1. Hem
  2. Alternativmedicin Huddinge

Hälsa i Harmoni - energy for life

betyg4.8 Fantastiskt bra(66 betyg)
, Huddinge
OBS! Jag håller just nu på att strukturera om företaget från att tidigare arbetat med massage och kraniosakrala behandlingar till en mer energibaserad grund, med Frekvensmedicin. Detta på grund av personliga händelser. Den kraniosakrala delen har jag dock ej släppt, men kommer inte att kunna erbjuda det just nu. Det återkommer jag med längre fram. Just nu, och en tid framöver, kommer jag att erbjuda distans-sessioner. Som jag vet av personlig erfarenhet, är minst lika bra som fysiskt på plats. Planen är att starta upp nu under våren 2023. Mer info nedan.. Hälsa i Harmoni erbjuder intuitiva sessioner med Frekvensmedicin och Biofeedback på distans. En fantastisk metod som mäter och balanserar kropp och själ. Den utrustning jag använder är en av de mest avancerade på marknaden idag, och den hjälper till att kommunicera med kroppen och dess energisystem. Din kropp och system påminns om det den redan kan, men som glömts bort, på grund av stress och obalanser. Ett välbefinnande fås genom möjligheten att vidga det friska, och öppna upp hela systemet ända ner på cellnivå, och få livets byggstenar att hitta tillbaka till varandra. Detta hjälper kroppen att effektivt starta självläkningsprocesser.
17606

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Mia Weywadt
4.8
(66 betyg)
Energiterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
66 betyg
Edyta H.
till Mia Weywadt
Jag tyckte det var en väldig bra behandling :)

Visa mer

Margareta B.
till Mia Weywadt
Som vanligt,behaglig,effektiv massage. Går därifrån avslappnad i axlar och rygg.

Visa mer

Anna N.
till Mia Weywadt
Som alltid väldigt proffsig! Har gått hos Mia i många år.

Visa mer

Martina F.
till Mia Weywadt
Mia är den bästa massören, kan verkligen ge henne mina bästa rekommendationer. Hon har en bred kompetens inom både behandlande massage och kranio sakral terapi.

Visa mer

Om företaget

Min vision är att vara ett "redskap" på vägen, för dig som klient att hitta balansen i kropp och själ. "Helheten" är något om är A och O för mig. Är någon del i obalans, bidrar det till att en annan del hamnar där osv. Vi behöver en balans över hela vårt spektra: fysiskt, mentalt och spirituellt. Jag arbetar med Frekvensmedicinska balanseringar som gör det möjligt att mäta vad din kropp signalerar för stress och obalanser. Med den utrustning jag använder kan man få fram vad systemet önskar få för typ av balansering för att hitta tillbaka till balans och därmed påbörja självläkning. Varmt välkommen att besöka www.halsaiharmoni.se, för mer information.

Bilder

Detaljer och kontakt