iDoc AB

betyg4.5 Mycket bra(52 betyg)
Sandgatan 9, 602 21, Norrköping
Välkommen till iDoc. Vi hjälper dig som är symtomfri med Covid-tester. Har du symtom, kontakta 1177. PCR-test upptäcker om du är smittad av coronaviruset SARS-CoV-2 vid provtagningstillfället, och därmed om du har en pågående infektion av covid-19. Provtagningen tar ca 15 min. Antikropp-test visar om du har IgM och/eller IgG antikroppar för coronaviruset, alltså om du tidigare haft en infektion. Testet tar 10 min att analysera. Vår vårdpersonal arbetar med full skyddsutrustning och rengör utrustningen mellan varje kund så att vi och ni ska känna er trygga. Labbet har 36-48 timmar på sig att analysera testet. Vid negativt provsvar skickas ett intyg via mail som bekräftar att SARS-CoV-2 inte påvisats i provet. Intyget är på både svenska och engelska. Vid positivt svar kontaktar vid dig via telefon.

Boka tjänst

Covidtest

  • PCR-test inkl reseintyg15 minuter, 1 990 kr
    Boka
  • Antikroppstest15 minuter, 595 kr
    Boka
  • Antikroppstest+PCR test med reseintyg15 minuter, 2 585 kr
    Boka

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
52 betyg
Jag tog en test inför en resa hos iDoc i Norrköping, testningen kändes säker, professionell och personalen var väldigt hjälpsamma. Jag fick resultatet betydligt snabbare än jag hade vågat hoppats på. Rekommenderas!
Smidigt och trevligt bemötande 🙏🏼 Tack och trevlig helg!
Bra mottagandet
det gick som en dans

Om företaget

Bemanningsföretaget iDoc grundades och drivs av vårdpersonal. Tack vare vår nära och personliga bakgrund inom sjukvården har vi stor förståelse för vad som krävs för att uppnå och bedriva en lyckosam vård. Hela vår verksamhet omfattas av vårt ledningssystem som är uppbyggt enligt kraven i SS-EN ISO 9001:2015 (kvalitet), SS-EN ISO 14001:2015 (miljö) och AFS 2001:1 Systematiskt arbetsmiljöarbete.

Bilder