1. Hem
 2. Hälsa Lund

Coach och Konsult Syd

Inte tillräckligt med recensioner än
Bytaregatan 4d, 222 21, Lund
Välkommen till Coach och Konsult Syd! Vi erbjuder personlig coachning som stöttar och motiverar dig som vill nå ett uppsatt må, göra en förändring eller uppfylla en dröm genom energi fyllda motiverande samtal och din personliga coach Coks är licensierat av Bizniz Tools och utför mål och och process orienterade program i Motiverande ledarskap och Motiverande självledarskap där vi jobbar med attityder och beteenden under 6-10månader.
9526

Boka tjänst

Digital coachning

 • Digital coachning
  60 minuter, 999 krMer info
  Boka

Jobbcoachning

 • Digital Jobbcoachning
  15 minuter, 559 krMer info
  Boka

Personlig coachning

 • Coachsamtal
  60 minuter, 1 199 krMer info
  Boka

Utbildning Motiverande ledarskap 1

 • Motiverande ledarskap 1 ink. litteratur( 9ggr ca 10 månader)
  480 minuter, 48 750 krMer info
  Boka

Personal

noImage
CharlottaCoach och ledarutvecklare
qliro
Charlotta är beteendevetare, ACC-certifierad ICF-coach, licensierad av Bizniztools och utför program i Motiverande ledarskap, motiverande självledarskap, utför Harrison Assessment tester, karriärcoachar, livscaochar sedan 2011 och stöttar, hjälper och motiverar dig i nästa steg mot en förändring du önskar att göra. "Jag hjälper människor och organisationer att utveckla sin potential och målmedvetet arbeta mot sina mål och visioner. För att göra det, använder jag olika verktyg och tekniker för att hjälpa mina klienter att utveckla självmedvetenhet, personligt ledarskap och kommunikationsförmåga. Genom att skapa en respektfull och tillitsfull relation med mina klienter, hjälper jag dem att identifiera och övervinna sina utmaningar, lösa problem och nå önskat resultat. Min coachingsfilosofi betonar att alla har förmågan att ta ansvar för sitt liv och skapa positiva förändringar."

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Vi på vår Coach och konsult Syd arbetar för att ge våra kunder den hjälp och stöd som de behöver för att återfå kontrollen över sina liv och må bättre. Vi arbetar med kunderna för att identifiera problemen och skapa en individuell plan som passar deras specifika situation och behov. Vi erbjuder en coachning, för att hjälpa våra kunder att övervinna sina utmaningar och återfå sin självkänsla, mod och motivation .Vi arbetar med kunder över 18år och från alla samhällsskikt, ingen människa är för bra eller för dålig. Alla coacher på Coks är utbildade enligt ICF och har många års erfarenhet och de är mycket dedikerade till att hjälpa våra klienter att uppnå sina mål. För företag Vi har en psykodynamisk grundsyn och är utbildade i psykodynamisk terapi (PDT). Vi använder oss också av systemisk teori som framförallt uppmärksammar de sociala och personliga aspekterna i sociala situationer samt hur dessa integreras i varandra och utgör en helhet. Vi är inte negativa till andra grenar av psykoterapi, som KBT, DBT m.m., men anser att grunden måste vara i den psykodynamiska förståelsen av patienten/klienten. Vi anpassar vår samtalsbehandling utifrån detta och vår mycket omfattande erfarenhet gör att vi, med grund i detta, också anser oss kunna skapa en verksam metod för och med varje patient/klient. Vad gäller certifieringar så är det inte ett valideringssystem som används inom vårt område och därför har vi istället utbildningsintyg. När ett företag har tydliga mål och riktlinjer, kan det bättre fokusera på att uppnå framgång och bibehålla en hög nivå av produktivitet. En välstrukturerad organisation hjälper också till att skapa en positiv arbetsmiljö och ökar de anställdas engagemang och motivation. Företag som tar sig tid att planera, organisera och genomföra korrekta strategier för sina anställda och produkter uppnår ofta bättre resultat. Detta skapar en känsla av tillhörighet, vilket ökar självkänsla och trivsel på arbetsplatsen. En hög grad av struktur bidrar också till att minska stressnivån bland anställda, vilket kan maximera deras produktivitet och prestation. Allt som allt kan en tydlig struktur och en välorganiserad arbetsplats förändra sättet som ett företag arbetar på, och det ökar sannolikheten att de når sina mål och blir framgångsrika. Om du känner att du behöver stöd eller hjälp privat eller med arbetslivet tveka inte att kontakta oss.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppet enligt överens kommelse
 • 07304004 XXVisa nummer

 • Bytaregatan 4d, 222 21, Lund