Vad vill du boka?

Vi har valt att sätta olika priser på nagelbehandlingarna beroende på vem du väljer att gå till. Olika lång erfarenhet och antal kurser får ligga till grund för prissättningen. 


Ladda ner vår gratis app -Frida Selkirk nailstyling- för att enkelt kunna boka genom telefonen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Förlängning

För dig som vill göra din egen nagel längre och starkare. Vi använder Akryl eller Polygel som material. Naglarna lackas med gellack.
För dig som vill göra din egen nagel längre och starkare. Vi använder Akryl eller Polygel som material. Naglarna lackas med topplack för glans. Om du önskar, också klassiskt nagellack.

Förstärkning

För dig som vill ha en hållbarare nagel, men är nöjd med din naturliga längd. Vi använder Akryl eller Polygel som material. Naglarna lackas med gellack.
För dig som vill ha en hållbarare nagel, men är nöjd med din naturliga längd. Vi använder Akryl eller Polygel som material. Naglarna lackas med topplack för glans. Om du önskar, också klassiskt nagellack.

Fyllning/återbesök

Du har material på dina naglar, men har fått en utväxt som du önskar fylla på. Naglarna lackas med gellack, alternativt fransk manikyr. Fyllning bör göras var tredje vecka.
Du har material på dina naglar som du önskar fylla på. Naglarna lackas med topplack för glans, alternativt med vanligt nagellack. Fyllning bör göras var tredje vecka.

Gellack

Du har inget material på dina naglar när du kommer till salongen. Nagelbandsfix, formfilning och lackas med gellack. Hållbarhet ca 2-3 veckor.
I denna behandling ingår borttagning av gammalt gellack samt nytt gellack med en speciell chromeeffekt - en kromad spegelyta på nageln.
I denna behandling ingår borttagning av gammalt gellack, nagelbandsfix, formfilning samt lackning med nytt gellack. Hållbarhet ca 2-3 veckor.
IBX är en behandling för tunna, sköra naglar som ofta flisar sig. Man rekommenderar att fullfölja behandlingen på 6ggr. Därefter räknas nageln som mättad med (bland annat) de oljor som IBX-systemet tillförser nageln med.

Efter IBX-behandlingen är klar så lackar vi din nagel med gellack.

Manikyr

IBX är en behandling för tunna, sköra naglar som ofta flisar sig. Man rekommenderar att göra behandlingen vid sex tillfällen. Därefter räknas nageln som mättad med (bland annat) de oljor som IBX-systemet tillförser nageln med.

I manikyren ingår formfilning, nagelbandsfix, kräm, nagelbandsolja och lackning.
Formfilning, nagelbandsfix, kräm, nagelbandsolja och lackning.

Naglar hos Frida

Du har inget material på dina naglar när du kommer till salongen. Nagelbandsfix, formfilning och lackas med gellack. Hållbarhet ca 2-3 veckor.
Vi förlänger din nagel med materialet PolyGel eller Akryl. Efter avslutad behandling lämnas nageln med det naturella materialet på samt glans, alternativt lackas med vanligt nagellack.
Vi förstärker din naturliga nagel med antingen PolyGel eller Akryl. Efter avslutad behandling lackas naglarna med permanent lack - gellack.
Nagelförlängningen görs efter din personliga smak i PolyGel eller akryl. Du själv bestämmer längd, form och färg på dina nya naglar. Lackas med permanent lack - gellack.

Vill du ha dekornaglar går det alldeles utmärkt - ring då in till salongen och berätta om dina önskemål, så vi kan anpassa tiden.
Man lackar den egna naturliga nageln med ett permanent lack som härdar i en LED-lampa.

Gellacket håller i ca 2-3 veckor. Lacket ger din egen nagel en flexibel, lättare förstärkning. Efter avslutad behandling är lacket helt torrt och kräver alltså ingen torktid.
Nagelförstärkningen görs efter din personliga smak med PolyGel eller Akryl. Du själv bestämmer form och färg på dina nya naglar och vi arbetar med din befintliga nagellängd.

Vill du ha dekornaglar så går det alldeles utmärkt - ring till salongen och berätta om dina önskemål så vi kan anpassa tiden.
Vi fyller den utväxt som blivit på din nagel. Detta bör göras efter ca 3 veckor. Efter fyllningen lämnas nageln naturell (alltså enbart material med glans) eller lackas med vanligt nagellack.
Vi fyller den utväxt som blivit och lackar med permanent lack - gellack.

Övrigt

Vi löser upp ditt gellack samt filar längd, form & klipper nagelband. Vanlig nagellack ingår i denna behandling.
Vi tar bort det byggda materialet du har på naglarna och fräschar upp dina naturliga naglar.

FRIDA SELKIRK nailstyling

Centralt belägen i Stockholms city ligger "FRIDAS" - en välrenommerad, VIP-inriktad "hemma hos" nagelsalong. Vi har valt att satsa på kundens behov av förnyelse, trendkänsla och service.
Vi har koll på de senaste trenderna inom färg, form och lackningar och vi sammarbetar med både Modemagasin och designers.


VÄLKOMMEN!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån-fre 10 – 18
lördag 10 - 16
söndag stängt
Adress
Mäster Samuelsgatan 9
111 44 Stockholm
Östermalm/Stureplan
Öppna i Google Maps 🗗