter dig och du blir extra ompysslad inför ditt bröllop.

Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup.
För bröllop och fest går det att boka även utanför öppettider. Kontakta oss via www.citystylisterna.se

Brud-, tärn- och festmakeup av professionella Makeup Artister /Airbrush Makeup Artister som använder enbart professionella produkter. Lösfransar ingår (om det önskas).

Varför kostar denna brudsminkning mer än en vanlig festsminkning?

För att i brudmakeup paketet ingår även en ordentlig provsminkning & konsultation 1-2 veckor innan bröllopet där vi går igenom allt inklusive testar hela makeupen och går igenom håret så det känns perfekt.

På bröllopsdagen är våra öppettider anpassade just efter dig och du blir extra ompysslad inför ditt bröllop.

Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup.
Vi kan skräddarsy ett bröllopspaket som passar just dig! Men detta bröllopspaket är ett standardpaket där följande ingår:

* salongen öppet enligt era önskemål så det passar era tider
* brudmakeup & hårstyling / bruduppsättning
* provsminkning och konsultation några veckor innan
* makeup till 1 tärna / svärmor / mamma på bröllopsdagen
* fruktfat, choklad, kaffe / te och alkoholfritt bubbel


För bröllop och fest går det att boka även utanför öppettider. Kontakta oss via www.citystylisterna.se

Brud-, tärn- och festmakeup av professionella Makeup Artister /Airbrush Makeup Artister som använder enbart professionella produkter. Lösfransar ingår (om det önskas).

Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup.
Vi kan skräddarsy ett bröllopspaket som passar just dig! Men detta bröllopspaket är ett standardpaket där följande ingår:

* brudmakeup & hårstyling / bruduppsättning
* provsminkning och konsultation några veckor innan
* makeup till 1-2 tärnor / svärmor / mamma på bröllopsdagen
* salongen öppet enligt era önskemål så det passar era tider
* fruktfat, choklad, kaffe / te och alkoholfritt bubbel


För bröllop och fest går det att boka även utanför öppettider. Kontakta oss via www.citystylisterna.se

Brud-, tärn- och festmakeup av professionella Makeup Artister /Airbrush Makeup Artister som använder enbart professionella produkter. Lösfransar ingår (om det önskas).

Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup.
Unna dig och dina naglar en återfuktande och stärkande behandling! Klassisk manikyr med filning, nagelbandsvård, handbad, massage oljepolering och lackning med underbara Cuccio produkter!

Just nu erbjudande!
Detta erbjudande gäller i samband om du bokat din makeup- och elelr hårstyling på ditt bröllop hos oss. Och ska alltså göras i samband med ditt bröllop. :-)

Känner du dig trött och blek? Muntra upp dig med lite färg på ett mycket hälsosammare sätt än solarium!

Kom in på en brun utan sol spray-tan, helkropp och få en oslagbart vacker solbränna! Just nu till

Innan en spray tan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi

Ord. pris 390kr
Vi skräddarsyr möhippan! Välj mellan avkoppling, lyxiga behandlingar, eller makeover. Varför inte boka in en makeupkurs? Vi ordnar efter era önskemål så att möhippan blir den bästa tänkbara!

Hårförlängning / Hårförtjockning

Erbjudande! Ordinarie pris 1800kr. Pris för isättningen av 80-100 slingor inkl inskärning, medtag eget hår eller köp av oss. (kolla gärna innan att vi har din färg inne) Välkommen på gratis konsultation.

Vi har även pris inklusive hår från oss. Få fylligare och längre hår med hårförlängning! Vi kan sätta i tejp, keratin eller microringar, denna bokning avser hårförlängning med keratin.

Kostnaden för ditt löshår ingår INTE i detta pris som endast avser isättningen av håret samt inskärning & styling.

Behöver vi mer tid (om du vill ha fler slingor) tillkommer 200kr/20 slingor.

Keratinslingor håller i upp till 5 månader beroende på hur snabbt ditt hår växer.

Hårförtjockning med tejptekniken inklusive hår 40 cm långt) och inskärning av håret. Få tjockare hår och jämna ut de där slitna topparna eller gör håret lite extra fylligt bara! Tejphåret är återanvändningsbart och kan flyttas upp flera gånger.

Vi använder oss av hår från AvantHair och det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod och beställer hår. Boka konsultationen i en separat behandling eller ring/maila salongen så hjälper vi dig!

Välkommen till Citystylisterna!

Läs mer om hårförlängning på vår hemsida: www.citystylisterna.se!
Hårförlängning med tejptekniken inklusive hår upp till 40 cm långt och inskärning av håret. Vi använder oss av hår från Avanthair som är Virgin Remy kvalitet (högsta kvalitet) och det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod och ev beställer hår om vi inte har det inne. Håret kan sättas om upp till ett år.

Välkommen till Citystylisterna!


Läs mer om hårförlängning på vår hemsida: www.citystylisterna.se!
Nu kan vi även erbjuda en riktig WOW hårförlänging med AvantHair. Hela 60cm får du i denna hårförlänging där 100gr ingår i detta pris.

Vill du köpa till mer hår kostar det 1050kr per 50gr till. Löshåret kan sättas om flera gånger när det växt ut.

Pröva din hårextension med AvantHair, du kommer inte bli besviken! Ett riktigt kvalitetshår i virgin remy kvaitet.

Inskärning och snabb styling ingår.
Här sätter vi om hårförtjockning / förlängning med upp till 40-60gr

Det bästa är om du kan lämna in håret innan så går det snabbare.
Kom med nytvättat men torrt hår. Inget balsam i hårbotten.
I denna behandling tar vi ur och sätter om ditt befintliga löshår. Normalt har man i ca 4-5 paket (ca 80-100gr) om du har mycket hår föreslår vi att du bokar in "omsättning av tjock tejpförlängning" som avser upp till ca 7-8 paket. (140-160gr)
I denna behandling tar vi ur och sätter om ditt befintliga löshår. Denna avser upp till 140-160gr. Vi har även en tjänst för dig som har mindre löshår i.

Kom med tvättat men torrt hår. Det bästa är om du kan komma in med det uttagna håret innan så hinner vi fixa det.
Vill du ta bort ditt hår hjälper vi dig såklart med det med!
Är det dags att ta bort dina keratinslingor kan vi såklart hjälpa dig med det. Vi löser bort dom och reder ut håret. Eftersom vi inte har en schamponeringsstol på salongen ingår tyvärr ingen tvätt.
Påfyllning av enstaka slingor/tejpslingor i extensions. Beroende på hur många slingor / microringar eller tejp du behöver fylla på med kan du boka flera tider efter varandra (går att göra samtidigt i bokadirekt). Observera att denna bokning avser 10 min, vilket innebär ett par-tre-fyra slingor så boka fler tider efter varandra, eller ring oss så hjälper vi dig, om du har mycket som ska fyllas på.

Priset avser isättningen utan själva håret. Vill du köpa hår av oss så måste du ringa innan så vi kan beställa in rätt färg och längd om vi inte redan har det inne. Extra tejp/löst keratin ingår i priset.

Makeup * Smink * Make-up

Dags för fest? Studentbal kanske? I detta prisvärda erbjudande får du ett paket med en riktigt fin festmakeup och lättare hårstyling som plattning-, lockning av hår eller lättare/snabbare uppsättning (30 min) till kanonpris! Ett riktigt bra erbjudande!

Så boka din sminkning och hårstyling hos hos på Citystylisterna inför festen!

Ordinarie pris: 865kr
I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup.

Denna tjänst är en enklare dagsmakeup eller festsminkning i mer naturlig stil tex efter din ansiktsbehandling eller inför afterwork och läggs med mineralsmink i airbrush eller puderform. Inga lösfransar ingår.
Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup till foto, Denna tjänst är en festmakeup i valfri stil. Lösfransar ingår inte men kan köpas till på plats.
Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup till foto,

Denna tjänst är en festmakeup i valfri stil.
Lösfransar ingår!
Gläns som den vackraste stjärnan på festen! Kom och få din nyårssminkning hos oss på Citystylisterna i Västerås!

Vi gör en smashing festmakeup inklusive lösfransar (om du vill) och eftersom vi är utbildade i till professionella Makeup Artister ser vi vad du passar bäst i och kan ge dig tips och råd på vägen. Har du bilder eller egna färdiga idér hur du vill ha det fixar vi det efter dina önskemål. I detta paket ingår även en hårstyling /enklare uppsättning, och vill du fokusera på håret och göra enklare makeup går det också bra, du har oss till ditt förfogande i 90 min!

Koppla av en stund medan vi gör jobbet och bli lite bortskämd.

Ord. pris: 1200kr: spara 20% om du bokar senast 3 december.
Tävlingsmakeup för fitness, bikinifitness eller liknande scenmakeup för modevisning etc. Låt ett proffs sminka dig inför tävlingen eller visningen så vet du att det blir bra! Vi åker även ut till vissa evenemang som till exempel "Tyngre" i Solna å likn. Passa på att boka din tävlingsmakeup i dag!

För övriga förfrågningar, när det gäller specialpriser:,maila oss för mer info!
Specialeffektsmakeup eller maskerad sminkning så du blir coolast på temafesten? Prisexempel. Hör av dig för skräddarsydd deal.

Vi fixar till exempel att sminka dig till zombie, clown, med brännskador, sår/skador, dragqueen och massor mer. Perfekt till företagsfesten, maskeraden mm.

(Priser från 150kr)

Hårstyling

Hårstyling till afterworken, festen eller annat event du vill va lite extra fin till. Vi lockar, plattar och eller stylar med flättekniker. 20-30 min
Bli snygg till after worken, festen eller annat event. Detta pris är för er med längre / tjockare hår där vi behöver lite längre tid för att platta, locka eller stylar med flättekniker. 30-45 min.
Bli fin till balen eller festen med en riktigt snygg håruppsättning! En snygg balfrisyr kan göra stor skillnad på wow och WOW. Kanske passa på inför studentbalen?

Manikyrer & Lackning

I behandlingen permanent lack ingår en minimanikyr, formning av nagel och lackning med gel lack / gelé lack. Håller i ca 3 veckor och ger din naturliga nagel en förstärkning på en gång så de kan växa sig längre och snyggare, så unna dig en permanent lackning, perfekt för sommaren!

OBS! Fransk lackning eller designnaglar tar längre tid, boka den tjänsten om du vill ha fransk eller design.


I behandlingen permanent lack ingår en minimanikyr, formning av nagel och lackning med gel lack / gelé lack i flera färger (fransk design, glitter design etc).

Håller i ca 3 veckor och ger din naturliga nagel en förstärkning på en gång så de kan växa sig längre och snyggare, så unna dig en permanent lackning, perfekt för sommaren!

Gele lack behandling för vackra hållbara naglar.

Håll naglarna snygga! Kommer du tillbaka inom två veckor syns inga stora utväxter å du håller dig fräsch hela tiden.
Gäller endast ifyllning av samma färg eller mörkare efter max 2 veckor.

Ej möjligt vid fransk lackning eller design naglar med olika färger. Boka då återbesök m borttagning 45min i stället.


Denna behandling avser återbesök vid permanentlackning.
Vid återbesöket efter 3-5v tar man bort det gamla lacket eftersom nageln då har vuxit och det har skapats en utväxt. Vill man kan man ta bort det utan att lägga nytt (boka då endast borttagning av material) och det har då inte skadat den naturliga nageln.
En säker borttagning av gammalt material på dina naglar. Minimanikyr ingår.
En snabb quickfix av dina naglar! Filning, oljeporlering och lackning i valfri färg. (Se även permanent lackning)
Unna dig och dina naglar en återfuktande och stärkande behandling! Klassisk manikyr med filning, nagelbandsvård, handbad, massage oljepolering och lackning med underbara Cuccio produkter!

En riktig SPA manikyr med filning, nagelbandsvård, handbad, peeling, värmemask, massage och oljepolering för dina händer och armar. Lackning ingår.

Naglar - Gelé

Förstärkning av naturliga naglar med gele.

Trasiga naglar? Går de lätt av eller skivar sig? Du behöver inte förlänga, det räcker ibland med em förstärkning så blir dina naglar starka och motståndiga och kan växa sig till önskad längd på egen hand!

Vackra naglar ger vackra händer!

Vet du inte vilket material du vill boka kan du boka vilken nagelförlängning som helst. Vi tittar på dina naglar och väljer den teknik och material vi tror passar dig bäst i såfall. I denna förlängning ingår enfärgad gel. plus enkelt permanent lack.

För design eller fransk boka tjänsten: " Nagelförlängning Design"


Vackra naglar ger vackra händer!

Få fina naglar med gele och lite extra bling, franskt eller färg! Finns i många olika färger och glitter och ger ett hållbart resultat. Denna förlängning avser nagelförlängning med fransk manikyr alternativt om du vill ha permanent lack (gel-lack) ovanpå.

Skillnaden mellan de olika materialen är ofta en smaksak. Det är inte sant att vissa material skulle vara mindre farliga eller farligare än andra nagelmaterial. Allt är härdplaster. Vi arbetar självklart med utsug och damsug för en bra arbetsmiljö och för dig som kund.

PS! Vet du inte vilket nagelmaterial du vill boka kan du boka vilket som helst. Vi tittar på dina naglar och väljer den teknik och material vi tror passar dig och dina naglar bäst isåfall.


//Nagelterapeut / Nagelteknolog / Nagelskulptör / Nageldesign//
Vackra naglar ger vackra händer! Boka nu (oavsett när du sen vill komma) så får du ett riktigt bra pris!

Få fina naglar med gelé och lite extra bling, franskt eller färg om du vill på! Finns i många olika färger och glitter och ger ett hållbart resultat. Denna förlängning avser nagelförlängning i fransk eller valfri design med stenar/glitter mm. Ord pris 795kr


Skillnaden mellan de olika materialen är ofta en smaksak. Det är inte sant att vissa material skulle vara mindre farliga eller farligare än andra nagelmaterial. Allt är härdplaster. Vi arbetar självklart med utsug och damsug för en bra arbetsmiljö och för dig som kund.
Dags för fest? Bröllop? Eller kanske fitnesstävling? Då matchar vi bikinin! Eller så är du kanske bara trött på vanliga naglar, då ska du boka denna tid!

Få fina naglar med vackra glitter, olika färger, stenar eller vad du vill. Förlängningen görs med mall eller tipp i gelé eller akryl beroende på vad som passar dina naglar. Vi skräddarsyr efter önskemål. Ps. När du bokar denna ska du inte ha bråttom i väg, nu har vi lagt på extratid för konsultation och pyssel, allt ingår!

Tid: 2,5-3h
Håll naglarna fräscha! Efter 2 veckor räcker det med en enklare fyllning av dina naglar, det lönar sig i längden!

Denna fyllning görs med gele (UV-härdande gel).
Håll naglarna fräscha! Efter 2-3 veckor räcker det med en enklare fyllning av dina naglar, det lönar sig i längden!

Denna fyllning görs med gelé (UV-härdande gel).
Rebalansering görs om det gått mer än ca 3-4 veckor från det att du gjort nagelförlängningen. Då balanserar man om nageln och är därför ett lite större arbete än fyllning efter 2-3 veckor

Vill du ha mycketglitter/lackdesign/ stenar eller annan special som kräver lite extra tid? Boka då in denna också så att vi inte har bråttom till en kund direkt efter! :-)


Pris beror på designval. 100-150kr
Vi lagar din nagel! Har fler gått av kostar de 60kr/st. Lagar du din nagel i samband med fyllning kostar det också 60kr/st.
En säker borttagning av gammalt material på dina naglar. Minimanikyr ingår.

Naglar - Silke / Wrap

Vill du ha en mer naturlig nagelförlängning, testa att förlänga med denna "wrap" metod hos våra duktiga nagelterapeuter / nagelteknologer. Naglarna ser mycket mer lika dina naturlig naglar med denna metod, lite tunnare än de andra materialen men blir starka och hållbara. Har du tidigare haft problem med släpp från gelé eller akryl kan denna förlängning vara värd att prova!

I denna tjänst ingår permanent lack/enklare design


Vill du utöver den naturliga grunden lägga till en fransk manikyr med permanet lack ovanpå din förlängning så väljer du detta tillval.

Bokningen avser endast fransk lackning! Boka din förlängning utöver denna bokning. (denna kan i mån av tid läggas till på plats)
Håll naglarna fräscha! Kommer du i en två veckors period håller du ständigt naglarna på topp!

Obs, om du har permanent lack på behöver vi mer tid, så boka i såfall en "större" fyllning än du normalt skulle behöva.
Fyllning av dina silkes naglar från och med tredje veckans början. Ev rebalansering.

Om du har permanent lack på behöver vi mer tid, boka en större fyllning än du normalt skulle behöva.
Fyllning av dina silkes naglar från och med fjärde veckans början. Rebalansering av naglarna. Lagning av eventuella naglar som gått av tillkommer med 80kr/nagel.

Förstärkning av dina naturliga naglar med silkesystem. Ger ett tunt och naturligt resultat på dina naglar, perfekt för dig som vill ha starkare naglar utan att ha permanent lack färg. Men går lika bra att lägga på permanent lack (tillkommer 100kr).
Vi lagar din nagel!
En säker borttagning av gammalt material på dina naglar. Minimanikyr ingår.

Naglar Akryl

Dags för fest? Bröllop? Eller kanske fitnesstävling? Då matchar vi bikinin! Eller så är du kanske bara trött på vanliga naglar, då ska du boka denna tid!

Få fina naglar med vackra glitter, olika färger, stenar eller vad du vill. Förlängningen görs med mall eller tipp i gelé eller akryl beroende på vad som passar dina naglar. Vi skräddarsyr efter önskemål. Ps. När du bokar denna ska du inte ha bråttom i väg, nu har vi lagt på extratid för konsultation och pyssel, allt ingår!

Tid: 2,5-3h

Vi lagar din nagel! Har fler gått av kostar de 60kr/st. Lagar du din nagel i samband med fyllning kostar det också 60kr/st.

Spraytanning

Spray tan (brun utan sol) av spraytan artist som nyligen slutfört sin utbildning. (har gjort mellan 5-10 spraytans)

Innan en spray tan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi


Har solbrännan bleknat? Kom in på en brun utan sol spray-tan, helkropp och få en oslagbart vacker solbränna!

Innan en spray tan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi


Som återkommande kund får du rabatt på din spraytan! (även om det rent tekniskt är exakt samma behandling) Så boka en ny spray tan inom senast 3 veckor så får du detta pris! Men se även vårt erbjudande just nu, boka två påfyllningar efter din första spraytan på en gång så bjuder vi på den sista!
Innan en spraytan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi.
Vi kan spraya dig för fitnesstävlingen! Spray tan för tävling kräver en mix av olika vätskor och lager och är därför dyrare än vanlig spraytan. Vi kommer även ut till vissa tävlingar och sprayar på plats, hör av er för mer info och bokning på sådana tillfällen. info@citystylisterna.se

#Spraytan spray tan spraytanning spray tanning soldush

Paketpriser

Makeup och hårstyling inför tävlingar i bikinifitness, fitness, eller annan scen / show / visning. Vi använder oss av hållbart smink som klarar tuffa tag och starka scenlampor. Håret görs hållbart och scenmässigt enligt dina önskemål (anpassat för scen) Lösfransar ingår om du vill ha! (Vi har flera att välja på)
Studenten tar man bara en gång i livet! Unna dig proffessionell makeup och hårstyling inför den stora dagen- Vi har extraöppet från 05:00 så du hinner till och med innan champagnefrukosten!!

I detta paket ingår det både en sminkning och hårstyling som håller hela dagen och kvällen! Paketet tar 60min så har du väldigt långt/tjockt hår eller vill ha en mer avancerad styling är det bättre du tar tjänsterna hårstyling och festmakeup var för sig.

OBS! Detta pris gäller om man bokar innan 1 april, därefter 850kr. Passa på!
Kom två betala för en! Under våra vanliga upplagda öppettider kan ni komma två och betala för en och få varsin festmakeup! Under tiden får ni dessutom lite tips och råd på vad just du ska tänka på när du sminkar dig! Så varför inte unna er en partymakeup innan ni går ut nästa gång? Börja förfesten med proffessionell makeup hos oss på Citystylisterna!

Ord. pris 490kr/ person (980kr för två)
Dags för fest? Studentbal kanske? I detta prisvärda erbjudande får du ett paket med en riktigt fin festmakeup och lättare hårstyling som plattning-, lockning av hår eller lättare/snabbare uppsättning (30 min) till kanonpris! Ett riktigt bra erbjudande! Så boka din sminkning och hårstyling hos hos på Citystylisterna inför festen!

Ordinarie pris: 865kr

Elevbehandlingar Naglar

En minimanikyr som utförs utav elev som påbörjat sin utbildning till nagelterapeut.
Behandlingen sker i samråd med handledare.

I minimanikyren ingår: Filning av naturlig nagel, nagelbandsvård, oljepolering och lackning av den naturliga nageln. Lackningen görs med nagellack.

Ord pris: 100:- Elevpris 50:-
En riktig Spa/lyx manikyr med filning, nagelbandsvård, handbad, peeling, värmemask, massage och oljepolering för dina händer och armar. Lackning ingår men vanligt nagellack.

Ord. pris: 625kr, passa på att få samma behandling fast av elev under utbildning för superpris!

Välkommen med din bokning!
Permanent lackning även känt som gellack eller gelélack är ett lack som ger dig en semipermanent lackning som håller upptill 3v utan att flagna.
Lacket ger även en mjuk förstärkning till naglarna och skyddar på så sett den naturliga nageln mot yttre påfrestningar något.

Just nu har vi elevpris då vår stylistelev just nu påbörjat sin nagelterapeututbildning!

ord. pris 380:-
Elevbehandling: Förstärkning av dina naturliga naglar med silkesystem. Ger ett tunt och naturligt resultat på dina naglar, perfekt för dig som vill ha starkare naglar utan att ha permanent lack färg. Men går lika bra att lägga på permanent lack (tillkommer 80kr).
En nagelbehandling som förstärker dina naturliga naglar och ger en snygg finish. Elev under utbildning utför behandling med handledare på plats.
Få fina naglar i hållbar akryl. Just nu extra billigt på elevbehandlingen så passa på att boka nu!

En förlängning med mall eller tipp, för dig som vill ha en fräsch finish med bra hållbarhet. Förlängningen görs med akryl och behandlingen utförs av nagelterapeut elev under utbildning. För permanent lackning ovanpå tillkommer 100kr.

Elevbehandlingar Hår, Makeup, Spraytan

I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink, vi har även superduktiga Stylistelever på plats som hjälper dig.
Denna tjänst är en enklare dagsmakeup eller festsminkning i mer naturlig stil t.ex efter din ansiktsbehandling eller inför afterwork. Inga lösfransar ingår.
Med en vacker sminkning glänser du på festen! I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink, vi har superduktiga Stylist-elever på plats som hjälper dig.
Denna tjänst är en festmakeup i valfri stil.
Lösfransar ingår inte men kan köpas till på plats.
Vi har ett gäng fantastiska makeup artister och hårstylister som går att boka till olika sminkjobb. Smink för TV, Studio, scen makeup, fest, visningar, maskerad eller liknande, vi gör det mesta inom smink!

För mer information och skräddarsydda lösningar, ring eller maila oss. Detta är en exempeltid,
Heldag 6-9h kostar 5000kr ink moms,
Halvdag ca 4-5h kostar 3500kr ink moms

Boka här om du vill och skriv i meddelande om vad som gäller.
Vi skräddarsyr givetvis också och kan göra andra dealer/tider på längre projekt samt kan även lösa andra tider och dagar än vi har i kalendern.

Boka din MUA / Sminkös / Make-up artist hos oss! Denna avser

Makeup Artist Elev - inklusive moms
Har du svårt att veta hur du ska sminka dig? Eller vill du ha en uppfräschning och få lite inspiration? Vi håller kurser i alla nivåer! Denna kurs är en privat kurs där du blir sminkad och samtidigt får tips om hur du ska göra och vad du kan använda, och du får även om du vill fortsätta att öva att sminka på dig själv samtidigt som vår proffesionella makeup artist ger dig feedback och tips.

OBS! Denna kurs utförs av vår duktiga makeup elev till elevpris, men finns även av profesionell makeupartist
Styla håret hos våra Stylist-elever.
Hårstyling till afterworken, festen eller annat event du vill va lite extra fin till. Vi lockar, plattar och eller stylar med flättekniker.
Styla håret hos våra Stylist- elever.
Bli snygg till after worken, festen eller annat event. Detta pris är för er med längre / tjockare hår där vi behöver lite längre tid för att platta, locka eller stylar med flättekniker.
Som hårförtjockning men utfört av elev under utbildning!

Inklusive 50gr 40cm Virgin Remy Hår (hårets värde 850kr)

Ange i bokningen vilken färg du vill ha, alternativ kom in på gratis konsultation först så hjälper vi dig!


Hårförlängning med tejptekniken inklusive hår (50-60 cm långt) och inskärning av håret. Vi använder oss av hår från AvantHair som är av Virgin Remy kvalitet, Det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod och beställer hår om vi inte har det inne.

Detta är en elevbehandling och tar därför lite längre tid.
100gram hår (normal hårförlängning) ingår i 60cm
Hårets värde är 2500kr.

Du bokar en separat tid för konsultation i kalendern och den kostar ingenting. Finns det ingen tid i kalendern som passar för konsultation kan du även ringa så hjälper vi dig.

Dagen du ska sätta i ditt löshår vill vi att du har nytvättat (men torrt) hår utan produkter i. Använd inte balsam eller inpackning i hårbotten innan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att tvätta ditt hår på plats.


Tillägg per extra 50gr: 1050kr (endast kostnad för håret)

Välkommen!
Få tjockare eller längre vackrare hår med en hårförlängning / extension!

För att vi ska ha rätt färg måste du komma in på konsultation ca 3-4 dagar innan du vill sätta in håret. Du bokar en separat tid för det i kalendern och den kostar ingenting. Finns det ingen tid i kalendern som passar för konsultation kan du även ringa så hjälper vi dig.

Dagen du ska sätta i ditt löshår vill vi att du har nytvättat (men torrt) hår utan produkter i. Använd inte balsam eller inpackning i hårbotten innan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att tvätta ditt hår på plats.

OBS! Detta pris avser isättningen. Du betalar även för håret, och det är beroende på längd och hur många paket. Exakt pris får du reda på vid konsultationen som är gratis. men glöm inte att boka den!

Ord. pris för isättning av keratin = 1500-1900kr.
Få fylligare och längre hår med hårförlängning! Vi kan sätta i tejp, keratin eler microringar, denna bokning avser hårförlängning med "tejpteknik" gjord av nyutbildad.

Boka in en gratis konsultation innan så kan vi beställa in löshår för dig om vi inte redan har det i lager. (minst 4 arbetsdagar innan, annars går det bra att ta med ditt eget köpta hår men vi kan inte ge samma garanti som om du köper av oss).

Kostnaden för ditt löshår ingår inte i detta pris som endast avser isättningen av håret samt styling. Kostnaden för håret tillkommer, vilket du får exakt pris på i konsultationen som är gratis!


Elevbehandlingar Fransar & Bryn

Övriga event

Låt oss ta hand om er inför er middag, fest eller bara som en after work för skojs skull.

Kom och fixa festmakeup, hårstyling och en quickfix / minimanikyr av naglarna innan ni kanske går vidare ut på stan!

Paketpris per person (minst 2 personer)

Kontakta oss för fler skräddarsydda event!

Paketpris! Ordinarie pris 900kr/person
Vi fixar även barnmålning till barnkalaset eller eventet i Västerås. Välkommen att ringa för bokning eftersom denna tid läggs efter dina önskemål.

Offert ges vid förfågan. Startpris en timme - 650kr. inklusive resa inom västerås området.
Medlem i Svenska Estetikers Yrkesförbund

Citystylisterna

Välkommen till CityStylisterna! Den trendiga salongen i Västerås City för Er som kräver hög kvalité till bra pris.

Våra terapeuter och artister är högt och professionellt utbildade med både nationella och internationella examens och gesällbrev.

Tillsammans har vi följande yrkesutbildningar:

Hudterapeut
Fransstylist /Fransförlängare
Spraytan- och Airtan Artist
Professionell Makeup Artist med Gesällbrev
Hårstylist
Hårförlängare
Maskör/FX-makeupartist
Nagelterapeut i alla material
Manikyrist med Internationell godkänd I.A examen.
SPA-terapeutTelefon 021-18 68 41
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Tors 10-17, fredag 10-16:00 samt efter bokning. Vi har ofta öppet lördagar och har flera kvällstider varje vecka så sent som till 20 eller 21.
Adress
Linnégatan 1
72215 Västerås
City