1. Hem
  2. Coaching

DinCoachIda

Inte tillräckligt med recensioner än
Distans, ,
Stödcoach - Separationscoach. Koncept bygger på stödsamtal redan samma dag! Separationer kan vara utmanande, smärtsamma och känslosamma. Vad är det som händer och varför separerar vi? Jag är här för att erbjuda dig stöd och min tid för att hjälpa dig att navigera genom denna process på ett hälsosamt och konstruktivt sätt. Jag erbjuder stöd om hur du kan hantera dina känslor så som inre stress, sorg, ilska, besvikelse och förvirring, samt strategier och guidning under denna tid. Jag förstår att varje separation är unik och att det inte finns en universell lösning som passar alla. Därför erbjuder jag coachning för att hjälpa dig att bearbeta dina känslor, identifiera dina behov och mål, samt skapa en plan vidare på ett hälsosamt sätt. Jag strävar efter att ge dig verktygen du behöver för att kontrollera och stödja dig i din situation och hjälpa dig på vägen att få en djupare förståelse varför saker och ting hänger samman. OBS! Alla bokningar sker på distans, jag ringer till dig på bokad tid.
21294

Boka tjänst

Coachning

  • Relation & Separationscoaching - Distans
    60 minuter, 950 krMer info
    Boka

Personal

noImage
IdaCoach
De senaste sex åren har jag ägnat mig åt att studera relationer på heltid vid sidan av mitt ordinarie arbete inom vården. Mitt mål har varit att få en djupare inblick och förståelse för skilsmässor och separationer och att det sker en ökning. Samtidigt som efterfrågan för att träffa en partner är stor. Mina reflektioner över mönster och min egen roll i mina egna separationer väckte mitt intresse för och hitta svaren. Varför så många människor är singlar och att dejtingvärlden har exploderat. I flera år har jag utvecklat en djup förståelse för dess betydelse. Jag tror på att ständigt lära och växa, och jag strävar alltid efter att hålla mig uppdaterad med den senaste forskningen och utvecklingen inom området relationer. Genom att dela mina kunskaper och erfarenheter hoppas jag kunna inspirera och hjälpa andra att nå sina egna insikter och förståelser. Det finns en djupare förståelse och oftast är det inte personligt. Genom att dela mina insikter och erfarenheter hoppas jag kunna bidra till att öka förståelsen och hjälpa andra att navigera genom de utmaningar som kan uppstå i relationer.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

DinCoachIda är en dedikerad och erfaren coach som är här för att hjälpa dig på din resa för en djupare förståelse i ett större perspektiv. Som en guide och ett öra just för dig. Med en passion för att guida och stödja dig i att uppnå en förståelse erbjuder jag skräddarsydda coaching sessioner och verktyg så som böcker/föreläsningar för att hjälpa dig att utforska dina styrkor, övervinna hindra och maximera din fulla potential.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån17:00 - 20:00
    • Tis17:00 - 20:00
    • Ons17:00 - 20:00
    • Tor17:00 - 20:00
    • Fre16:00 - 21:00
    • Lör08:00 - 21:00
    • Sön08:00 - 21:00
  • 7603354 XXVisa nummer

  • Distans, ,