Hälsofocus

betyg4.8 Fantastiskt bra(44 betyg)
Fiskaregatan 46, 392 31, Kalmar
Stress eller styrka - vart går din energi? Föreläsning online 21/4 kl. 19.00. Läs mer på www.hälsofocus.se Avbokningsmarginalen på 48 timmar är för närvarande undantagen vid minsta influensaliknande symtom. Vid symtom bokar du om din tid, även samma dag, utan att debiteras. Ombokning senare än 48 timmar före bokad tid görs på telefon 070-233 82 14. För övrigt gäller bokningsreglerna som vanligt. Nedan ser du de olika behandlingar som finns att boka. Är du osäker på vad som passar bäst för dig så kan du ändå boka en tid på något av alternativen så tittar vi på hur en behandling bäst sätts samman för dig när du kommer. Olika metoder går att kombinera, skriv gärna dina önskemål i meddelandefältet. BETALA GÄRNA MED SWISH! Välkommen! Dina kontaktuppgifter används enbart i syfte att boka tid hos Hälsofocus. Dina kontaktuppgifter sparas i två år efter din senaste bokning och raderas därefter. Du kan när som helst ta bort dina uppgifter, antingen genom att logga in på ditt konto eller genom att kontakta Hälsofocus. Ange inte känslig information i meddelandefältet i din bokning.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Energiterapi60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsoanalys30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsoanalys med behandling (paketpris)90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Zonterapi45 minuter, 500 kr
  Boka
 • Zonterapi60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Massage45 minuter, 500 kr
  Boka
 • Access Bars60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Valfri kombination (ej enbart massage)90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka

Telefon eller online

 • Samtal50 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Maria Wictorson
(44 betyg)
Hälsofocus
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
44 betyg
till Maria Wictorson
Mycket bra massage. Lagom hårt och gjorde aldrig ont utan var bara skönt och avslappnande.
till Maria Wictorson
Bara positivt!
till Maria Wictorson
Mycket seriös och kunnig yrkesutövare.
till Maria Wictorson
Gått hos Maria några gånger och kommer absolut fortsätta. Jag har haft mycket spänningar och muskelknutor vilket Maria är klockren på att hitta. Super nöjd och rekommendera er verkligen att gå dit :)

Om företaget

Idag är det viktigare än någonsin att vi tar hand om oss själva! Vi vet att vi inte gör någon en tjänst genom att sätta oss själva i andra hand. Din fysiska, psykiska och känslomässiga hälsa ska komma på första plats! När du mår bra kan du inspirera och lyfta din omgivning. Hälsofocus är ett friskvårdsföretag med bred kunskap och mångårig erfarenhet, som möter dig där du befinner dig och är din resurs för bättre hälsa på alla plan. - Behandlingar som stärker det friska och ger optimala förutsättningar för kroppens läkningsprocesser, i harmoni med den naturliga balansen. - Specialiserad på stressproblematik och obalanser i hormon- och nervsystem. - Kurser & föreläsningar

Bilder