Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN TILL HÄLSOFOCUS!


Nedan ser du de olika behandlingar som finns att boka. Det är många gånger en fördel att kombinera olika behandlingsmetoder, är du osäker på vad som passar dig bäst så kan du ändå boka en tid på något av alternativen nedan så går vi igenom hur en behandling bäst sätts samman för dig när du kommer.
Hittar du inte någon tid som passar dig, eller om du har frågor så är du välkommen att ringa på tel. 070-233 82 14.


BETALA GÄRNA MED SWISH!


Boka om din tid vid förkylning eller liknande för allas bästa!


 

  

 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Access Bars är en fantastiskt behaglig process som sätter igång energiflödet i kroppen och hjälper dig att slappna av och lösa upp och släppa på blockeringar, oro och stress.
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar, värderingar, känslor, beslut, attityder och uppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan t.ex. handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, kropp, lugn, kontroll, pengar, kreativitet…
En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av dessa 32 punkter.
När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?

Efter sessionen känns det som om du precis har fått en fantastisk massage eller flera timmars djup sömn och i bästa fall kan hela ditt liv börja förändras med lätthet.

Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och får ett ökat inre lugn.
Bars används även mot stress, utmattning och kronisk värk och spänningar.
Behandlingen gör att din kropp rensar det som är i behov av rensning och du får en återhämtning på cellnivå.
Bars är även en bra behandling för barn, samt kan ge både barn och vuxna med ADHD ett ökat lugn.

En energianalys ger fullständig information om kroppens energi- och fysiologiska status, både organ för organ och kroppen som helhet, samt energicentran.

Tekniken är ny i Sverige och ger värdefull information som kan användas för att

• Förebygga hälsoproblem – identifiera och åtgärda svagheter och obalanser innan de hinner utvecklas till fysiska symtom.

• Effektivare behandlingar – genom exakt information om kroppens status kan vi fokusera behandlingarna på rätt områden. Behandlingen följs också direkt upp med en analys för att utvärdera resultatet och se hur ev. vidare behandling ska läggas upp.

• Utvärdera olika hälsoåtgärder – metoden kan även användas för att utvärdera effekten av t.ex. träning, andningsövningar, meditation, tillskott eller annat du gör för att förbättra din hälsa.

Läs mer på www.hälsofocus.se
En energianalys ger fullständig information om kroppens energi- och fysiologiska status, både organ för organ och kroppen som helhet, samt energicentran.

Tekniken är ny i Sverige och ger värdefull information som kan användas för att

• Förebygga hälsoproblem – identifiera och åtgärda svagheter och obalanser innan de hinner utvecklas till fysiska symtom.

• Effektivare behandlingar – genom exakt information om kroppens status kan vi fokusera behandlingarna på rätt områden. Analysen kombineras fördelaktigast med energiterapi.

• Utvärdera olika hälsoåtgärder – metoden kan även användas för att utvärdera effekten av t.ex. träning, andningsövningar, meditation, tillskott eller annat du gör för att förbättra din hälsa.

Läs mer på www.hälsofocus.se
– När din energi är i balans så är din kropp i balans!

Din kropp är skapad att läka sig själv. En förutsättning för att den ska kunna göra det är att kroppens energier är i balans och når ända ut i minsta cell. Vi vet idag att energibrist i cellerna är grundorsaken till i stort sett alla hälsoproblem.
Energifälten och energibanorna i kroppen är kanske inte synliga för blotta ögat, men likaväl så är de en absolut förutsättning för att vi ska leva och må bra. Allt vi känner, fysiskt eller känslomässigt, bra eller dåligt, har sitt ursprung i energistrukturen.
De flesta av oss har mer eller mindre stagnationer i kroppen och i energistrukturen, till exempel ger mycket tankar, oro och stress upphov till stagnationer som efterhand byggs på och på sikt skapar obalans. Vid långvarig obalans börjar vi få symtom, det kan vara rent fysiskt eller känslomässigt, ofta är det både och. Men alla symtom har en biologisk mening och de är kroppens sätt att försöka bevara balansen.
Kroppen besitter en oerhörd intelligens och istället för att vi gissar oss till var ett symtom har sitt ursprung och försöker behandla det så kan vi låta kroppens läkningsprocesser jobba ostört genom att se till att energin kan cirkulera som den ska.
Med en energiterapibehandling löser vi upp stagnerad energi, stärker energin där den är försvagad och lugnar ner energin där den är överaktiverad. Varje behandlingstillfälle anpassas specifikt efter vad som framkommer vid just det tillfället.
Genom att skapa balans i kroppens energistrukturer så kommer vi direkt till det grundläggande planet, direkt till orsaken, och kroppen får möjlighet att återskapa hälsa. Och till på köpet får vi också möjlighet att uppleva den harmoniska känsla som kommer sig av energier i balans!


Massage
45 min 500,00 kr
Kombinera gärna din behandling, tex. Access Bars & Massage eller Zonterapi & Massage.
Zonterapi
45 min 500,00 kr
Zonterapi bygger på principen att det finns speciella reflexzoner på bl.a. fötterna som står i förbindelse med varje organ och del av kroppen, och när det uppstår en obalans eller överbelastning någonstans visar det sig i reflexzonen som smärta. Vid behandling med zonterapi stimuleras området med massage och tryck för att återställa cirkulationen och energiflödet och avlägsna blockeringar och på så sätt återställa den normala funktionen i organet eller problemområdet.
Zonterapi stimulerar kroppens eget självläkningsystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta symtom eller som en förebyggande behandling. Metoden kan användas både för att lokalisera problemområden och som faktisk behandling.

Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Hälsofocus

- Behandlingar som stärker det friska och ger optimala förutsättningar för kroppens läkningsprocesser, i linje med den naturliga balansen.

- Specialiserad på stressproblematik och obalanser i hormon- och nervsystem.

- Kurser & föreläsningar.

Telefon 070-233 82 14
Webbsida
E-post
Adress
Fiskaregatan 46
392 31 Kalmar