1. Hem
  2. Annan Malmö

Eriksson massage - Malmö kiropraktorklinik

betyg4.9 Fantastiskt bra(140 betyg)
Regementsgatan 14, 211 45, Malmö
Välkommen till Erikssons Massage! Jag har varit i branschen som massör i ca. 25 år och arbetar på Malmö kiropraktorklinik där vi utför behandlingar inom massage, kiropraktik, akupunktur, gjuter fot inlägg samt lägger upp rehab och har samarbete med läkare, röntgen och fysioterapeuter. Jag arb. med djupgående idrotts massage men våra pat. besvär/smärta avgör naturligtvis hur vi lägger upp behandlingarna. Jag har lång erfarenhet inom massage, trigger punkts behandling, gjutna inläggs sulor (https://balkefors.se/ ), samt fysträning och lägger vid behov upp rehab övningar eft. behov för hemmabruk eller gymet. Jag är knuten till Kroppsterapeuternas riksförbund och innehar naturligtvis patient försäkring. Våra behandlingar anpassas efter dig som individ. Det görs alltid en avstämning och konsultation innan påbörjad behandling. Om du har specifika smärtor och besvär görs först en undersökning där vi ställer en diagnos så vet vad vi arbetar med. Jag hjälper dig med anpassade övningar och träning som hjälper kroppen att hitta sin naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Vi jobbar alltså tillsammans mot att åtgärda grundorsaken till problemet istället för att bara lindra symptomen. Vanliga besvär som jag/vi kan hjälpa dig med: (Lång erfarenhet inom Spänningshuvudvärk och behandlar käkar och hals och cervikal). - Smärta, stelhet och spänningar i nacke, axlar, skuldror, bröstrygg - Strålande smärta ut i t.ex arm, axel, fingrar, nacke - Smärta och svårigheter att lyfta och använda armen - Stickningar/domningar i arm, fingrar - Molande eller huggande smärta i ländrygg - Strålande smärta i benen, t.ex när man ska sova - Smärta och stelhet i höfter, ben. - Ryggskott - Nackspärr - "Gamnacke" - Diskbråck - Ljumskbesvär - Knä-, fot- och fotledsbesvär - Problem med ben, knä och höfter, t.ex. "snapping hip", "löparknä" - Vadproblem - t.ex smärtor, spänningar, kramper - Käkledsrelaterade besvär t.ex. huvudvärk, och ev tinnitus - Impingement (inklämningssyndrom) i axeln - Frozen Shoulder (stelhet, smärta och rörelsebegränsning i axel- och skulderpartiet - "Falsk Ischias" (spända muskler i sätet trycker på ischiasnerven vilket ger liknande symptom som riktig ischias).
12159

Boka tjänst

Tjänst

  • Djupgående idrottsmassage
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Stötvågsbehandling
    30 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Gjutna ortopediska fotinlägg
    60 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Träning
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Anders Eriksson
4.9
(140 betyg)
Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
140 betyg
Johan B.
till Anders Eriksson
Anders är kanon

Visa mer

Rikard K.
till Anders Eriksson
Bra tillfälle att få diskutera olika problem och deras orsaker. Jag fick tydliga förklaringar till hur skador kan behandlas.

Visa mer

Erik H.
till Anders Eriksson
Jätte bra hjälp och kunnig. Väldigt nöjd.

Visa mer

Sofie S.
till Anders Eriksson
Jag har gått hos Anders till och från sen 2012 och varje besök är alltid lika givande. Han är kompetent, lyhörd och generös med tips och trix för att man ska bli bra och inte återkomma (fast man vill). Har tipsat alla vänner om Anders och samtliga har varit mer än nöjda!

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 19:30
    • Tis10:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 19:30
    • Tor10:00 - 13:30
    • Fre10:00 - 12:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 04061189 XXVisa nummer

  • Regementsgatan 14, 211 45, Malmö