Helenas massageterapi och yoga

betyg5.0 Fantastiskt bra(11 betyg)
RÖDMYREN 120, 832 94, Orrviken
Varmt Välkommen! I en avstressande miljö ute på landet ca 1,5 mil från Östersund, får du hjälp med att lösa upp spänningar i dina muskler och leder. Vilket också kan leda till att släppa på mental stress. Kropp och själ hänger ju som ihop. Vi är alla unika och har olika behov därför varierar också varje behandling. Jag erbjuder också introduktion och individuella pass i Sama yogans balanserande och inkännande rum. Vi går igenom vad du behöver och önskar få hjälp med och övar tillsammans. Alla kan yoga på sitt sätt vare sig du är gammal eller ung, stel eller vig, ledsen eller glad, pigg eller trött. Just nu erbjuder jag dig och en vän att yoga tillsammans med mig för, kom 2 betala för 1. Passet är ca. 1 timme och 15 min och ni betalar 750:- Hos mig kan du också lösa in dina friskvårdspengar och jag har avtal med Benify som bl.a är samarbetspartner med Östersunds kommun. Här är länkar så att du kan beställa och läsa om de speciella avtalen och priserna. En länk för yoga och en för massageterapi/massage. När du har beställt så kan du boka tid som vanligt här på bokadirekt. Priserna regleras i efterhand. https://www.benify.se/fps/goTo/public?goToPage=*benefit***12287 https://www.benify.se/fps/goTo/public?goToPage=*benefit***12286 I dessa Coronavirustider kommer jag att ha öppet så länge som regelverket tillåter och jag är symptomfri. Jag är mycket noga med handhygien och städar extra mellan varje kund. Om du har en inbokad tid och känner samma dag att du har några virussymptom så avbokar du självklart utan kostnad.

Boka tjänst

Massageterapi

 • Massageterapeutisk behandling 60 minuter60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapeutisk behandling 60 minuter x 5-klippkort60 minuter, 3 250 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapeutisk behandling 90 minuter90 minuter, 1 075 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapeutisk behandling 90 minuter x 5-klippkort90 minuter, 4 875 kr · Mer info
  Boka

Sama Yoga

 • Introduktion till Samayoga90 minuter, 1 075 kr · Mer info
  Boka
 • Personligt Sama Yoga pass60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Personligt Sama Yoga pass 5- klippkort60 minuter, 3 250 kr · Mer info
  Boka
 • Sama yogapass 2 för 175 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Helena Schaufler
(11 betyg)
Cert. Massör, Massageterapeut , Yogalärare

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
11 betyg
En fantastisk stund för kropp och själ ❤
En fantastisk stund hos en fantastisk människa. Lugnt och skönt, kändes att hon tog sig tid för mig 😊
Helena är mycket kunnig och skicklig som massageterapeut och dessutom en intuitiv och fin människa. Lägg till en härlig miljö och lokal, helhetsupplevelse som jag mår väldigt bra av!
Helena känns närvarande och inkännande i sina behandlingar. Jag upplever att både kropp och själ får precis det som behövs då Helena är lyhörd till det svar hon får från mig under behandlingens gång.

Om företaget

Helenas massageterapi och yoga säljer friskvårdstjänster som ovan till dig som privatperson och er som företag. Jag är utbildad massageterapeut och massör på Axelsons Gymnastiska institut och har en 240 timmar lång Sama yogalärarutbildning i ryggen. Jag har stor och lång erfarenhet av att arbeta med både Elitidrottare och oss vanliga motionärer och icke motionärer ;) Läs gärna mer på hemsidan om mig och mina erfarenheter och tankar. Hör gärna av dig/er om ni vill hyra in mig på er arbetsplats för tex. yoga/avslappning vid enstaka tillfällen eller för mer regelbundenhet. Företagsevent. Jag är öppen för kreativa lösningar! Som fd förskollärare håller jag också mer än gärna yogaklasser för barn och ungdomar. Tex. om någon vill bjuda sina vänner på ett "yogakalas". Jag erbjuder också mot förfrågan att komma till ditt hem och ge massageterapi eller individuella yogapass.

Bilder