1. Hem
 2. Annan

Hundägarcoachen

betyg4.8 Fantastiskt bra(201 betyg)
Överbilla 123, 894 91,
Norrland - På kurserna som bedrivs på Bergbacka gård så är du välkommen att komma in utan hund de första femton minuterna för kort genomgång.  Därefter har vi hundarna med vid vår sida både inomhus och utomhus. Åre - Platsinformation vid bokning. Ängelholm - Platsinformation vid bokning. Tag med dig ett gott hundgodis och ditt vanliga koppel till din första kursträff. Vi har 100% nöjdkund-garanti. Som ny kund så provar du de två första kursomgångarna och betalar på tredje träffen, om kursen ej motsvarar era förväntningar så betalas inget. När du bokar in dig på kursen så bokar du den första dagen och det inkluderar oxå de andra träffarna, du ser antalet timmar och tider ovanför varje kursinformation. De flesta kurserna är totalt sju timmar på fyra tillfällen. Är ni flera i hundens flock så är alla välkomna att följa med på kursen, priset gäller per hund. Varmt välkomna!
11569

Boka tjänst

Kurser i Norrland

 • - Fun Friday- 22/9 Norrland
  180 minuter, Från 1 100 krMer info
  Boka
 • Kantarellsök
  180 minuter, 1 100 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Rakel Sandin
4.8
(201 betyg)
Hundägarcoachen

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
201 betyg
Lotta B.
till Rakel Sandin
Helt fantastiskt, så pedagogisk både mot hund och ägare, klara och rediga uppdrag kommer garanterat tillbaka mycket nöjda Lucy med ägare

Visa mer

Ingegerd O.
till Rakel Sandin
Mycket lärorikt att få med sig ”verktyg” man kan jobba med sin hund hemma!

Visa mer

Josefin J.
till Rakel Sandin
Rakel är väldigt duktig, förklarar på ett bra sätt och ger bra verktyg på hur man skall hantera olika situationer. Rekommenderar starkt att gå på kurs.

Visa mer

Moa A.
till Rakel Sandin
Många intressanta tankar och övningar att ta del av. Rakel berömmer och får en att tro på sig själv och sin hund som gör att man känner att man kommer klara av det fortsatta arbetet på hemmaplan!

Visa mer

Om företaget

Ledmotivet i Hundägarcoachens arbete har alltid varit harmoni och glädje som en hund i balans utstrålar. Hos Hundägarcoachen erbjuds du möjligheten att via kurser, privata konsultationer och föreläsningar få kunskap som behövs för att lära dig att kommunicera med din hund. Hur läser du av hundens signaler och blir träffsäker i tajmingen. Vi vill inte bara förmedla metoder utan utan viktigast av allt är att locka fram insikter som gör dig till en trygg och intressant flockledare. Glädje. Kommunikation. Trygghet.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Överbilla 123, 894 91,