1. Hem
 2. Coaching Vallentuna

Flowering Life

betyg5 Fantastiskt bra(8 betyg)
Allévägen 6, 2tr, 186 39, Vallentuna
Ibland utmanar livet oss, det är då vi ska stanna upp och känna in vad det är vi behöver. När vi har tunga perioder i livet eller bara känner att det är ett enda ekorrhjul av ständig stress så är det svårt att se ljuset. Vi påverkas av de normer som finns i samhället, som vi vuxit upp med och formats efter. Händelser eller beteenden vi varit med om i barndomen eller i vuxen ålder och även i tidigare liv sätter djupa spår i oss. Om du känner dig osäker på vad du vill boka eller vill känna in hur det känns med mig innan du bokar en session så kan du boka ett gratis Lär känna samtal först.
9000

Boka tjänst

Behandlingar på distans

 • Medial vägledning med healing på distans
  40 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Medial vägledning online
  30 minuter, 500 krMer info
  Boka
 • Holistisk coachning online
  45 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Medial coachning online
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka

Behandlingar på plats

 • Medial coachning på plats
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Medial vägledning med healing på plats
  40 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Holistisk coachning på plats
  45 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Medial vägledning på plats
  30 minuter, 500 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Sofia
5
(8 betyg)
Holistisk coach Medial coach Andlig vägledning

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
8 betyg
Eva J.
till Sofia
Fick goda råd angående min hälsa. Tack Sofia!

Visa mer

Flowering Life
Tack för fina ord Eva🙏🏼

Visa mer

Malin F.
till Sofia
Fick ett väldigt varmt bemötande och gick därifrån med massa ny energi. Rekommenderar.

Visa mer

Cecilia P.
till Sofia
Sofia är så lugn och harmonisk. Hon ställer frågor som får en att tänka till, vilket är bra. Efter behandlingen/samtalen kände jag ett mer ” lugn” från mitt bröst som var så tungt innan. Jag fick tips på olika verktyg/hjälpmedel som tex hur jag ska tänka i olika situationer eller säga till mig själv. Det var intressant och behövande att få veta vad jag hade för olika balanser i mina olika chakran. Man får då veta vad man behöver jobba med eller ställa till rätta. Jag kände mig klarare i huvudet efteråt och sov hela natten vilket inte händer ofta att jag gör. Är väldigt nöjd med min upplevelse av Sofia. Tusen tack!

Visa mer

Om företaget

Erbjuder följande behandlingar - Medial/Andlig vägledning med healing om önskas - Medial coachning - Holistisk coachning Medial vägledning Vid en session i medial/andlig vägledning kan du antingen själv välja vad du vill att det ska handla om – eller ta emot det som andevärlden vill förmedla. Jag sätter mig oftast en stund innan vårt samtal och kanaliserar det som andevärlden vill ska komma fram just nu och sen under samtalet kan du ställa frågor. Budskapen kan komma i form av bilder, ord, känslor, energier eller fysiska känningar. Jag kommunicerar med andevärlden i form av ljusfolket, änglar och guider, inte de som gått över till andra sidan. Vägledningen kan handla om livsväg, relationer, arbete, boende, mående, hälsa eller din själs möjligheter och gåvor. Det går även att få andlig healing under vägledningen, se de olika alternativen under behandlingar. Medial coachning Under medial coachning varvar jag coachande frågor med mediala budskap. Vi kombinerar kraftfulla frågor där du hittar din egen inre vägledare, dina svar och lösningar, med medial vägledning för att få nya tankesätt, synsätt och förhållningssätt. Vid en medial vägledning berättar jag vad jag ser, hör och känner, jag förmedlar de andevärlden vill ska komma fram just nu och det som kommer fram är alltid med ljus och värme för att du ska bli ditt bästa jag. Du får sen känna efter hur informationen landar i dig. Du kan välja att få medial coachning i vilket ämne som helst, men det är ofta till din fördel om det handlar om mående, livsväg och relationer. Kanske känner du att livet är tungt och svårt just nu men inte vet varför, då kan medial coachning vara ett bra alternativ för dig. Holistisk Coachning En coachning som är djupgående, emotionell, mental, helande, själslig och intuitiv. Vi arbetar både med de som är, de som varit och de du önskar skapa. Jag använder kraftfulla frågor för att du ska hitta din egen inre vägledare, dina svar och lösningar. Vi varvar de kraftfulla frågorna med intuitiva övningar. Där vi går både tillbaka i tiden och tittar på de som varit, läker eventuella sår vi burit med oss sen vi var små eller hittar tillbaka till den glädjen och livslusten du en gång hade. Eller så går vi framåt i tiden för att se vad din önskan och vision är för framtiden, antingen några månader eller flera år beroende på vad du behöver se just nu, så att jag kan hjälpa dig att komma dit du längtar innerst inne. Du väljer själv vad du önskar få ut av coachning sessionen. Harmoni - Center för hälsa och helhet Allévägen 6, 2tr i Vallentuna. Läs mer om mig och mina behandlingar samt kolleger och aktiviteter på centret www.harmonicenter.se Där kan du även läsa om hantering av dina personuppgifter. Varmt välkommen!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån17:00 - 20:00
  • Tis17:00 - 20:00
  • Ons08:30 - 20:00
  • Tor17:00 - 20:00
  • FreStängd
  • LörStängd
  • Sön10:00 - 13:00
 • Allévägen 6, 2tr, 186 39, Vallentuna