1. Hem
  2. Friskvård Örebro

KLARHET (Samtal och hälsorådgivning)

Inte tillräckligt med recensioner än
Webbaserat, 70230, Örebro
Varmt välkommen till vår sida. Vi arbetar bland annat med: - Individuella hälsokartläggningar - Livsstilsguidning - Personlig utveckling - Samtalsstöd i föräldraskap - Samtalsstöd i relationer - Individuella samtal - Chefsstöd - Grupputveckling - Kultur och värdegrund - En bättre mental och fysisk hälsa Är du redo att öppna de stängda dörrarna, redo att kliva ut i ett mer medvetet tillstånd, redo att lära känna dig själv och andra på djupet och att utveckla ditt självledarskap? Vill du leva mer hälsosamt och i samklang med dig själv, med andra och livet runt omkring dig? Är din organisation redo för nästa steg eller är ni precis i början av er resa och vill få en flying start där kultur, kommunikation och autensitet står högt upp på listan? Då finns vi här för att stötta dig och/eller din organisation på resan. Läs mer på www.clearity.nu
20546

Boka tjänst

Livsstilsguidning

  • Life Changing (Digitalt samtal Sjuksköterska)
    40 minuter, 1 125 krMer info
    Boka

Samtal

  • Samtal (Digitalt/fysiskt samtalsledare/beteendevetare)
    50 minuter, 1 250 kr
    Boka

Personal

noImage
Anna Sjuksköterska, Livsstilsguide
Mitt namn är Anna Lundh. Jag är 43 år och kommer ursprungligen från Göteborg. Jag har mångårig erfarenhet inom sjuksköterskeyrket och har arbetat inom flertalet olika genrar. Jag har alltid varit sökande efter svar och mitt största intresseområde har alltid varit orsak och verkan. Varför blir vi sjuka, fysiskt och mentalt? Sökandet efter läkande och inte enbart symtomlindrande behandlingar har fört mig bort från sjukvården och mot den preventiva hälsovården. Det finns alltid en orsak till varför vi inte mår bra, kroppen i sin natur vill läka. Ger vi kroppen rätt förutsättningar kan den utföra mirakel. Jag vill hjälpa människor genom att på riktigt göra skillnad. Mångårigt insamlande av kunskap inom kost, aktivitet, stresshantering, sömn, meditation, medicinsk yoga och psykosomatiska symtom gör mig idag väl lämpad till att erbjuda hjälp till andra i form av livsstilsguidning. Och varför jag väljer att titulera mig som guide är för att du besitter kraften att läka inom dig. Jag behöver bara guida dig på rätt väg. Mitt mål är att skapa något som för dig blir LIFE CHANGING.
noImage
KatarinaBeteendevetare, Samtalsledare
Jag är beteendevetare med psykologi som huvudämne med lång erfarenhet inom ledarskap, samtal och kommunikation. Oavsett om din drivkraft i att utvecklas och ta dig vidare ligger på det privata planet eller i yrkeslivet är min erfarenhet att kommunikation och relation är två avgörande parametrar. Då kommunikation är en bärande punkt i alla relationer och hur vi möter oss själva och varandra när livet bränner till. En förutsättning för goda relationer och förbundenhet har sitt ursprung i relationen till oss själva. Vem är jag och vem vill jag vara? Är jag autentisk, är jag fullt ut mig själv, den enda jag egentligen kan vara? Tillsammans kan vi arbeta med det, så att du kan utvecklas till att vara precis den du vill vara. Jag jobbar med samtal och stöd i personlig utveckling, stöd till chefer och ledare och med ledningsgruppsutveckling, samtal om relationen mellan par och samtal med och för föräldrar samt samtal mellan förälder och barn. Genom att verka för att skapa och återskapa broar av kommunikation som tar dig och/eller er vidare, tillsammans. Vill du bli mer autentisk i ditt sätt agera och interagera? Varmt välkommen till ett första samtal.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

KLARHET bildades av oss, Katarina Lindholm och Anna Lundh 2023. Anna har arbetat som sjuksköterska i 16 år med sjukdomspreventiv inriktning och hälsofrämjande rådgivning. Har idag fördjupade kunskaper och ett brinnande intresse för livsstilsfrågor kopplat till fysisk och mental hälsa. Återta kotrollen i livet och lev ett mer balanserat och tillfredställande yttre och inre liv. Det är aldrig försent. Katarina är beteendevetare med psykologi som huvudämne. Gedigen erfarenhet av ledarskap, samtal och kommunikation och ett livslångt intresse för hur vi utvecklas, integrerar och agerar tillsammans. En av Katarinas förmågor är att skapa förutsättningar för brobyggande kommunikation i relationer, på jobbet, i parrelationer och i föräldraskap. Hon arbetar med samtal där personlig utveckling och självledarskap står i fokus och med grupputveckling. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för att leva och uppleva livet mer autentiskt och att kunna stå i din sanning. Känner du dig inte sedd eller lyssnad på? Vi lyssnar! Tillsammans finner vi vägen framåt.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Webbaserat, 70230, Örebro