Energimakarn

betyg5.0 Fantastiskt bra(30 betyg)
Brunnsparken Villa Wega, Ronneby
Välkommen till energimakarn. Den djupgående massagen som jag erbjuder i olika varianter är välgörande och hälsofrämjande. Den stödjer kroppens egna autonomasystem, genom att öka blod-, lymf- & signalfflödet, både lokalt på och runt det område som behandlas, men även på ett centralt plan i hela kroppen. Genom att stimulera olika hormoner (signalsubstanser), som aktiveras av hudens receptorsystem. Eventuella slaggprodukter börjar föras ut ur muskler & bindväv (fascia) via kroppens lymfsystem. Genom att trycka på ömma och stela punkter (triggerpunkter), kan även både aktiva-, passiva- & latentatriggerpunkter elimineras, och på så sätt få bort värk- & smärtsymptom, som kan begränsa det biomekaniska systemet att göra fulla och smärtfria rörelser. Människokroppen är ett komplext system, som består av 100 tals miljarder celler som ständigt reparerar och förnyar sig, och vid homeostas (balans, jämnvikt) håller oss friska och fria från värk och smärta. Men endast när alla parametrar för liv är optimerade och följs. Så som rätt kost, vatten intag, lagom fysisk aktivitet/vila, känslomässig balans, ett högre syfte, själslig insikt... enligt min sanning. Du kan även välja att vi gemensamt går igenom och lägger upp, ett unik för dej, "livsprogram" med behandling, rörelser (kondition, styrka, balans & flexibilitet), vatten intag, energi- & näringsintag (mat), utifrån just din metaboliska typ. Som kan sträcka sig över antingen 3- eller 6 månader. Som tar dej till just ditt personliga mål. Tid efter överenskommelse.

Boka tjänst

 • Idrottsmassage30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Idrottsmassage60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Intuitivmassage30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Intuitivmassage60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Löpskolning60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig träning60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Coachning60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Livsprogram60 minuter, 5 400 kr · Mer info
  Boka
 • Föreläsning180 minuter, 12 000 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Thomas Dahlgren
(30 betyg)
Frisklevnadskonsult

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
30 betyg
till Thomas Dahlgren
Fantastisk duktig massör som känner vad kroppen behöver för behandling!
till Thomas Dahlgren
Riktigt kraftfull eller lättare massage med harmonisk blodgenomströmning, det man behöver och vill ha för tillfället det får man. Topp!
till Thomas Dahlgren
Superbra massage
till Thomas Dahlgren
Man känner sig som nytillverkat!

Om företaget

Certifierad Massör & Diplomerad massageterapeut sedan 2010. Jag har över 30 års erfarenhet av löp-, styrke-, yoga/Qi gong- & kampsportsträning, och 15 år som personligcoach inom löpning, yoga & funktionellstyrka. 10 år som föreläsare inom livsstilsförändring och att ändra missbruk till livsbruk. Jag erbjuder en holistisk hälsocoachning som fungerar på alla som är beredda att förändra.

Bilder